Va rog, am nevoie de ajutor-urgent!!!

Buna fetelor, am marea rugaminte sa ma ajutati cu o informatie
am o prietena care locuieste in Dubai, si ..ce sa mai..a ramas insarcinata, ea fiind singura cu 2 copii...dupa cum stiti acolo nu poate face avort, nu a avut bani sa iasa din tara sa faca ceva in aceasta privinta si la sfatul unor alte femei a luat..XXXXXX, care ar avea ca efecte adverse tocmai pierderea unei eventuale sarcini
femeile care l-au folosit i-au spus ca ar tb sa se produca o hemoragie mai mare, cu dureri destul de mari, care ar dura undeva pe la 7 zile...a luat acest medicament, XXXXXXXX de 200mg, s-a produs sangerarea, a ..off..imi e greu si s-o spun, crede ca a pierdut sarcina, ins anu este sigura, nu poate cere ajutor, nu se poate informa, si ii este teama ptr ceea ce se opate intampla, nu stie la cat timp poate repeta testul de sarcina(din cauza hormonilor)...nu poate vorbi cu nimeni despre asta...
stie cineva ceva despre asta? stie cineva ce ar tb sa faca? cum se poate convinge ca este in regula, ar tb sa ia si un antibiotic?
e oricum disperata ca a trebuit sa ia io astfel de decizie, insa nu se punea problema sa poata duce sarcina
so helpppp
Raspunsuri

unique spune:
M-am uitat pe net si am citit ca se poate produce un avort incomplet. In cazul asta....tot la medic trebuie sa ajunga. Cat de mare era sarcina, daca nu stie sigur ca a pierdut-o?

Deus spune:
banuiesc ca si acolo ca in alte tari daca se prezinta la urgenta este tratata fara costuri! sper ca nu gresesc! sa acuze dureri, sa acuze diferite stari si sa mearga cu salvarea la urgenta unde daca este cazul ar trebui sa-i faca chiuretaj!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit

roxanal spune:
sarcina avea ~ 17zile
nu se poate duce acolo la medic, orice medic ar afla ce a facut si am inteles ca acolo poate muri din aceasta cauza, au niste legi foarte dure ..deci exclus daca vrea sa mai traiasca acolo

unique spune:
E posibil sa se fi eliminat , daca avea doar 17 zile, dar tot ar trebui sa mearga la medic. Ce nu poate sa spuna ca a fost avort spontan, si sa mearga la un control?

roxanal spune:
nu, la asa ceva, se fac investigatii, o sa gaseasca urmele medicamentului si gata linsajul

unique spune:
Atunci du-te tu la un ginecolog, spune-i toata tarasenia, sa te sfatuiasca ce sa faca prietena ta in situatia data.

roxanal spune:
da, m-am gandit si eu la varianta asta, insa pana ajung eu la ginecoloaga mea este prea mult ..ma gandeam ca poate raspunde un medic

Sabina spune:
dar pt ce e medicamentul respectiv?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si
bb Gheo

lorellay spune:
Off..Doamne imi imaginez prin ce trece....
Sorana de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus banuiesc ca si acolo ca in alte tari daca se prezinta la urgenta este tratata fara costuri! sper ca nu gresesc! sa acuze dureri, sa acuze diferite stari si sa mearga cu salvarea la urgenta unde daca este cazul ar trebui sa-i faca chiuretaj! poze familia mea quod me nutrit me destruit |
Deus daca n-are statul legal, de rezident al tarii respective in orice tara se plateste chiar si la urgenta.
Cuba 2008
Zuzilici