Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

danamiha, de unde aduce el parfumurile? Asta daca poti spune...totusi preturile sunt f bune comparativ cu ce e in magazine.

amira, ai optiunea de a te inscrie, simuleaza o comanda si ai sa vezi. Eu nu am fost multumita de cosmeticele strawbery, in special de rujuri, le-am luat la preturi f bune, Ghivenchy, Lancome si apoi le-am aruncat, miroseau a plastelina.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

claujro, l-am intrebat de parfumul tau, Daisy-Marc Jacobs, mi-a spus ca e din SUA si acesta ar fi motivul pt care celofanul e sifonat.
Le aduce din Germania, asa retin.

Mergi la inceput

danamiha, asa mi-a raspuns si mie in mail. Parfumul e ok, pot spune acum dupa cateva zile de "purtat", nu tine el, asta-i alta treaba si nici nu las dara in urma mea de miros , dar pielea miroase toata ziua, la fel si hainele/esarfa care s-au impregnat, insa eu nu-l mai simt.

Asa o fi parfumul, nu am ce-i face. Dar voi mai comanda la ei.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

nu am timp acum sa recitesc ce ati scris voi despre siturile "din afara"' ma rezum doar la asta
http://www.fragrancex.com/search/_stext_vialsearch_results.html
parca am citit totusi ca unele fete au avut probleme?!?
nu stiu daca voi mai cumpara ceva din Romania;daca tot dau bani macar sa fiu 100% sigura ca sunt originale.

oricum va citesc cu interes si pe voi si pe fetele de pe LR.

Cred ca eu eram persoana in discutie. Nu am avut probleme, doar intrebam daca sunt seriosi.
Ce fel de firma face comert electronic fara a avea datele de identificare ale firmei in sectiunea "Contact"?

Sunt curioasa daca fetele care au comandat au primit si factura in colet.

Edit: scuze, eu de fapt vorbeam despre esentedelux.ro

Mergi la inceput

Amira, mai multe fete de pe forum au avut probleme cu comenzile la fragrancex, poate intra ele si iti spun concret, dar cel mai bine ar fi sa citesti si celelalte capitole sau incearca sa comanzi si vei vedea[:D

Problemele nu au fost in legatura cu calitatea produselor ci cu banca, adresa, carte de credit, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Am reusit eu, intr-un final, sa primesc de la fragrancex.com. Intai nu imi acceptau cardul, nu am reusit sa inteleg de ce. Apoi, dupa ce mi-am facut cont de paypal, am reusit, dar tot mi-au cerut o hartie de la banca sa confirme ?!? ce, nu stiu. Am scanat o hartie oarecare de la banca (cu adresa mea), le-am trimis-o pe mail si s-a rezolvat.
Acum astept pachetul. Abia astept..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

in seara asta fiica -mea s-a dus sa ridice parfumurile de la "babanu"
ei i-am luat :
Chocolovers Perfume by Aquolina
Hanae Mori Perfume by Hanae Mori
Giorgio G Perfume by Giorgio Beverly Hills
iar mie :
Lalique Perfume by Lalique
mi-a dat telefon sa mi spuna ca s-a dat cu chocolovers inainte sa intre la metrou si acum imi da mesaj (ca nu mai indrazneste sa vorbeasca!) ca toata lumea s-a uitat la ea cand s-a asezat iar dl din dreapta care rezolva integrame a renuntat le-a pus in geanta si se uita urat la ea ....
si in tramvai tot asa era lumea, doi spuneau ca miroase cam tare aici! si in timp ce trecea prin toate astea se gandea ca trebuie sa fii de cinci ori femeie ca sa porti asa ceva !
acum sa va descriu parfumul : (ca a venit intre timp acasa )miroase ca un raft de prajituri iar eu il simt ca vata de zahar cu ciocolata cu crema si miroase bine doar ca ... e dulce miroase ca un copil care a mancat ciocolata ... e f tineresc ...ma innebuneste fiica -mea ca miine ma da si pe mine sa miros si eu in autobuz dimineata !
va scriu dupa ce le miros si pe celelalte - pe scurt imi plade lalique !

Mergi la inceput

Care este parfumul cel mai tare/persistent/care sa lase dara de miros in urma pe care l-ati avut voi?

Multumesc!

Mara si Matei

Mergi la inceput

didi, ce ai comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Kenzo Amour. Intai mi-am luat miniatura (sti, pana nu incerci vreo 2 zile pe pielea ta..). Si m-am indragostit de el. Culmea e ca la inceput mi s-a parut cam insipid...

Mergi la inceput