Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Aris, cind ajunge persoana in fr? Ca sa am timp sa ma documentez, ca asa, "la rece", nu prea stiu ce sa zic ... pt colici aici stiu ca se face masaj la burtica lui BB, da tre sa fie si ceva de inghitit :)

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
J- 23
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

silvia - cand se rupe, se rupe. indiferent de pozitie. sunt multe fete care au patzit-o in somn. dar e f posibil sa inceapa travaliul si membranele sa fie intacte. de ce zici sa o intinzi asa ai vreun semn ceva?

37+
poze

AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Aaaaaaaa, am uitat sa va zic: a venit tati si ne-a adus prajiturici
Ne iubeste

Gigelica +35 Victor-Andrei

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

chatonel - peste vreo 10 zile. poate gasesti ceva pe net, eu ash cauta dar spre rushinea mea sunt bata la franceza(si am treminat liceu bilingv). daca poti si iti e ushor

37+
poze

AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Maine mami se va muta de la terapie intensiva in salon.
Aseara a facut deja primi pasi dupa operatie, doctorii le incurajaza pt. ca maine le-au spus ca trebuie sa urce scarile.
Astazi Alexandra si-a pus si primele bijuterii pe ea, cerceii

Mamica de Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Foarte bine arata atat Novus cat si bb Alexandra, felicitari!!

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Ce lenesa sunt in comparatie cu voi!Am o intrebare. Aseara am spalat hainutele la bebe, si am taiat etichetele cu tot cu informatiile alea de pe interior, ca m-am gandit ca il zgarie, si s-au descusut hainutele...voi ati patit la fel? Sau ati lasat etichetele in pace?Acum ma uit cu drag la ele cum stau intinse la uscat si emotiile cresc...Fac si eu galerie pentru FloricAna-Maria 32+AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Floric

34+ Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Neata

am pus si eu azi la spalat lenjeria pt bb, urmeaza si hainutele zilele astea, apoi sa le calc

Aris despre colici am citit ca foarte laudat ar fi solutia Colic Calm dar cica numai pe afara se poate gasi.
Floric nastere usoara si refacere rapida

Despre Iza79 am mai vorbit eu cu ea insa in ianuarie , ea avea bebe destul de avansat in crestere si se schimbase DPN si avea si placenta cu grad de imbatranire asa ca pe la sf lunii ian inceputul lui februarie zicea ca ar naste. Nu am reusit insa sa ii iau nr de tel. pt ca i-am mai trimis ulterior mesaje pe forum si nu le-a citit/nu cred ca a mai intrat de atunci insa cred ca a nascut deja. daca am vesti va anunt.

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Aris, ma gandeam ca poate ruptul apei are cat de cat legatura cu efortul fizic..Si ca daca stau cuminte nu mi se rupe curand Dar daca asta nu conteaza, atunci nu am decat sa astept sa vina momentul..De 2 zile simt multa presiune in partea de jos si nu mai pot merge, ma doare destul de rau bazinul, spatele..Astea cred ca sunt semne ca se apropie,nu? Si in pat f greu ma misc, pt ca ma dor rau oasele si parca intra niste cutite in mine.Culmea e ca nu mai am contractii si eu toata sarcina am avut; asta chiar e ciudat, ca ma gandeam ca acum ar trebui sa fie mai multe. Sper sa mai aiba rabdare macar pana saptamana viitoare..

Silvia 37+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

alina - merciam trecut pe lista

anamaria - si eu am taiat toate etchetele dar nu s-au descusut. poate ai incercat sa le tai prea aproape de cusatura.

silvia - daca ai ceva probleme cu colul de exmpl sigur ajuta daca stai in pat ami mult, desi o data ce am ajuns la termen cred ca putem avea surprize indiferent cat de cuminti suntem noi. dureri de bazin e normal sa avem la varsta asta. ar trebui sa auzi ce sunete scot eu cand ma intorc in pat dupa o parte pe alta.

sotul meu ma intreaba in fiecare zi: ce face bb?nu are de gand sa iasa? ca il vreau si eu nu numai tu!
e mortal

37+
poze

AMR 19 de zile

Mergi la inceput