Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

HAI FLORIC!

Nastere usoara

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Neata fetele!

Oh Doamne ce bebelusi superbi avem pe forum! Felicitam mamicile norocoase si fericite si le tinem pumnii la alaptat!

Tinem pumnii si pentru mamicile pe ultima suta de metri!
HAI FLORIC!!!

Noi suntem bine, dar obosite taaaaare. Evident ca nu ne odihnim bine noaptea, iar ziua la servici... cu atat mai putin.

Diseara insa mergem la teatru (abia astept!), asa ca o sa mai schimbam putin peisajul zilei.

Ce fac fetele? Pe baricade cuminti?

Simona 34+, cu David Christian / Clara Micaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

HAI FLORIC!!!!

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Buna dimineata tuturor

Cu o limonada home made cu gheata as incepe! Ma apuca cateodata niste calduri de imi vine sa ma adapostesc in frigider.
Disper familionul (pe care pana nu demult il sufocam de caldura in casa)
.......................................

Dupa cezariana cat timp se sta cu sonda aceea de urina ? O zi, doua? presupun ca pana nu pun pacientele in picioare si nu se asigura ca reusesc sa mearga la baie nici sonda nu le scoate... si atunci chilotii cum se "monteaza"?

..........................................

Denisa, ai stii ceva despre legea aceea cu concediul de paternitate (care nu se confunda cu CIC pana la 2 ani asumat de tati, deci nu in sensul de maternitate executata de tati)?
Cica sotul are dreptul la 5 zile libere platite 100%, pt a sta cu mama si nou-nascutul in cursul primelor 8 saptamani de viata.
Tatii din domeniul miitar au dreptul 7 zile.
Tatii care absolva un curs de puericultura mai au bonus 10 zile, deci nu 5 ci 15.

Te intreb pt ca ar probabil vi s-a spus la curs sau o sa vi se spuna despre asta.

Dilema mea acum este daca cursul de puericultura trebuie facut in mod anume la o sesiune prenatala sau e OK o adeverinta de la o institutie de stat. Sotul meu e absolvent de colegiu pedagogic postliceal cu specialitatea "educator puericultor" - asa scrie pe diploma lui.

Pe net am gasit si varianta in care medicul de familie dadea o adeverinta pe baza documentelor doveditoare absolvirii unui astfel de curs care se atasa la cererea depusa la locul de munca.

Daca afli mai multe... rogu-te...spune si noua. Multumim.

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele cum pot vedea ultimul mesaj scris al unei fete??????? Ma gandeam ca eu nu am vazut ceva scris de IZA , pe Bebe Shtrumf am mai vazut-o da nu stiu cand a fost ultima postare

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Dupa cezariana cat timp se sta cu sonda aceea de urina ? O zi, doua? presupun ca pana nu pun pacientele in picioare si nu se asigura ca reusesc sa mearga la baie nici sonda nu le scoate... si atunci chilotii cum se "monteaza"?

pana a doua zi.Atunci te ridica din pat si iti scoate si sonda

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimimneata!!!

Am intrat repede sa va salut, caci fugim la doctor(i).

Se pare ca mai rasare un ghiocel:

Hai Floric

Va si sa aveti o zi frumoasa

Olga 32+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chatonel - am si eu o rugaminte, o sa plece cineva in frantza zilele astea si ash fi vrut sa imi cumpere nishte cosmetice si altele pe care la noi nu le gasesti, dar nu vreau sa il pun sa umble de nebun prin farmacii, asa ca apelez la tine daca stii ceva f bun pt minunata epizotomie si ceva la fel de bun pt colici...ca la noi...iti recomanda ceaiuri

37+
poze

AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

FLORIC

37+
poze

AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Novus, ai o fetita SUPERBA! Iar tu arati asa de bine! Felicitari tati pt fetele tale frumoase!

Intreb si eu fetele cu experienta cum e cu ruptul apei. Se rupe cand faci vreun efort, vreo miscare brusca sau nu conteaza asta? Ma gandeam daca o mai pot lungi stand asa cuminte, numai in pat.

Hai Floric!

Silvia 37+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput