Nou stil de viata (260)
Raspunsuri - Pagina 18

lai spune:
 Pepene, Made 
Azi tot am facut ceva prostii, dar mai putine decat in zilele precedente. 
Made, primesc bicele, si ma tin tare de volan sa nu mai derapez;
da' sa stii ca daca ma incadrez pe autoband te iau si pe tine cu mine, altfel nu discut ![]()
 hai sa conducem frumos impreuna 
Ruxi, La multi ani!!!! Fericiti si luminosi! Sa fii iubita si sa-ti mearga toate din plin, pe toate planurile!
Delia, felicitari!
Lai

Delidana spune:
 'Neata,
Poftiti la ceai/cafele/fructe si ce mai doriti. Nu uitati ca azi ne da Ruxi o bomboana la toate asa ca trebuie sa fim cuminti. ![]()
 Ruxi, sa ai parte numai de bine, fericire, sanatate si tot ce-ti doresti! Petrecere frumoasa 
Zuzi, Sabina, Vio, Lai, 
Vio, bine ca ai terminat cu auditul.
Azi m-am trezit la 7. Se pare ca asa m-am obisnuit si nu pot sa dorm mai mult. Mai incolo ma duc la sala. 
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Gabrielama spune:
 La Multi Ani, Ruxi! Sa fii sanatoasa, sa fii fericita asa cum crezi tu ca ti-e tie bine, sa ai parte numai si numai de bine!
Si petrecere frumoasa azi! Si asteptam poze!!
Sabina, i-am dat Prospan, n-are nici un efect din pacate... Sa-ti traisca Ghe, baiat mare!!
Tzuni, Vik, unde sunteti?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Tzuni spune:
 Gabrielama, sunt aici. Mi-am facut o cafea buna, cica e din Ethyopia.
Aseara am fost la film : "Despre barbati si nu numai". Amuzant, merita vazut.
Delia, sa inteleg ca Ruxi va face cu bomboana aia asa cum se face cu buchetul miresei? ![]()
Hopes multumesc. S-au stran ceva banutzi....
Madellaine, n-am fugi cu Johnny, sunt in zona. 
Azi am zi de shmotru si de gatit. Spre seara o plimbare lunga cu Meri si un film bun.
_
Tzuni 
 mic si drag si scump si pisicos si fericit  
 siiii.... IN LUPTA CU KILELE  
CINE VREA SI CINE POATE 

Tzuni spune:
 La multi ani, Ruxandra, sa fii fericita, iubita si sa te simti implinita! O zi frumoasa si o petrecere reusita! 
_
Tzuni 
 mic si drag si scump si pisicos si fericit  
 siiii.... IN LUPTA CU KILELE  
CINE VREA SI CINE POATE 

gusta spune:
 Ruxi la multi ani,multa sanatate sa ai o zi buna azi si sa primesti o gramada de cadouri
 si tot ce iti doresti.
Marilena si Mara Augusta

gusta spune:
 Neatza.
Gabriela multumesca de raspuns,problema e ca daca ma da in judecat nu pana primesc raspunsul de aici am neplaceri cu imigrarile.E nebun si aia de la primarie s-au saturat de el ca au venit au vazut si ii zic si el zice da domnule dar iar a batut poate acuma a daramat ceva si tot asa,daca a spalat maicamea si casa scarii ca urla ca numai mizerie face.Imi e ca in aprilie ma iau cu el si atunci circ.
A sa va zic ca Mara tuseste e infundata,ma bucur ca nu face temperatura,toata noaptea ma strigat ,om vedea ce e de facut ca antibiotic cu fier nu ii pot da.
Multumesc la toate fetele care s-au gandit la mine si sper si eu sa rezolv problema fara incidente.
Azi si eu ca Tzuni am zi de smotru un pic,ceva de spalat si cumparaturi.
Nu m-am hotarat cu ce ma imbrac dar am sa pun poze.
Anda eu numai am fiere de pe la 20-21.Dar am mari probleme cu digestia.Ca sa iti zic dupa ce o scoti sunt oameni care merg direct la baie nu pot manca diferite lucruri si tot asa.Eu in schimb ma pot constipa si fac urat cu dureri si inca ceva cu varsatul foarte greu o patesc dar si cand incep nu ma pot opri toata ziua.Si eu am scos-o ca era puturoasa si dupa ce au scos-o inauntru era plina de virmisori.Scuzati detaliile
.
Mai revin.![]()
Marilena si Mara Augusta

madelaine77 spune:
 Ruxi, inca o data LA MUTI ANI!!!
Delidana, felicitari pentru bursa. O meritai.
Tzuni,ma bucur ca nu m-ai tradat cu Jonny
Ce film bun ai mai vazut? 
Gusta, sa ai o baba frumoasa si sa iti mearga bine tot anul care vine.
Va pup si fug sa fac papa pt copiii ca azi vine gradinita la mine.

madelaine77 spune:
 Lai, wowwww ce imi place mie pe autoband...sunt o maniaca a condusului, dar se pare ca deocamdata tot pe aratura o tin...
Hai ia-ma si pe mine cu tine, poate asa renunt la campionatul de off road si ma fac fata cuminte.