Sezatoarea canadiana (134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ange , La multi ani! Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi

Dana, iti trimit multe ginduri bune. Va fii bine, vei vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oh, Oana, pai, uite vezi, de aia-s japonezii atit de inteligenti! Desi, acum daca ma gindesc la noi, as putea spune ca nu se prinde pestele asta de oricine. Eu si sotul meu mincam de cind ne stim peste, este carnea mea preferata, de cind am scos carnea din alimentatie (aproape), mincam cam de patru ori pe saptamina peste, si daca mincam noi, si copiii maninca. Tudorei abia acum a inceput sa-i placa, dar Agata maninca de cind era mica. Sper sa fie asa cum scrie, ca stam bine la capitolul asta. Eu iau Omega 3 din toamna, dar Agatei nu am avut curaj sa-i dau. De care ii dai Antoniei, de la ce firma?

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Cami La multi ani!!!! Multa sanatate si sa te bucuri alaturi de cei dragi! Petrecere frumoasa!

Dana si numai ganduri pozitive. Ai incredere ca o sa fie bine!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

La multi ani, Ange! sa fii sanatoasa fericita si iubita!
Dana Podeanu, imi pare tare rau sa citesc de probleme...iti doresc multa, multa sanatate!
Oana, da, asa e Omega 3 e foarte bun pentru toate varstele, si parintii nostri iau, insa cautati ulei de peste purificat, fara urme de metale grele ori dioxine, o alta substanta toxica prezenta in pesti din cauza poluarii apelor. E cam greu de gasit asa ceva, si destul de scump din pacate...In alegerea suplimentelor de omega, cautati-le pe cele cu cantitatea de DHA cat mai mare, fata de EPA, e un mai bun stimultant al activitatii cerebrale, asa am aflat de la un naturopat.

Mergi la inceput

La multi ani, Ange!
M-am tot gindit ce dedicatie muzicala sa-ti fac si am gasit una, mi se pare ca seamna cu tine cind erai mica... desi eu nu stiu cum aratai atunci.

Mergi la inceput

Dana, pune si gindurile mele bune linga celelalte. Sigur va fi bine, esti o femeie prea frumoasa si implinita ca sa fie altfel!Asteptam si noi rezultatele! Dar tu scrie pina atunci, ca trece timpul mai repede.

Margott, eu il inteleg un picut pe David. Gindeste-te ca pentru el bunicii nu reprezinta acum numai bunicii in sine, ci a legat de ei tot ce il face sa se simta confortabil: limba - ei vorbesc romaneste, limba pe care o intelege si vorbeste si el (chiar daca nu se poate exprima foarte bine, ea e acolo), locul caldut unde s-a simtit iubit, rasfatat, in siguranta (si voi il iubiti, dar e o situatie noua si are nevoie timp sa se obisnuiasca cu ea), prima copilarie - acum e mare, in noua viata pe care o are acum si pretentiile de la el sint altele decit cea la care se raporteaza el, cind era la bunici si e si normal, creste, nu va puteti purta cu el ca atunci cind era bebelus. Sint sigura ca atunci cind se va putea exprima, cind va merge la gradinita si va invata si engleza si se va putea exprima si in aceasta limba, cind noua viata va deveni cel putin la fel de veche si el se va simti la fel de sigur ca pe vremea cind statea cu bunicii, dorul si nevoia de ei va scadea in intensitate, va ramine doar cu amintirea unor vremuri frumoase si trecute. Asigura-l in fiecare zi ca bunicii il iubesc ca si inainte, ca vor fi acolo pentru el de fiecare data cind va vrea sa-i vada sau cind veti merge in vacante, dar ca viata lui este acum aici, linga voi, care il iubiti la fel de mult si doar necunoscutul il sperie. Dar cind va avea prietenii lui, locurile lui, le va iubi la fel de mult ca pe cele lasate in Romania. Pe de alta parte, crescuta de bunici pina la 11 ani si venita la parinti la dorinta mea, am bolit toata viata dupa bunicul meu si inca o mai fac cind mi-e greu. Probabil la asta a contribuit si faptul ca a murit cind aveam 14 ani si a lasat un loc mare si gol in inima mea exact cind aveam mai mare nevoie de el si de intelegerea lui. Dar atunci cind ma simt singura, nesigura, pierduta, neajutorata, fara sa vreau, intotdeauna ma raportez la perioada in care am stat la ei, gindul meu ajuns acolo ma face sa ma simt si nostalgica, dar si tare in acelasi timp. Probabil ca acelasi transfer l-am facut si il fac si eu asupra bunicilor, cum face David acum. Dar el e mic, va uita mai repede ca mine...

Vreau si eu in Bora Bora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

LA Multi Ani, ange!

Dana, multa sanatate, iti tin pumnii! O sa vezi, va fi bine!

Valen, multa snatate , la fel ca si Danei, iti tin pumnii!

Stati sa va povestesc ce-am patit eu apropos de doctori, diagnostice, etc... Asta ca sa radeti, nu altceva (ca eu am plans la vremea respectiva...) In 96 nu locuiam in Montreal, stateam intr-un orasel pe linga Quebec. Aveam dureri mari in partea de jos a abdomenului, am fost la ginecolog si m-a trimis la investigatii la Mtl, mai precis la St. Mary's. Ma duc, imi face control, imi zice ca am o rana pe col si-mi face o biopsie. Dupa o saptamina ma suna acasa respectivul doctor si-mi spune ca am carcinom endometric, pe romaneste spus cancer la endometru. Aveam 28 de ani! Am ramas perplexa, am plans, deja ma vedeam moarta, ma gindeam ce ma fac, baiatul mic, avea 5 ani pe vremea aia... La doua zile ma suna din nou respectivul sa-mi spuna ca au incurcat borcanele, ca n-am nimic, sa stau linistita! Am venit la Mtl, decisa sa mor cu el de git, m-a lamurit ca de la laborator incurcasera rezultatele, n-am vrut sa fac scandal, nu-mi sta-n fire! Dar prin ce-am trecut in alea doua zile...numai eu stiu!

Va pup si va urez noapte buna!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

avem chef si nu ziceti ??

LA MULTI ANI ANGE!!!

Dana, multa sanatate!!!!

inca nu m-am acomodat cu ora noua ...asa ca fug repede in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu
am plusieurs noduli dar doar unul e mare.

Dana, nodulii multipli au sanse minime sa fie maligni, deci asta e un rezultat bun!

E ziua lui ange? Atunci La multi ani, sa fii iubita si fericita!

margott, a avut si fetita mea o perioada in care se uita la avioane si imi spunea ca vrea sa mearga la bunica... a trecut! Mai ales ca in acelasi timp era foarte incantata de tot ce vedea aici.
Hai ca mai e putin pana vine primavara si apoi o sa fie totul verde, mai frumos, mai optimist. Si cate lucruri n-o sa-l incante pe David!
Nu stiu daca stii despre Early Years Centre, sunt locuri de joaca si activitati sustinute de guvern, totul e gratuit, unde ai putea sa mergi cu David. Intra putin pe link si cauta o locatie aproape de tine, va va prinde bine la amandoi.
http://www.gov.on.ca/children/oeyc/en/index.html

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Oh, Oana, pai, uite vezi, de aia-s japonezii atit de inteligenti! Desi, acum daca ma gindesc la noi, as putea spune ca nu se prinde pestele asta de oricine. Eu si sotul meu mincam de cind ne stim peste, este carnea mea preferata, de cind am scos carnea din alimentatie (aproape), mincam cam de patru ori pe saptamina peste, si daca mincam noi, si copiii maninca. Tudorei abia acum a inceput sa-i placa, dar Agata maninca de cind era mica. Sper sa fie asa cum scrie, ca stam bine la capitolul asta. Eu iau Omega 3 din toamna, dar Agatei nu am avut curaj sa-i dau. De care ii dai Antoniei, de la ce firma?

Pentru noi (ca luam si noi adultii Omega 3) cumparam de la Cosco in borcane mai mari. Pentru Antonia ii luam de la Pharmaprix, se cheama OM3junior, pentru copii. In plus mincam si peste, asa ca poate ceva ceva se va lipii si de neuronii nostri

Mergi la inceput