Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
Tufete, chiar daca prefer pestisorii, io v-am zis ca berbeaca fac, ca pana-n aprilie nu-i dau voie sa iasa! Io-s mama ei si tre sa asculte!! Abia azi am comandat patutzul. Si de vreo ora m-am intors de la un fel de chef de 8 martie cu colegii (un fel de chef ca io n-am dansat, n-am vrut s-o invatz pe Sophica cu discotecile) numa am balotat si am baut 2 guri de bere si parca-s ametzita,pilita, va dati seama?!!
Si acum VESTEA: PISIGRI a nascut pe Ilinca azi, am sunat-o si era iesita de 2 ore din cezariana. I-au facut cezariana cand ajunsese pe la dilatatie 5. Abia maine o s-o vada si i-au spus ca vor sta deja intr-un salon. 3 kile 300, apgar 9...am uitat sa intreb cm si nu mi-a scris.
Felicitari si bun-venit Ilincai pe langa ceilalti ghiocei!!
33
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
IliesClara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Pe locuri... fiti gata... HAI ANNCUTZA!!!! ![]() Monnvas, ce zici tu acolo? Pregatim agitatele? ![]() Fetelor, tocmai am vorbit cu o cunostinta la telefon si din una in alta am zis ca am pregatit strictul necesar pentru bebe, la care ea: "Cuuuuuum ai cumparat dinainte??? Pai nu stii ca nu e bine sa cumperi dinainte de nastere?" M-a dat cu totul peste cap si m-au luat grijile si mai tare! ![]() 37+ cu ![]() |
Fi serioasa Ciresica! Cunostinta nu isi face griji ca iti impuie capul cu prostii?
Nu se gandeste ca ai destule treburi in cap despre care sa iti faci griji?!Mami Clara,
36+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui chatonel gigelica, ce ma distrezi cu "BB pitonul tau" :)) io am un dragon la purtator, adik o dragoana,...... |
Si cum se va numi Dragoana ta ? Probabil ai mai spus, dar nu eram inca pe aici.
Mami Clara,
36+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 denisa - nu ilinca a disparut(deshi nici ea nu a mai intrat la raport)...ci ilinca pui de pisigri. ilinca o sa o ceheme pe fetitza ei |
Ihi, da! Ma speriasem. Credeam ca se apropie momentul si eu nu mi-am dat seama.

Denisa-Madalina
33+
cu Adela-MarisaAMR 7 saptamani