Alegerea numelui copilului si destinul ...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya220811 spune:

Hello mamicutzelor!! am 10 saptamani doar si nu stiu ce va fi, baietel sau fetita sunt f nerabdatoare, cert e ca cel mai si cel mai important e ca bebeu sa fie sanatos, nu cred ca il poate caracteriza chiar atat de mult un nume, cat despre nume, al meu nu vrea sa stie ce va fi, vrea sa fie o surpriza placuta, la final, as vrea si eu asa, dar parca tot sunt putin curioasa Imi place f mult Maya-Maria si de va fi baiat, Mihai, va puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

maya..felicitari pt bebeai grija de tine

Angie +37

bebe jucaus

amr 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Burtici dragI, eu am 11 saptamani si inca nu stiu ce va fi bebele, dar daca va fi fetita o sa-I punem Malina. Nu am studiat niciodata partea aceasta cu destinul, daca numele influenteaza destinul si nici nu cred ca o voi face, ma rog doar lui Dzeu sa fie sanatos si norocos. Pt nume de baiat inca nu ne-am hotarat. Sanatate multa voua si bebelusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laraariss spune:

buna!eu am 19 saptamani de sarcina si inca nu stiu ce este,medicul la care am fost la ecograf mi-a spus ca nu se vede pa ce bebe statea picior peste picior(ca o domnisoara speram noi....)a spus 60la suta fata....in fine stam si ne contrazicem pe numel de baiat de fata l-am ales deja:casia marielena.de baiar stim ca al doilea nume va fi gabriel.ne gandim la saul sau abel(asta imi place mie si lui nu).pe primul meu baietel il cheama aris emanuel.sa speram ca e fetita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Lara, atunci fetita sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Eu ma gandeam la Oana Stefania.Sotul meu vrea Irina asa ca inca nu ne-am hotarat

sorina
mami de Tudor 4 ani , un ingeras ian 2010 (16 sapt), si acum 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tilia spune:

Cand va fi sa fie, pe fata o s-o cheme Emilia Clara Sophia, iar pe baiat Thomas Octavian. Cam lungi, dar, la urma urmei si spaniolii au o gramada de nume si n-au murit inca din pricina asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laraariss spune:

buna am ajuns in 38 saptamani si am aflat ca va fi fetita,exact asa cum speram noi..asa ca va ramane Casia Marielena,ne-am gandit la numele asta inca inaite de a ramane insarcinata.si daca va fi o surpriza mare si va fi baiat,atunci va fi casian gabriel.sper ca;Casia nu e un nume ciudatel,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna
mie mi se pare chiar dragutz Casia!!! sunt adepta numelor mai rare sau "ciudate", aici am de combatut cu sotul meu k el nu prea e de acord k exemplu am vrut k pe baietelul nostru sa-l cheme Gilbert, dar a strambat din nas si atunci am ales Iustin, kre imi place la fel de mult dar este mai folosit!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumphAm invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este Ón felul Ón care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laraariss spune:

ma bucur ca place si altcuiva,adevarul e ca nu am spus la nimeni numele pt ca mi-era frica sa nu incerce cineva sa ma influenteze,au incercat si cu primul copil,au strambat din nas,ca ce nume e ala Aris...dar am reusit sa ma tin tare pe pozitie si nu am renuntat.Casia nu stiu de unde l-am luat dar eu si cu sotul ne-am gandit inca dinainte sa raman insarcinata cu mult,ne-a placut la amandoi si...asa a ramas.Marielena sunt numele la mamele noastre(Maria e mama lui si Elena e mama mea)asa ca nici una sa nu se simta lasata pe dinafara.Mai am 3 zile si ajung la termen,40 saptamani,si toti sunt curiosi cum o va chema pe micuta.Si eu sunt curioasa de reactia lor,mai ales ca am un unchi f prepotent care sigur va comenta

Mergi la inceput