Sezatoarea canadiana (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cami, LA MULTI ANIsanatate si numai bine!

Dana, tin pumnii strinsi, o sa fie bine ;

Si eu ii dau lui Tudor Omega3 de ani de zile (cea pentru memorie), sub forma de sirop; peste minca bine intr-o vreme, acum nu-l mai vrea, iar eu numai la gindul unui pastrav; dupa somon nu se omorim, dar cam odata pe saptamina tot il avem in meniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Pestele e cel mai bun, ca are si proteinele si mineralele necesare.
Nelia, cauta Omega 3 de la Platinum Naturals, SISU, Swiss Naturals ori Genuine Health, chiar si sub forma lichida e bun, cei mici au nevoie doar de cateva picaturi pe zi.
Eu prefer pestele,-mai ales cel crud, din sashimi ori sushi- ca in ciuda aromelor folosite- portocale ori cirese- tot nu pot suferi gustul ala de ulei
Cand ii dau la fiu-meu portia- cu circ, of course-se stramba, si cere apa, apoi ma trezesc ca ceasca de apa miroase a ulei de peste; smecherul tine uleiul in gura apoi il scuipa in cana. Dar problema e rezolvata de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

salutare

uite ma duc sa pun cateva poze pe cont de la Montreal

Am reusit sa ma rup total de ale mele la Montreal, dar return to the reality nu am reusit sa ma acomodez cu ora, abea ma trezesc dimineata si nu adorm seara, ieri am stat over la servici, Steph are sinuzita si o mica otita, mie mi-a iesit un herpes urias in mijlocul buzei

peste...peste eu as manca in fiecare zi....noua ne-a zis doctorul ca daca mancam de doua ori pe saptamana peste nu mai e nevoie de supliment
noi mai mancam si creveti, petoncle, scoici si peste afumat....yami yami

Nelia numai la quebec am vaz't mailurile, e de 4 ani, asa ca pana atunci am timp sa mai ajung la Montreal, nu stiu ce fac insa cu ghetutele, poate gasesc pe cineva care urca la Montreal....te sun zilele astea

La multi Ani Ange, o viata frumoasa alaturi de cei dragi...te astept la Quebec cu tot cu caine pt un quick-quick...ai sunat la alt cabinet?

Valen pupici la printesele tale....au adormit pana acasa?

mai revin maine ca mor de somn

Pupici la pitici

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, multa sanatate. Stiu ca orice am zice noi p'aici tie tot ti-e greu, iti doresc sa treaca timpul usor. Va fi bine

Edit- La muuuulti aaaani Cami! Sa fii sanatoasa si iubita mereu

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana, sanatate multa.
O sa fie bine, tu mai scrie-ne.

E clar ca ne mai trebuie o terapie la un resto.

La Multi Ani, Cami !!
Sanatate multa si numai bucurii!!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Dana, gandeste pozitiv! Trebuie sa fie bine! Nici nu se poate altfel!
Un gand bun si de la mine!

La Multi Ani sarbatorite-i si din partea mea!

Si "canadezele" mele, ca-mi sunteti dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

DanaP - Sper din tot sufletul sa fie bine! Bunul Dumnezeu sa te ajute si sa te ocroteasca multa sanatate itzi doresc!
Ange - La multzi Ani cu sanatate si noroc! Itzi doresc ca toate visele sa tzi se implineasca

Revin un picutz mai tarziu... Am mari emotzii mari... omul meu da azi testul practic pt permisul de conducere! (A luat sapt trecuta teoreticul cu 60 raspunsuri bune din 65... El are valid canadian driving licence dar... desi timp de trei ani cat a fost pe contract permisul canadez a fost valid... acum, daca e pe local nu i-au mai prelungit dreptul de-al utiliza deoarece statul suedez are nevoie de bani... si atunci tre´sa dea examene si aici si sa plateasca si aici... Nu ne luam masina... ca eu is zgarcita si nu vreau cheltuieli inutile... dar ... daca ma lasa sa ma duc cu ea la `car wash` poate ma razgandesc... prietenii stiu de ce... `of! the car wash!` )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lorelai bafta sotului la examen!!! Merita sa luati masina si numai pentru faptul ca poti sa mergi apoi cu ea la car wash

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Roxana - multzumesc frumos! Tocmai m-a sunat omul meu acum cateva minute: a luat si examenul practic! Yupiiii!!!! Sunt asa de bucuroasa pt el! (mai ales ca pe la el pe la servici l-au `incurajat` f rau si f tare... cica `nimeni nu-l ia din prima in Suedika!`)
BTW: ii chem pe baietzi la curatzenia de primavara... daca tot n-am masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetelor!

In primul rand

LA MULTI ANI ANGE!

Apoi sa va intreb daca ne intalnim sau nu. Eu am zis prezent ( sper sa nu ajung la spital pana atunci ). Dar habar nu am de locatie, ora.

Azi merg la un ultrasound. Abia astept sa vad bumbutza. Sper sa nu-i fi crescut putulica...Si sa fie intoarsa ca maricica stiu ca e. Adica sper sa nu fi pus toate kg astea pt nimic. Macar sa iasa ea dodoloatza.

Pucku sanatate multa micutei.

Dana multa sanatate!

Lorelai bafta sotului! Mai mai ca probabil aciolo nu-s asa ametiti astia cu examenele.

Try

Denisa

A si imbratisez special toate gravidutzele. Revin dupa ultrasound.

Mergi la inceput