Alegerea numelui copilului si destinul ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

noah mi se pare fainutz, in schimb leah e cam ciudatel, cel putin pt. romani.Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki


Merci mult de raspuns Ramonika! Litera"h" nu se pronunta cand rostesti aceste nume, deci se pronunta Noa si Lea. Tin cont de toate parerile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelya_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirumati2002

Pe fetita mea o cheama Miruna Bianca si pe baiat, Mathias Andrei. Peste 2 luni il asteptam pe bebe 3, care va fi baietel, dar inca nu ne-am hotarat in privinta numelui. Mie imi place Patrick...dar inca nu sunt sigura ca va ramane acesta.

www.mathiasandrei.com


M-am uitat pe site...mi pare rau prin ce trece Mathias Andrei
Sper , sa dea D-zeu , sa reusiti sa treceti peste acest "hop" iar Mathias sa fie fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adastero spune:

Cel mai firesc, parerea mea, este sa ii pui copilului numele care simti tu ca i se potriveste, care il caracterizeaza. Cu siguranta ca fiecare viitoare mamica isi vede deja puisorul inainte sa il nasca, si la echo dar si asa, cu ochii ei de mama, are o imagine despre el. Noi asa i-am pus numele, ni-l inchipuiam deja, am considerat ca Robert e numele lui corect si asa a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jul81 spune:

La prima fata ne hotarasem sa-i pune numele de Ana Maria.In maternitate am auzit numele de Daria si i-am spus sotului ca eu vreau s-o cheme Daria Ana-Maria dar asistenta din spital mi-a spus ca e prea lung, ca n-o sa tina copilul minte atatea nume etc si am ramas la Daria Maria.La bebita din burtica insa Dari a decis numele si n-o poti schimba ca altfel iese panarama si o va chema Anastasia Ioana.Si mie si lui tati ne-a placut numele astasi zic ca se potriveste cu numele de familie POPA.

http://s40.photobucket.com/albums/e215/jul81/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fare spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araluka spune:

De cand am aflat ca e baietel,ne certam intr-una...........eu vreau sa-l chemam Mattia,sotul meu vrea Lorenzo.............am abia 20 de saptamani.....................voi ce parere aveti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelya_ spune:

De cat sa va certati..puteti folosi amandoua numele ..sa impacati si capra si varza
Sarcina usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moanecorina spune:

vai de mine fetele! mi-am facut si eu si mi-a iesit ce nume vreau eu sa-i pun ALEXANDRA daca e fetita si ALEXANDRU daca e baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

eu inca nu stiu ce va fi bebele meu.
Dar va dati seama ca m-am gandit la un nume in ambele cazuri.
Daca va fi fetitza o va chema maria si atat.
iar daca va fi baietzel teodor si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Noi inca nu stim ce vom avea dar daca va fi baiat ne-am gandit la George Theodor si daca va fi fata Maya si mai cautam un prenume sfant.Unde v-ati uitat voi de vi s-a furnizat un nume potrivit cu voi?Pupici!

6+

Mergi la inceput