bebe racit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

E o discutie daca sumetrolim/biseptol e antibiotic sau nu, unii zic ca e unii ca nu e, dar pe mine m-au convins aia care au zis ca e.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

M-ai inteles gresit, eu nu te-am corectat...si nu am avut intentia sa te fac sa te simti in vreun fel lezata...spuneam doar ca eu imi amintesc ca sumetrolim este sulfamida si nu antibiotic ceea ce este chiar mai rau pentru ca sulfamidele dau reactii alergice mult mai puternice...asta era ideea!...pana la urma sulfamida sau antibiotic....tot nu mi se pare justificat sa-i dai unui bebe asa ceva fara analize care sa demonstreze ca este vorba de o infectie...deci suntem pe aceeasi lungime de unda!

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede_89 spune:

fetita a inceput sa si tuseasca dar dr mi-a zis sa ii dau sumetrolim numa daca face febra,si mi-a mai dat eurespal pt ca avea si o tuse seaca,akum este mai bine bebe dar ii mai curge nasucu
multumesc fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede_89 spune:

pt oanamada
stai linistita ca numai corectat stiam si eu din auzite ca e antibiotic dar doctorita mea asa mi-a zis
sa ii dau sumetrolim numa daca face febra
mersi mult pt sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NICOLETAV spune:

buna fetelor si eu sunt noua pe forum si fetita mea este tare racita de doua saptamani a inceput doua zile cu febra mare apoi ia curs nasul cateva zile si acuma tuseste foarte tare . iam dat de la inceput augmentin si nurofen pentru tuse iam dat prospan picaturi si eurespal .dupa atata tratament tot nui trece si am inceput a doua sticla de augmentin .azi merg la control mie tare frica de ce zice doctora nu as vrea sa ma trimita la spital cu ea urasc spitalele

Mergi la inceput

poate sami zica si mie cineva daca a folosit la copii echinaceea pentru imunitate as vrea sa aflu si eu daca e bune de ceva sa le iau si eu la fetele mele si daca ati folosit cat timp se da tratamentul .si ma mai intereseaza tare de tot de medicamentele care au iesit acum ministelari pentru tinere de minte la copii care contin ulei de peste bun pentru creier

Mergi la inceput

eu cred ca fiecare mamica stie ce medicament merge la puiul ei eu deja nu prea mai dau pe la medici cand e vorba de raceala ca stiu foarte bine ce trebuie sai dau numai atunci cand este grav trebuie sa mergi cum sunt eu acum trebuie sa merg sa o asculte cu stetoscopul la plamani sa dea dumnezeu sa nu fie grav aveti grija fetelor de raceala asta nenorocita care ne paste copilasii

Mergi la inceput

Dede, ma bucur mult pentru voi ca incepeti sa fiti mai bine...multa sanatate si sa ne auzim cu vesti bune!

Nicoletaav am citi postarile tale si:

1. Nu ne-ai zis cat are fetita....augmentin a doua sticla mi se pare tare mult la un copil chiar si mai maricel....

2. Eu una dupa 6 zile de augmentin, cand am vazut ca nu-si face efectul m-am dus si i-am facut analizele din nou (ii facusem analizele inainte de augmentin si iesise o infectie in urma virozei)...s-a dovedit ca fata mea se "captusise" cu o alta viroza, o alta tulpina si de aia nu raspundea la augmentin...pentru ca augmentinul se da numai in caz de complicatii...dar pentru viroza simpla nu se da...in concluzie, fa-i o hemoleucograma si opreste antibioticul ca deja inteleg ca ai doua saptamani si continui sa-i dai...in ritmul asta ii nenorocesti stomacelul si ficatelul si nu cred ca este cazul!

3.eu cred ca fiecare mamica stie ce medicament merge la puiul ei eu deja nu prea mai dau pe la medici cand e vorba de raceala ca stiu foarte bine ce trebuie sai dau numai atunci cand este grav trebuie sa mergi cum sunt eu acum trebuie sa merg sa o asculte cu stetoscopul la plamani sa dea dumnezeu sa nu fie grav aveti grija fetelor de raceala asta nenorocita care ne paste copilasii
Pentru afirmatia asta risti sa incasezi "niste rosii" aici pe forum...eu iti spun sincer, prefer sa merg cu ea la medic pentru ca ala este medic si eu NU...si sa nu-i dau medicamente de capul meu...mai ales acum cand sunt atatea tulpini de virusi, atat de multe tipuri de gripe, viroze etc....nu vreau sa ma risc sa-mi faca complicatii...decat "tratament dupa ureche" prefer sa ma duc...

4. Echinaceea...la fetita prietenei mele nu a avut efect, la finul meu nu a avut efect...eu una nu cred in "medicamentele minune", "complet naturale si nedaunatoare"....cineva care are legatura cu domeniul mi-a spus odata "cele mai eficiente otravuri, cele mai mari alergii si cele mai mari intolerante le dau plantele"...asa ca, mai bine medicina "testata" si "facuta in laborator" decat plante, ceaiuri si tincturi...stai sa vezi...acum imi "iau eu rosii in cap"!!!!
Multa sanatate

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

fetita mea are 1an si 4 luni scuze am uitat sa spun .Ce inseamna ,,niste rosii ,, ca eu nu stiu sunt noua pe forum .Am 2 fetite asta mica bolnavioara si pe cea mare de 9 ani.Pe cea mare in acesti ani miam tratato mai mult singura si multumesc lui dumnezeu nu am avut probleme cu ea de fiecare dat cand mergeam cu ea la dr imi dadea ceea ce stiam si eu .Credema urasc spitalele de cateva ori am mers cu cea mare la spital crezand ca a facut insolatie asa mia zis medicul de fam si am stat la spital cateva ore bune la rand si copilul meu avea febra 40 nimeni nu ma auzea nimeni nu ma vedea trebuia sa atept la rand. La cea mica mia prescris med pediatru anul trecut ampicilina injectii ea avand 6 luni si facuse vaccinul antipolio si nu ai voie sai faci copilului nici o intepatura .Facuse bronsita si ei miau zis ca e racita la plamani.Am am ajuns cu ea la med life la spital si acolo ia facut aerosoli mia dat niste tratament acasa in cateva zile sa facut bine .Nu a avut nimic la plamani .

Mergi la inceput

am fost la dr si ea mia zis sai dau si a doua sticla de augmentin pana luni .Acuma e mult mai bine fata doar tuseste maninca foarte bine nu mai are nimic pana acum sunt 10 zile de augmentin .De echinaceea mia zis si dr ieri sa nu le dau la fete ca nu are nici un efect sunt niste tampenii care asi fac astia reclama mia zis clar sa le dau sa manince bine si sanatos .Nasul fetitei mele mici merge mai tot timpul in germania la analize cu fetita lui de 12 ani cu sotia si ei miau zis ca o sami aduca echinaceea de acolo ca este foarte buna si ca toti nemtii le dau copiilor pentru imunitate .Nu mai inteleg nimic. sanatate la toti copilasii bolnaviori

Mergi la inceput

Nicoleta..."niste rosii" se "traduce" liber cu "sa-ti sara lumea la gat"....

Imi pare rau ca ai vut atatea experiente urate cu spitalele si medicii...sincer, eu cred ca am mare noroc...ca am trei pediatri de incredere si un ORL, toti prieteni sau rude...asa ca...

Dupa parerea mea cu echinaceea este o moda, de fapt cu toate medicamentele de plante este o "moda"...daca s-ar gandi lumea si la faptul ca pana si ceaiurile nu se beau oricand, oricare si de catre oricine...tocmai pentru ca au contraindicatii/efecte secundare/efecte adverse...poate ar intelege ca si cu "produsele naturale" e la fel...acum, pana la urma, fiecare face cum crede si cum stie mai bine...

Eu am incercat pentru fetita "naturalul" Septilin...nu i-a facut nimic! Pentru mine, Oscilo, nimic!...poate este si pentru ca fiecare reactioneaza diferit, dar oricum, eu una nu am incredre in ele si nici cei 3 pediatri. In alta ordine de idei...de ce tii tu sa-i dai asa ceva? Eu am incercat sa-i dau dupa o serie de 3 viroze consecutive...ca altfel nici nu m-as fi gandit! In final, unul din pediatri, profesor la GR Alexandrescu mi-a zis sa-i dau 10 zile Isoprinosine (care nu este din plante ci medicament pentru imunitate!) si cu ala a functionat.Sa nu intelegi ca sunt adepta medicamentelor, departe de mine...eu nu-i dau Catincai antibiotice decat dupa ce ma conving analizele ca este nevoie de asa ceva...dar prefer sa-i dau medicamente decat "plante minune" si asta NUMAI cand stiu sigur ca este nevoie de ele....
Numai bine si sa-ti traisca fetitele.

Mergi la inceput