Va rog, am nevoie de ajutor-urgent!!!
Raspunsuri - Pagina 2
nona_denis spune:
Nu stiu daca e ok pentru ea, dar se da Ergomet dupa nastere sau avort, tocmai pt o curatare mai buna.
Dar si daca ar fii ok, tot nu cred ca l-ar putea procura....
Mami de Denisache
XIO spune:
Roxana , in primul rand trebuie sa mearga la doctor.
Este obligatoriu pt. ca poate face infectie , septicemie si adio.
La medic se va duce la urgente spunand ca a avut contractii uterine si o hemoragie.
Ei , acest medicament este pt. tubul digestiv , in nici un caz nu este folosit pentru provocarea avortului .
In al doilea rand , chioar daca i se ia sange nu se fac teste toxicologice , prin urmare nici daca ar rezista medicamentul atata in sane(evident nu rezista) , nu ar fi depsitat.
In al 3-lea rand , multi oameni nu citesc prospectul.
Asa ca daca prin absurd s-ar afla ce a luat nu are nici o vina pt. ca nu a citit acel prospect.
Nu apare in sange , nu stie nimeni ca l-a luat si oricum este pt. stomac Asa ca sa mearga linistita si de urgenta.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
gaia.nevia spune:
ce statut are ea acolo? ca nu prea inteleg "singura cu doi copii"
din cate inteleg de la o prietena care lucreaza acolo ca expat... e foarte - foarte grav. nu poate nici face avort, dar nici nu poate tine o sarcina daca nu are sot.
as fi spus, sa mearga la ambasada romana sa ceara ajutor, dar de ce s-ar baga?! inteleg ca semneaza la intrarea in tara niste reguli foarte clare si stricte.
singura solutie este sa faca repede un efort sa ajunga intr-o tara unde se poate ingriji.
Dumnezeu sa o ajute!
emirates-romanians@yahoogroups.com
comunitatea de romani din Dubai. poate afla mai multe info aici...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Annie80 spune:
sunt si clinici private unde poate fi ajutata, riscant dar am auzit ca se poate
sincer citesc si numi vine sa cred ce citesc
eu ii doresc tot binele si sa treaca cu bine peste toate
nam auzit ca nu poti tine o sarcina daca nu ai sot , sotul nu e prezent la controale sa dovedeasca ca el e tatal, sotia ca sa faca ceva in numele lui, e grele.. am sa ma interesez
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
alexas spune:
Vai nu imi vine sa cred cate se pot intampla suntem in sec 21 , ma gandesc ca ar trebui sa fie ceva clinici private unde ar putea sa mearga si nu cred ca sa-ar afla ,daca e asa strict
multa multa bafta si sanatate
mami de miruna si andrei
unique spune:
M-am uitat de curiozitate pe niste forumuri si intr-adevar e grav ce se intampla acolo. Daca merge la medic acesta e obligat, in cazul femeilor singure si insarcinate ,sa anunte politia care o va aresta.
unique spune:
Tot cautand am dat peste site-urile astea care vin in ajutorul femeilor din tarile in care avortul este ilegal.
http://www.womenonwaves.org/set-274-en.html -aici se explica modul de utilizare al pastilelor.
http://www.womenonweb.org/ - aici poti gasi intrebari si raspunsuri,dar este si un serviciu medical online care poate fi accesat numai de femeile din tarile in care avortul este interzis (se cere o donatie minima de 70 euro pentru consultatia online).
Annie80 spune:
roxanal, te rog sa ne tii la curent cum evoueaza lucrurile!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
roxanal spune:
Buna,
fetelor, multumesc mult ptr ajutor
situatia se prezinta in felul urmator : ea sta legal acolo, nu ilegal, insa nu este casatorita si nu are voie sa aiba contacte sexuale
...so, daca ar merge la orice medic, acesta ar fi obligat sa anunte politia iar in secunda 2 ar fi arestata si incarcerata, si evident moarta, ptr din inchisorile alea nu te mai scoate nimeni...
iar sa faca pe nestiutoare nu se poate, ptr ca NU AR TREBUI SA FIE INSARCINATA, deoarece nu este casatorita..so..situatia este destul de rea...este din pacate si intr-o criza financiara pronuntata si nu poate veni in tara
...asa ca nu prea are de ales, se pare..mi se pare foarte trist..astept sa vorbesc cu ea si sa vad cum se simte dimineata
roxanal spune:
Xio, stim ca acest medicament nu este ptr asa ceva, insa are ca posibile efecte adverse tocmai o pierdere de sarcina
si de aceea l-a folosit
acum am aflat ca acert medicamnet, tocmai ptr ca poate da astfel de reactii este interzis in Dubai..
am inteles ca primele analize, cand mergi la dr cu o problema ginecologica de genul sangerari, sunt chiar analizwele toxicologice
...nu mai are sangerari acum, decat in cantitate mica...problema care mie mi se pare f importanta este ca daca ramane cu ceva acolo, daca nu se curata bine, exista sansa foarte mare sa faca infectie
..iar ergomed..nici gand, nu poate cumpara
...mi se pare ca traiesc mai rau ca-n inchizitie, zau de nu