Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
Leeloo incearca sa vb cu Dyanna27, parca ea urmeaza sa nasca cu dr. Anca (cred ca ii poti lua nr de pe mail, nu cred ca se supara daca o suni). Din cate stiu, face numai cezariene, dar le face bine. Ce faci pana la urma, mai pleci maine la BV? pt tine si pt biluta.
Monica Elefantica 39+ CRI
CASA LU' BEBE
rivali spune:
Buna dimineata!
sa ne traiasca ghioceii!
Leeloo, eu nasc cu dr Anca ( si Dyana) , intr-adevar face cezariane, nasteri normale am prea putine. Maine nu stiu daca il gasesti la spital,este plecat din tara. Cauta-l luni,poate la cabinet. Are paciente f multe dar cred ca o sa te primeasca chiar daca mai ai putin pana nasti ( unii dr nu o fac). Este un om deosebit pe mine m-a ajutat f mult. Sunt pacienta lui din 2004
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+
inapreda spune:
Buna dimineata fetele,
O si o cafelutza buna, buna
Din seria "nu dorm bine noaptea" si azi m-am trezir o data cu gainile. E drept ca m-am tot gindit: daca-mi scrie Pisigri si eu nu vad? Dar inca nimic. O fi tot la spital ca altfel, sigur ar fi intrat pe forum sa povesteasca.
Georgiana, la ultimul control, eram in sapt. 34 si 3 zile si m-a chemat din nou peste o sapt. (adica, miine)
Hai fetele, treziti-va ca asa ma plicti...
Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
denisamada spune:
Am fost ieri la cursul de puericultura la Filantropia. Interesant! Ne-a invatat sa facem baitza la bebe. Pisoiul-tatic si-a luat angajamentul in fata natiunii ca se ocupa de aspect, dar sa ii fac rost de o papusa tip bebe, ca sa exerseze pana vine Adela. Am vazut acolo pe cineva din odisee, dar nu stiu sigur pe cine... Am rascolit pozele de pe picassa si nu m-am prins... probabil ca am vazut poza in albumul DC...
Cand ne-am intors de la curs (dupa ce de dimineata servisem sistemul dupa ceva timp de stat acasa), am avut contractii destul de puternice... M-am drogat si de dimineata vad ca sunt mult mai bine, iar bebelina-Adelina a inceput sa tzopaie. Astfel, nu am mai intrat aseara si abia am reusit de dimineata sa recuperez. Ati avut spor la scris!
Referitor la tampoane: din cate am inteles eu,rostul tamponoaielor de vata este ca lasa epiziotomia sa respire, este mai usor de examinat aspectul lohiilor (se observa eventualele modificari), plus ca au dimensiuni remarcabile (adik le putem face de o marime adaptata nevoilor personale ) In cazul cezarienei, ne mai existand problema "respiratiei" epiziotomiei, cred ca merge adaugat si un absorbant pe kilotel, pentru binele acestuia. Am auzit ca exista tampoane speciale pt lauze, king-size, dar eu nu am reusit sa le identific... Aris, tu unde le-ai gasit?
La Babyexpo ne-a prezentat tanti de la Happy niste tamponoaie Seni-lady, pt incontineta, care cred ca s-ar putea folosi... dar nici pe-astea nu le-am gasit in magazin. Mai caut.
Cat despre operatiunea "micutza kinezoaica", nici nu-mi trece prin cap sa umblu asa doar ca nu au ele rabdare sa ma astepte sa-mi scot kilotii, fereasca Dumnezeu. Ba am si pijamale! Ce-i drept, cu mutzunaki.
Cred ca mai avea ceva de scris... dar nu mai stiu... plus ca m-am intins destul.
Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani
lysbeth spune:
neatza fetelor
Georgiana, eu o merg cam o data la 2 saptamani dar... probabil ca voi merge o data pe saptamana dupa viitorul control de luni
Tati de alexandra, ai doua fete frumoase foc
34+ Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Cat despre operatiunea "micutza kinezoaica", nici nu-mi trece prin cap sa umblu asa doar ca nu au ele rabdare sa ma astepte sa-mi scot kilotii, fereasca Dumnezeu. Ba am si pijamale! Ce-i drept, cu mutzunaki. |
Problema nu este ca nu au ele rabdare dar ,cel putin la cezariana, nu stiu cum poti sa te descurci sa-i scotii cand tu abia te tii pe picioare, ce sa mai zic ca trebuie sa te apleci sa-i scoti apoi sa te urci pe masa ai idioata sa te spele.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+
aris26 spune:
neatza
denisa - oricum o sa te comentezechiar daca au mutzunache...tampoanele post partum le-am cumparat de la prenatal(baneasa). nu au aripioare dar au elastic pe laterale exact ca scutecele pt bbma gandesc ca or fi ele judecate exact pentru nevoiele noastre din acele momente.
ma bucur sa vad ca nu sunt singura care tzine cu dintzii de kilotzei
georgiana - eu merg la 2 sapt. e adevarat ca nici nu am vreo problema.
37+
poze
AMR 19 de zile
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rivali Problema nu este ca nu au ele rabdare dar ,cel putin la cezariana, nu stiu cum poti sa te descurci sa-i scotii cand tu abia te tii pe picioare, ce sa mai zic ca trebuie sa te apleci sa-i scoti apoi sa te urci pe masa ai idioata sa te spele. |
Nu stiu... ca n-am mai trecut prin asta, poate ai dreptate... dar eu tot o sa incerc. Ma gandesc ca daca reusesc sa ma catzar pe masa aia, reusesc eu si sa-mi dau kilotzii jos.
Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani
inapreda spune:
Azi are DPN Bebe Shtrumf. Stie cineva ceva despre ea?? Scoatem agitatele?
Dar de Iza79? Am verificat listutza de pe prima pagina si ar fi avut DPN in data de 3.
Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
simina_kin spune:
FLORIC A INTRAT IN OPERATIE!!!!
FLORIC
SA FIE BINE
SI MAI FACEM GALERIE PT
GINA2008
PISIGRI