Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

gigelica20 daca iese baiat din prima saptamana merge cu taica-su sa joace fotbal, daca-i fata o inscriu intr-o echipa de hurling dupa cat s-a antrenat copilul asta cu vezica si rinichii mei ar fi pacat sa pierdem vremea pana o fi mai mare
La fel ca sora-sa ma dreseaza din burtica. De cateva luni nu ma lasa sa dorm decat pe dreapta, mi s-a urat deja...dupa ce nasc un an nu mai dorm pe dreapta. Noaptea cand zic ca doarme ma intorc pe stanga finutz si pac mi-a si tras una si de nu ma intorc imediat incepe sa loveasca mai tare.
Tot il/o amenintz ca vom avea o discutie foarte serioasa ochi in ochi cand ne-ao vedea fata-n fata da nu ma baga in seama...caini latra ursu trece.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa - nu ilinca a disparut(deshi nici ea nu a mai intrat la raport)...ci ilinca pui de pisigri. ilinca o sa o ceheme pe fetitza ei

37+
poze

AMR 19 de zile

da, aris, de la ilinka noastra ziceam ca nu mai avem vesti, ca ea era in contact cu pisigri si ilinca ei

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
J- 22
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Eu le-am ignorat pe babele superstitioase printre care si mama si mama soacra!!!
Am inceput sa ii iau cate ceva inca de cand am aflat ca e baietel.
Acum sunt in sapt 35 si am totul pregatit. Nu ma pot baza pe tati de bebe, care daca l-a fi trimis cu listuta cat eu eram la spital m-as fi trezit cu jucarii pentru baietei, un patut fara lenjerie si cel mult o hainutza/salopeta pentru copii de 1 an. El si acu ma intreaba de ce am luat hainute asa mici, parca se asteapta sa nasc un hipopotam.
Sa stiti ca ma asteapta o noapte grea! Sunt balonata de nu pot face baie ca o sa plutesc, asa ca o sa fiu ca un zepelin deasupra patului. Iar pitonul logic ca nu s-a oprit din foiala, ba cred ca se gandeste la o solutie de evadare. Ma loveste jos, la vezica, de am zis ca iese cu tot cu ea.

Si referitor la "chinezoaica", eu o alint veveritza, dar acu' nici cu oglinda nu mai reusesc sa o vad.

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Timi dar cum nu stii ce e? Nu ai vrut sa afli?
Sincera sa fiu eu am "simtit" de la inceput ca "floricica mea de 5 celule" s-a transformat intr-un baietoi-piton.
Cateodata as vrea sa ma pup pe burta, caci il vad cat de haios sta cu funduletzul intr-o parte...noroc ca nu pot.Asa..scrasnesc si io din dinti si astept momentul fericitei intalniri, ca sa-l pup pe labutze si sa-l gadil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Daa, fetelor , nu am parola de la mailul comun! E mail de yahoo???

Off, nimic nu stiu

Multumesc!

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hmmmm pai ilinca nu are voie sa dispara inca. e prea devreme.
pisigri nu a mai dat nici un semn nimanui??

37+
poze

AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ei, Ilinca e pe-acolo pe undeva... Ca ea oricum intra mai rar numai sa ne faca pofta de ceva de mancare si gata!

Sunt sigura ca e totul ok cu ea...

34+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Ah, inca ceva. De la embriotransfer vreo luna am incercat sa dorm numai pe spate. Imi imaginam ca asa o sa fixeze "floricica" mai bine in peretele uterului, ca intr-o plapumioara.
apoi, am cautat sa dorm numai pe stanga...si m-am obisnuit. Cred ca de aia e si asa dezvoltat, caci s-a hranit foarte bine.
De vreo 2 saptamani insa, ma mai intorc si pe dreapta, cel putin noaptea, cand ma trezesc pur si simplu intepenita...ma dor cumplit oasele bazinului.
Abia astept sa dorm iar pe burta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CAPITOL NOU!

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele.Abia acum am reusit sa intru pe net si sa recuperez pag necitite.
LUANA iubita sa papi sa te faci mare si frumoasa, asa ca mami.
Am vb cu Floric pe la 3jum si era bine,la 5jum urma sa alapteze baiatul.A spus sa va transmit mii de multumiri pt incurajari si multi pt toate
Novus mi-a zis ca s-a refacut bine , la 4 ore de la ceza era in picioare, bbelina Alexandra suge colostru deocamdata.Si ea va multumeste din suflet pt mesaje...tati o tine la curent cu odiseea!! Tati sa-ti traiasca fetele frumoase!!!
Joanna,Monvas , Adee , AlinaN,si cine mai vrea..va astept

mai vroiam sa spun ceva da am uitat..ooofff..revin

Poze

Mergi la inceput