America (154)
Raspunsuri - Pagina 8
philip spune:
delia, tare trist, cum sa nu te afecteze asa ceva...
liris, pai eu nu vreau sa trisez, daca am diabet as vrea sa stiu si sa fac ce trebuie. eu am facut azi testul de o ora si vreau sa ma duc maine sa-l fac si pe celalalt. a, si sunt ingrijorata pt ca azi mi l-au facut pe ala pe stomacum gol si asistenta mi-a spus ca probabil se va confirma si la cel de 3 ore. voi vedea.
philip
27weeksbabyboy
mommyandreea
sinzi_ana spune:
Io vreau doar sa spun ca imi e dor de Aidan
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Io vreau doar sa spun ca imi e dor de Aidan Sinzi, Radu si David psihologul varsta [red]D-ale lui David |
...mai stai putin,a zis Irina ca vine in vizita la sfarsitul lui martie...eu abia astept!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
miereamara spune:
Sanzi ti-am trimis un link cu poze pe pm.
Pupici!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
cenia spune:
salut
fetele vad ca sunteti ok
delia: m-a intristat ce spui! dar poate se trezesc americanii! desi ma indoiesc! te duci cu copilul cu febra si te trimit acasa!!!!! cica sa vii dupa trei zile de febra inapoi! si uite la copilul asta ca in a 4-a s-a dus la cer!teribil! nu mi se pare normal ! in Romania daca are febra ii scad febra il interneaza si daca nu vrei sa stai , semnezi si pleci! nu e mai bun sistem sanitar cel romanesc, nici pe departe, dar macar nu se joaca cu viata copilului tau! asta ma deranjeaza foarte mult. cica sa lupte organismul! hellou!!!!!!! ii fierbi creierii copilului !!!!!!ca sa lupte cu ce? oricum la anul apar alti virusi mai puternici si tot asa! eu am arsenal pt febra adus dn tara si incep cu astea americane, apoi trec pe algocamin supozitoare pt copii, panadol, impachetari cu otet si alcool.
eu am citit ca febra ii afecteaza neuronii copilului .
nici nu stiu cu c sa o ajuti pe sarmana femeie. totul e sa treaca peste si sa ia viata de la capat! atlfel te scrintesti de cap!
la noi in familie au murit copii si parintii au avut timp greu pina au reluat viata de la inceput, sau pina a aparut celalalt copil!
aici e greu si cu inmormintarea ca e foarte scump.
deci Delia, nu prea ai multe de facut, roaga-te pentru familie sa treaca peste.....
sotul ii zicea mamei sa nu moara aici ca e "expensiv". ris cu plins.
fetelor merci ca mi-ati laudat copii.
Adrianalogy: merci de intimpinare.
iata ca treburile ma cheama. revin eu miine, sper!
philip spune:
no, dupa interpretarile mele, l-am failed si pe al doilea. ce nu inteleg e de ce e asa mare diferenta dintre fasting level si dupa 1 ora si 2 ore. dupa a treia ora imi scazuse drastic: 83,196,166,57.
philip
27weeksbabyboy
mommyandreea
miereamara spune:
Andreea am gasit ceva informatii aici, au si nivelele de la care se considera abnormal rezultatul.
http://www.babycenter.com/0_glucose-screening-and-glucose-tolerance-test_1483.bc?page=2
Interval Abnormal reading
Fasting 95 mg/dl or higher
One hour 180 mg/dl or higher
Two hours 155 mg/dl or higher
Three hours 140 mg/dl or higher
An amazing journey
corinadana spune:
La multi ani mamicilor!!! va dorim un minunat 8 Martie!
Delia imi pare si mie rau de ce am citit cu samburicul...Asta este viata uneori nu avem decat sa mergem mai departe.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
AB spune:
philip. Eu nu cred ca mistificam ceva cu mersul pe stomacul gol la analize. Mi s-a parut ca tocmai nu mistific cu ceea ce am inghitit recent ci las "sa se faca poza sistemului in echilibru".
Mult noroc si sper sa-l fi trecut totusi.
Cenia asta se numeste plafonarea cheltuielilor asigurarilor. Nu se-ncep investigatiile pana nu vezi ca nu cedeaza febra mult timp. Eu sunt recunoascatoare pediatrului meu ca-mi face exudatul imediat si ca ma primeste cand zic ca am nevoie. Poate fi mai rau. In .fr mi-au tinut zile copilul in spital cu 40 si cateter pana a aparut ceva la plamani. Si investigatiile le faceau dupa un plan mult mai zgrciob decat cel de care am avut parte in US. In fine amintiri din padurea verde.
Sanzi ma gandesc vii in Hawaii sa vedem:))
Miere daca nu-i complet privat vreu si eu un PM cu link de pozne. Asa bebe cuminte mai rar :)). Esti singura mamica care apare periodic...Baietul tau e chiar o comoara
De dimineata i-am lasat in banii lor la Lego si eu la treaba. De amiaza n-au dormit ca i-am culcat de la sapte in vederea schimbarii de ora. Fii-mea e treaza inca, dar s-o culca si ea. Asa ca la amiaza am profitat de vremea buna. Lasai soata acasa sa transpire sub sapte paturi si luai pruncii la malul marii sa ne uitam la maree. Cum coboara, am mancat ceva s-apoi back sa vedem cum urca. Am mers pe limbile de pamant (is safe) scormonit dupa crustacei.. uitat la pescarusii care pareau mai norocosi decat noi care nu gasiram nimic. Ba da am adunat pietre:)) ca asta are malul nostru in loc de nisip.
Noi cu canadiene, altii cu picioarele goale prin apa desi pe plaja erau inca dungi de zapada. Toti dupa puteri ne bucuram de soare.
Sa aveti un wkd fain fetelor.
miereamara spune:
AB-urel ti-am trimis pm.
Fain va distrati voi, noi nu avem oceanul asa de aproape, e cam la o ora jumate distanta, dar planuim sa mergem cat de curand.
An amazing journey