creme anticelulita eficace??
Dragelor,(cele care aveti celulita si nu numai!),
ati folosit(banuiesc ca oricum pe termen mediu si lung) creme anticelulita?
Haideti sa ne dam cu parerea-care sunt intr-adevar bune si cu rezultate vizibile, si sa fie convenabile ca pret!
Eu una, vreau sa folosesc ceva pana la vara, ca sa imi mai ia din celulita(cat s-o putea), dar nu prea imi place sa ma si impachetez dupa ce o aplic..........
Raspunsuri
Deus spune:
teoria zice sa incep prin mesaje pozitive:) as vrea sa te asigur ca exista o crema care te scapa de celulita insa din pacate te voi dezamagi si in viitor dupa multi bani cheltuiti o sa-mi dai dreptate:)
Sport mult, apa 3-4 l / zi, alimentatie sanatoasa si hidratarea corpului cu o crema potrivita tenului tau! Cam asta este ce poti sa faci si dupa 3 luni de facut asta foarte bine vei vedea rezultate si vei avea tiparul tau - asta esti si atata poate corpul tau! Mai mult de atata nu poti sa faci ci poti doar sa consumi bani pe creme minune care nu dau rezultate. Masajul cu diferite creme este f bun, se vede ca pielea arata mai bine ca este mai proaspata insa nu poate sa-ti faca muschi in loc de grasime si nu poate sa rezolve problema pt totdeauna.
Incearca ce ti-am spus si vei fi mai castigata:)
Multa sanatate
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
miki68 spune:
Cica s-a descoperit www.ziare.com/Cum_sa_scapi_de_celulita_in_noua_minute-685013.html" target="_blank">crema anticelulita minune
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cait spune:
Parerea mea este ca nu exista nici o cremaminune.O data aparuta celulita nu mai dispare iar cea mai mare parte din creme iti lasa pielea mai fina dar celulita tot acolo este.
Cait
Home is where heart is...
Carmen_M spune:
As putea sa spun din experienta proprie: masajul si impachetarea cu ulei de paprika si piper m-a ajutat la diminuarea acelui aspect de coaja de portocale. Am postat pe un alt topic, ceva mai sus cum se fac aceste impachetari.
ellinia spune:
Si eu am folosit creme anticelulitice si tot felul de creme si geluri de dus pentru fermitate si cam degeaba. Cu una dintre ele am avut, in schimb, o experienta foarte neplacuta, am mai povestit-o si asta vara. Deci, mi-am cumparat creme de la Elmiplant cea cu rosu, aparuta asta vara, nu-i mai stiu denumirea exacta. Trebuia sa te dai cu ea dupa dus si exfoliere. Zis si facut. Eu folosesc o manusa pentru exfoliat obisnuita. Am aplicat-o pe coapse, de la genunchi in sus si pe abdomen. Dupa cinci minute a inceput sa ma arda pielea dar nu asa, ziceai ca sunt in mijlocul focului ... Si m-a tinut asa cred ca vreo cateva minute pana m-am bagat iar la dus si nu stiam cum sa o dau de pe mine. Orcium arsurile erau mari si mi se inrosise pielea si ma ustura si ma gandeam cu graoaza ca o sa-mi ramana semne ... Din fericire nu mi-au ramas semne dar nu am mai pus mana in veci pe crema respectiva.
O explicatie a faptului ca ma ardea pielea asa de tare ar fi ca poate functioneaza ... dar eu nu sunt dispusa sa trec prin asemenea arsuri de fiecare data cand o folosesc!
maria_ene spune:
Eu sunt dispusa!!In mod clar functiona? Dar stii ce continea crema? Eu folosesc uleiul de paprika si ustura destul si el dar il suport pentru ca am vazut rezultate la multa lume si am garantia ca e un produs natural, sunt adepta produselor naturale!
luminita70 spune:
Si eu am folosit de la Elmiplant gelul anticelulitic (de culoare rosie)dar nu mi s-a inrosit nimic. Chiar nu am simtitca m-as fi dat cu ceva. Probabil ca vb de lucruri diferite.
ellinia spune:
Am sa ma uit acasa exact cum se chema si va spun. E crema de la Elmiplant, un tub cu rosu, nu mai stiu daca era gel sau crema.
danat spune:
Cred in ceea ce a scris Deus mai sus, INSA vreau sa o completez ca numai cu sport, in functie de gradul celulitei, nu faci minuni!
Daca este o celulita avansata sau noduroasa atunci trebuie "atacata" si din exterior. In astfel de cazuri, sportul, si deci marirea masei musculare, preseaza pe stratul adipos si inrautateste celulita, facand-o sa treaca muuult mai greu. Daca insa e atacata intai din exterior pina se inmoaie si abia apoi facut in paralel si sport (dar nu de forta - de ex ceva innot e perfect).
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby