Ce parfumuri va plac !? (11)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmena/Carmena.jpg)
Carmena spune:
Danamiha, Paris, mie una, imi miroase f tare a trandafiri, ceva gen parfumurile bulgaresti de altadata, dar e poate doar senzatia mea, am citit si pareri bune despre el...Cinema nu stiu cum e, pe esente spune ca e racoritor, ce sa zic, Paris nu-mi pare racoritor, imi pare mai greu. E adevarat, ca eu nu suport mirosul de trandafiri sub nici o forma, si e posibil de aici sa mi se traga antipatia fata de Paris, ca si parfum...Testeaza-l, daca iti place, ti-l trimit cu placere.
Flowerbomb pe esentedelux e 279 RON, e adevarat destul de scump. Mai stau in expectativa, nu ma arunc inca, multumesc mult pentru parere.
Daca mai ai sugestii, am cautat Shalimar light spuneai ca esti incantata de el pentru vara, tipul de la esente nu il are. Poate ajung sa il miros. Printre altele citeam ca iti place vanilia, si mie.
Pupic
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ngsdana spune:
hopa:D am primit si mail de la ei ceva de genu "order receipt", cu un tracking number al comenzii si cu felicitarile de rigoare ca am cumparat de la ei... sunt in ceata. scuzati-ma cu mesaje astea scrise aiurea dar sunt cam in panica
gabi30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ngsdana hopa:D am primit si mail de la ei ceva de genu "order receipt", cu un tracking number al comenzii si cu felicitarile de rigoare ca am cumparat de la ei... sunt in ceata. scuzati-ma cu mesaje astea scrise aiurea dar sunt cam in panica |
Pe site-ul lor introdu traking no.acela .Cel mai probabil scrie "in hold".Stai linistita ca nu-ti vor confirma comanda,daca zici ca aveai zero lei.
Eu nici cu bani pe card nu am reusit sa ma "imprietenesc" cu ei
![](bang.gif)
Gabi
gabi30 spune:
Ei Danutzo cum sa ma supar eu pe tine?
Tocmai de asta l-am comandat sa aflu ce-i cu el.O comanda din impuls.Nu mi-am luat cam de multicel un parfum si simteam nevoia
Gabi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Carmena, dupa ce te-am intrebat de Paris, l-am studiat pe www.fragrantica.com si am vazut ca miroase a trandafiri, nu e genul meu, imi plac cele vanilate, multumesc oricum, esti o scumpa Cinema, tot de la YSL este foarte dulce si puternic. Shalimar EDP si Shalimar light EDT sunt vanilate, ultimul fiind de vara cu miros de citrice, e un parfum perfect pt gustul meu. Cunosti Hypnotic Poison? E tot dulce, vanilat, dar elegant. La fel si Casmir-Chopard e dulce, e vanilat si placut.
Ai grija, cel de pe esentedelux cred ca e EDT, eu am Flowerbomb apa de parfum.Stiu ca l-am intrebat pe baiat daca mai are si daca e apa de parfum. Nu am avut unde sa-l testez si am comandat miniparfum ca mostra nu aveau pe fragrancex, dar acum vad a nu au nici miniparfum, trebuie sa urmaresti cand apare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
Help si pe mine, pliiiiiiiz!
Am si io un naduf: am avut in '91 un parfum pe care l-am tot cautat ni de zile dupa aceea si nu l-am mai gasit: www.beautyencounter.com/gem17w.html?synertech" target="_blank">GEM-Van Cleef&Arpels. Va dati seama cum mi-a ramas intiparit daca l-am recunoscut dupa 10 ani intr-un mijloc de transport in comun. Imi venea sa fac ca Tom din "Tom si Jerry" sa plutesc dupa miros . Mi l-a gasit sotul in 2004, insa sub forma de ulei, insa avea doar o tenta din parfum.
Deci sint bolnava si blonda . Cum fac sa-l iau? N-am mai comandat niciodata de pe un site din afara tarii si habar n-am cum e cu shippingul asta, daca acel calcul facut de site e corect, sau m-oi trezi cu pretul dublu cind mi-o veni coletul.
Ceva in halul asta mi-a calculat (sper sa mearga link-ul): http://us-dc1-order.store.yahoo.net/ymix/MetaController.html?ysco_key_event_id=&ysco_key_store_id=yhst-16632634487019§ionId=ysco.cart
Multumesc anticipat pentru ajutor
edit: se plateste la posta, online, trebuie sa-mi fac card de euro/dolari separat?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
acum am vazut ca plata se face prin paypal sau credit card, insa e cam aiurea sa dau nr. de cont sau de card pe site. Nu vor si PIN-ul?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
didi spune:
citat din mesajul lui ngsdana hopa:D am primit si mail de la ei ceva de genu "order receipt", cu un tracking number al comenzii si cu felicitarile de rigoare ca am cumparat de la ei... sunt in ceata. scuzati-ma cu mesaje astea scrise aiurea dar sunt cam in panica |
Puiut, mai intra din cand in cand pe tracking number, pt.ca asa ma tineau si pe mine prima data (ON HOLD), pana m-am lamurit ca nu le-a placut cardul meu. Nu stiu de ce. Am zis mai sus, am reusit doar dupa ce mi-am facut cont pe paypal.
didi spune:
citat din mesajul lui misha71![]() ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor ![]() excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii ![]() ![]() |
Mamico, fa-ti cont pe paypal. Am ajuns la concluzia ca este cel mai simplu. Dureaza cateva zile, nu trebuie sa dai nici un pin. Stiu ca-ti cer datele dupa card(ceva normal cred), dupa care te verifica la banca unde ai tu cardul, banca iti va da un cod ca un pin pe care trebuie sa-l bagi in contul de paypal si asta e. Esti verificat si poti sa-l folosesti oriunde, oricand, fara sa mai dai de fiecare data datele cardului. Eu ma simt asa usurata acum cu paypal-ul.