Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 4
novus spune:
Maine mami se va muta de la terapie intensiva in salon.
Aseara a facut deja primi pasi dupa operatie, doctorii le incurajaza pt. ca maine le-au spus ca trebuie sa urce scarile.
Astazi Alexandra si-a pus si primele bijuterii pe ea, cerceii
Mamica de Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
florinela79 spune:
Fetele in saptamana 38, cum va simtiti, eu noaptea dorm vai de vai, pipi foarte des, obosesc, transpir rau noaptea....si ma misc asa de greu...
Florinela
georgiana310 spune:
Daa, si mie mi se pare ca Novus arata super! Se va intoarce curand la starea de dinainte...
Fetelor, din saptamana 34 cam cat de des ziceti voi ca ar trebui mers la control?!
34+ Brisees
gia
Kea spune:
Florinela, mai e un pic, o sa treaca si astea!
Mi-e cam jena ca poate mai citeste si sotul lui novus pe aici, dar as vrea sa va intreb daca voi aveti hemoroizi si daca ati luat ceva masuri. Trec dupa sarcina, sau daca m-am procopsit cu asa ceva, imi raman in dotare?
33+
PetraTudor spune:
Tati de Alexandra, ai doua fete frumoase!!!!!
Novus, radiezi toata cu printesa in brate!
38+ cu
gigelica20 spune:
Novus, sa iti traiasca frumusetea si sa fie norocoasa!!!
Raaluca, vad ca esti in week 36. Poate ne vedem la Giulesti, chiar daca eu sunt in 35. Sincera sa fiu nu cred ca are rabdare pana la termen, dar cine poate sti.
Gigelica +35 Victor-Andrei
gigelica20 spune:
Aaaaaaaa, am uitat sa va zic: a venit tati si ne-a adus prajiturici
Ne iubeste
Gigelica +35 Victor-Andrei
Leeloo21 spune:
fetelor va multumesc din suflet pt sfaturi si linkurile de pe odisee..si tot..
maine merg la dr Alexandru Anca de la spitalul municipal..nu stiu daca stie cineva ceva de el..si nu vreau sa fiu offtopic..am scris si la maici ce nasc la municipal.poate acolo am sa primesc un raspuns ceva..oricum..este dr cu care m-am nascut si eu si fratele meu..si suntem oarecum cunostinte din acest motiv.. poate poate am si eu noroc ca Monnvas al carei bebe si-a desfacut cordonul..poate si al meu o va face..si poate reusesc sa nasc totusi natural..k tare mult imi doresc!!!
acum astept pana maine si sper ca DD sa fie cu noi! dar daca nu..de maine raman pe cezariana si o sa fie totul bine! sunt sigura!
la Caritas nu este asa rau am inteles asta daca prinzi una din rezerve..ada multumesc si aici pt detalii!
o sa-mi confectionez si eu absorbante din vata ..sa fie ca poate am nevoie!
felicitari mamici si tatici pt femei frumoase si copilasi sanatosi si minunati!
va pup!
Cristina cu bebe mic 37+
nasterea in apa
pozici dragute
Ciresica5 spune:
Kea, eu sunt "fericita" posesoare de hemoroizi!
Imi este atat de ciuda ca mi-au aparut, caci dr. mi-a zis ca nu voi scapa de ei dupa nastere, ba din contra, se pot "amplifica" .
Bine ar fi daca ar trece de la sine, altfel nici macar operatia nu este o solutie, caci pot reaparea oricand.
Asta e...
37+ cu
Timi07 spune:
Ciresica5&Kea pt ca pr cu hemoroizii sa nu se agraveze pana la nastere trebuie sa fiti foarte atente la alimentatie care trebuie sa fie bogata in fibre (eu iau si supliment de fibra) +apa/lichide.
Nu stiu daca se retrag dupa sarcina dar la mine s-au mai domolit.
Daca mergeti la farmacie poate gasiti si ceva creme care sa ajute (pana atunci indulciti-i cu miere )
Cremele care merg in sarcina si in perioada alaptarii nu fac cine stie ce minuni dar ajuta, dupa ce treceti de alaptat puteti opta pt o crema pe baza de cortizon.
Ciresica nu stiu daca la Boots in Buc au Anusol, asta e o crema care merge in sarcina.
Kea cand am nascut prima data am avut o moasa nemtoaica si mi-a zis de crema pe baza de Witch-hazel (Hamamelis) care se gaseste la voi si cica e buna...
Aici gasesc doar un fel de lotiune de Witch-hazel mi-a fost recomandata pt epiziotomie.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe