Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Danamiha, Paris, mie una, imi miroase f tare a trandafiri, ceva gen parfumurile bulgaresti de altadata, dar e poate doar senzatia mea, am citit si pareri bune despre el...Cinema nu stiu cum e, pe esente spune ca e racoritor, ce sa zic, Paris nu-mi pare racoritor, imi pare mai greu. E adevarat, ca eu nu suport mirosul de trandafiri sub nici o forma, si e posibil de aici sa mi se traga antipatia fata de Paris, ca si parfum...Testeaza-l, daca iti place, ti-l trimit cu placere.

Flowerbomb pe esentedelux e 279 RON, e adevarat destul de scump. Mai stau in expectativa, nu ma arunc inca, multumesc mult pentru parere.

Daca mai ai sugestii, am cautat Shalimar light spuneai ca esti incantata de el pentru vara, tipul de la esente nu il are. Poate ajung sa il miros. Printre altele citeam ca iti place vanilia, si mie.

Pupic

Carmen cu Stefan si Bogdan

Tot eu, m-am intors de afara. Shalimar light are la fragrancex.com. Vad ca avem aceleasi gusturi, arome vanilate si senzuale..
Revin, nu mai are decat sample. Ops!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi

Citat:
citat din mesajul lui misha71

acum am vazut ca plata se face prin paypal sau credit card, insa e cam aiurea sa dau nr. de cont sau de card pe site. Nu vor si PIN-ul?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mamico, fa-ti cont pe paypal. Am ajuns la concluzia ca este cel mai simplu. Dureaza cateva zile, nu trebuie sa dai nici un pin. Stiu ca-ti cer datele dupa card(ceva normal cred), dupa care te verifica la banca unde ai tu cardul, banca iti va da un cod ca un pin pe care trebuie sa-l bagi in contul de paypal si asta e. Esti verificat si poti sa-l folosesti oriunde, oricand, fara sa mai dai de fiecare data datele cardului. Eu ma simt asa usurata acum cu paypal-ul.

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata

Si noi, adica sotul, toate cumparaturile de afara le platim prin paypal, e cel mai sigur mod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

misha, nu ai pe cineva care ar putea sa-l comande si tu sa-i dai banii? Sau cauta-l pe bigdiscount si-l comanzi prin intermediar pt ca acest site nu livreaza in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Vai ce ma tenteaza fragrancex ca sa comand.
Dureaza mult pana ajunge comanda in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Dana pe bigdiscount nu l-am gasit. Stiu ca nu se mai fabrica de cel putin 10 ani. E o minune oricum ca l-am gasit undeva in lumea asta si daac trebuie sa intru in negura platilor online (paypal-uri si alte asemenea) ca sa-l iau, risc orice pentru parfumul asta Am vazut ca accepta doar una din toate modalitatile de livrare disponibile. O sa vad ce branza oi face si va zic

Va multumesc mult pentru ajutor

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Help si pe mine, pliiiiiiiz!
Am si io un naduf: am avut in '91 un parfum pe care l-am tot cautat ni de zile dupa aceea si nu l-am mai gasit: www.beautyencounter.com/gem17w.html?synertech" target="_blank">GEM-Van Cleef&Arpels. Va dati seama cum mi-a ramas intiparit daca l-am recunoscut dupa 10 ani intr-un mijloc de transport in comun. Imi venea sa fac ca Tom din "Tom si Jerry" sa plutesc dupa miros . Mi l-a gasit sotul in 2004, insa sub forma de ulei, insa avea doar o tenta din parfum.
Deci sint bolnava si blonda . Cum fac sa-l iau? N-am mai comandat niciodata de pe un site din afara tarii si habar n-am cum e cu shippingul asta, daca acel calcul facut de site e corect, sau m-oi trezi cu pretul dublu cind mi-o veni coletul.
Ceva in halul asta mi-a calculat (sper sa mearga link-ul): http://us-dc1-order.store.yahoo.net/ymix/MetaController.html?ysco_key_event_id=&ysco_key_store_id=yhst-16632634487019§ionId=ysco.cart

Multumesc anticipat pentru ajutor

edit: se plateste la posta, online, trebuie sa-mi fac card de euro/dolari separat?

Vorbeste cu persoana de la esentedelux, poate reuseste sa il aduca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

capitol nou, 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aly_22 spune:

Salut fetelor,

Eu sunt noua pe forum. Am vazut ca s-a vorbit despre Fragrancex si as vrea sa impartasesc si eu ce am patit, poate altcineva nu isi va mai lua teapa mea. Am comandat un parfum de pe site-ul fragrancex acum 2 luni si nu am primit comanda. Le-am trimis nenumarate email-uri sa intreb ce se intampla pentru ca dupa o luna de asteptare incepusem sa imi pierd rabdarea.Tot ce am primit inapoi au fost niste raspunsuri diplomate dar lipsite de continut (tot ce imi spuneau era sa astept comanda pentru ca ei nu au un nr de tracking si nu stiu ce se intampla). Cand le-am cerut categorit restituirea banilor sau alt parfum in schimb au renuntat sa imi mai raspunda la email-uri. Am fost foarte dezamagita.

Am incercat sa pun si la ei pe site la testimonials un msg prin care sa imi exprim nemultumirea fata de faptul ca nu am primit comanda, dar ce credeti, nu a fost niciodata postat. Acolo sunt numai mesaje de lauda la adresa lor, majoritatea probabil postate de ei.

Mergi la inceput