Nou stil de viata (260)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am fost la Mall si am primit neste cupoane de cadou...mi-a luat maieu Nike ptr sala...am si colanti tot Nike...mai am chilotii sa-i iau Nike

Zuzi cu asta m-am luptat azi dimi...si cu la tortura
Io am fost si la concert pe stadion in timi...a venit S si in Ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

eu sunt in focuri, trag tare sa termin in seara asta,ca maine n-am chef sa stau in bucatarie prea mult.

Multumesc frumos tuturor pentru urari .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gusta, scuze ca nu am raspuns pana acum - am plecat de la birou la 12 si pana acum nu m-am apropiat de calculator. Am fost la cumparaturi, am venit repede acasa sa plece mama, m-am jucat de'a poneii, am facut mancare, am dus copilul la ora de balet sa se uite... ca nu putea sa faca, ai tot asa...

Daca ai hartie de la primarie, acordul vecinilor si nu este el proprietarul tevii de gaze, nu are ce sa-ti faca; decat sa te terorizeze daca e nebun. Si atunci trebuie sa raspunzi la fel; vorbeste cu administratorul, cheama politia, pune un anunt la avizier ca in ziua cutare la ora cutare o sa faci galagie ca sa nu aiba de ce se lega.

Acum, daca e nebun, te poate da in judecata pentru orice; de aceea trebuie sa ai dovezi, martori, sa suni la politie. Din pacate cu nebunii nu prea ai cum sa te intelegi. Am avut si noi una in blocul unde am stat inainte... am ajuns la politie. Si polistul ne-a spus ca daca e nebuna, n-are ce sa faca...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Claudia, bine ai venit :)
daca nu te superi, m-a intrigat ceva...de ce ai zis ca"trebuia" sa o intarci?
Gh are un an si 6 luni (azi ) si nici vorba sa trebuiasca sa-l intarc :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Gabi, mai e un sirop bun, prospanul, ala pe baza de iedera.
offf, primavara asta e cea mai pacatoasa la viroze. Eu recunosc, sunt inconstienta. Sofia nu mai merge ;a gradi din 19 decembrie, de ;a serbare. Viroza aoia nenorocita de la Craciun mi-a manact nervii....ea ca ea, saracutaz le duce mai usor, dar ii da lui Gh care face niste forme f violente.
Sper sa o duc in cca o saptamana...dar ma sperii ca aud numa de viroze nasoale in jur, iar gh abia aterminat rubeola, deci imunitate praf.

Sanatate Marei si lui C , o pupam.

Mergi la inceput

Gusta, eu nu stiu sa te sfatuiesc, da tin pumnii sa iasa bine.

Delia, felicitari! esti grozava, apai daca cineva merita bursa aia, tu esti aia:)

Ruxi, forza tortuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Mama, da stiu ca ati scris o gramada.
Azi a fost ultima zi cu auditorii pe cap, si binenteles si cea mai grea. Am ajuns acasa la 21.00.
Cu raceala sunt bine, acum imi curge un pic nasul, dar este ok.
Zuzilici , pleaseee, imi pui si mie macar stagnare, ca am dat raportul pe 4 martie: 66,7 kg ?
ClaudiaH bine ai venit printre noi.
Delia felicitarile mele! pentru bursa binenteles.
Anda imi pare rau pentru Carina, dar mai bine ca ati aflat ce problema are. Sanatate multa va doresc.

Va doresc un week-end cat mai placut!
Eu merg sa ma odihnesc un pic ca sunt franta.
Pupici la toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Claudita, mi-a fost dor de tine.
Ruxi, LA MULTI ANI , pt ca deja e ziua ta.
Lai, scot biciul. Pai ce naiba...aram impreuna??? Numai eu sunt vestita pt luatul pe aratura...tu..poftim inapoi pe autoband

Va pup pe toate. Ma duc sa vad 'Changeling' si apoi la nani pt ca maine am musafiri si vreau sa fac ceva de papa dimineata pt ca vin si ei cu 2 copii + al meu....asa ca am treaba.

Byeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Poate nu apuc sa intru maine....
Ruxi, la multi ani, sa fii fericita, sa-ti aduca schimbarea de prefix raspunsul la toate intrebarile. Esti o femeie deosebita si ma bucur enorm sa te cunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana felicitari si ai meritat bursa din plin.

ClaudiaH te-am trecut in listutza. Te rog sa-mi spui daca s-a strecurat vreo eroare. Pe ghicite ti-am trecut data de nastere.

Ruxy sa fi sanatoasa, fericita, norocoasa si iubita asa cum iti doresti tu. Petrecere frumoasa.

Violeta imi cer scuze, n-a fost cu intentie.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput