Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, chiar daca prefer pestisorii, io v-am zis ca berbeaca fac, ca pana-n aprilie nu-i dau voie sa iasa! Io-s mama ei si tre sa asculte!! Abia azi am comandat patutzul. Si de vreo ora m-am intors de la un fel de chef de 8 martie cu colegii (un fel de chef ca io n-am dansat, n-am vrut s-o invatz pe Sophica cu discotecile) numa am balotat si am baut 2 guri de bere si parca-s ametzita,pilita, va dati seama?!!
Si acum VESTEA: PISIGRI a nascut pe Ilinca azi, am sunat-o si era iesita de 2 ore din cezariana. I-au facut cezariana cand ajunsese pe la dilatatie 5. Abia maine o s-o vada si i-au spus ca vor sta deja intr-un salon. 3 kile 300, apgar 9...am uitat sa intreb cm si nu mi-a scris.
Felicitari si bun-venit Ilincai pe langa ceilalti ghiocei!!

33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Pe locuri... fiti gata... HAI ANNCUTZA!!!!

Monnvas, ce zici tu acolo? Pregatim agitatele?

Fetelor, tocmai am vorbit cu o cunostinta la telefon si din una in alta am zis ca am pregatit strictul necesar pentru bebe, la care ea: "Cuuuuuum ai cumparat dinainte??? Pai nu stii ca nu e bine sa cumperi dinainte de nastere?"
M-a dat cu totul peste cap si m-au luat grijile si mai tare!

37+ cu

Fi serioasa Ciresica! Cunostinta nu isi face griji ca iti impuie capul cu prostii? Nu se gandeste ca ai destule treburi in cap despre care sa iti faci griji?!

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

gigelica, ce ma distrezi cu "BB pitonul tau" :)) io am un dragon la purtator, adik o dragoana,......

Si cum se va numi Dragoana ta ? Probabil ai mai spus, dar nu eram inca pe aici.

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
denisa - nu ilinca a disparut(deshi nici ea nu a mai intrat la raport)...ci ilinca pui de pisigri. ilinca o sa o ceheme pe fetitza ei

Ihi, da! Ma speriasem. Credeam ca se apropie momentul si eu nu mi-am dat seama.

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput