Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Uite, sa incerc sa raspund eu fetelor care intrebau de fragrancex.com. Am comandat prima data un singur parfum, am bagat la cod FREE si nu am platit transport. A venit intr-o saptamana. Este super OK. A doua oara am comandat miniaturi si mostre (dupa o sugestie a unei colege de 'suferinta"), tot cu cod FREE, mi-au luat comanda, acum astept pachetelul. Am platit cu Paypal, deoarece cand am incercat simplu, cu VISA, nu le-a convenit ceva, nu stiu ce.
Cam asta e..

pupici parfumatelor.

PS. Nu rezist sa va spun ca tocmai am primit un Tendre KIss - Lalique...

Mergi la inceput

Stati, cam auitat ceva. Nu am platit vama sau altceva. A venit pachetul la posta mea de care apartin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Care a fost suma maxima de care ai comandat?
Ce este paypal si cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Prima data vreo 40$, iar acum 11$. Deci nu a contat suma, dar sa bagi acel cod FREE si dai Aplly, o sa vezi ca din total o sa dispara pretul transportului.
Despre paypal nu prea stiu cum sa explic. Da o cautare pe google, cred ca vei gasi explicatii bune. Sau poate iti explica alta mamica. Eu mi-am facut contul maui mult fortat, indrumata de ebay...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Buna parfumatelor
Am si eu un parfum ce nu ma incanta deloc:Amarige.Desi l-am luat pe mirosite nu ma impac deloc bine cu el.
Acum sunt in cautarea unui nou parfum,dar nu prea am timp sa merg la mirosite ca am multa treaba la servici.As vrea Green Tea-E.Arden ptr.vara si Cerutti-Image sau 1881 de primavara.
Gabi

Am mirosit Green Tea-E.Arden, nu imi place absolut deloc, dar mie nu imi plac parfumurile E.Arden, l-am testat in parfumeria Douglas.
Am mirosit si Cerutti-Image sau 1881 cu ceva timp in urma, nu imi plac

daca tie nu iti plac atunci sigur sunt pe placul meu
Sa stii ca nu le-am mirosit dar ma incumet sa le cumpar.Cel putin Green Tea l-am lansat deja ca si comanda la intermediar
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Multumesc de raspuns, m-ati salvat de o investitie pe care poate o regretam mai tarziu. Am citit pe fragantica.com pareri despre daisy si toate erau pozitive, dar cum nu ma incred in gusturile englezoaicelor, am zis ca mai bine sa intreb.

Danamiha multumim frumos. Acum am inteles eu de ce nu imi persista parfumurile florale si cele fructate desi imi plac mult...Voi incerca sa ma reprofilez in materie de gusturi parfumate...

In alta ordine de idei, am un parfum Paris, de Yves Saint Laurent. L-am folosit doar de 2-3 ori, e mult prea puternic petru mine. Daca il vrea cineva, il dau fara nici o obligatie, mie oricum nu-mi place nicicum. Scrieti-mi pe PM.

Claujuro, o sugestie imi dai? Care sa persiste...

Eu am o mare problema cu testarea parfumurilor. Ma entuziasmez repede, zic gata imi place dupa care fas, nu-mi mai place. Majoritatea parfumurilor care mi-au placut cu adevarat le-am cumparata din descrierile altora si nu din testarile mele. De unde trag concluzia ca nu sunt inca experimentata, dar mai am timp...

So, imi iau Flowerbomb? MERITA?PERSISTA?

Pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carmena, mie imi place Flowerbomb, dar nu atat de mult incat sa dau 150 de dolari sau cat e sticla de 100 ml, apa de parfum, chiar nu cred ca valoreaza atat de mult.

Cum e Paris, e dulce?, gen Cinema- YSL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Buna parfumatelor
Am si eu un parfum ce nu ma incanta deloc:Amarige.Desi l-am luat pe mirosite nu ma impac deloc bine cu el.
Acum sunt in cautarea unui nou parfum,dar nu prea am timp sa merg la mirosite ca am multa treaba la servici.As vrea Green Tea-E.Arden ptr.vara si Cerutti-Image sau 1881 de primavara.
Gabi

Am mirosit Green Tea-E.Arden, nu imi place absolut deloc, dar mie nu imi plac parfumurile E.Arden, l-am testat in parfumeria Douglas.
Am mirosit si Cerutti-Image sau 1881 cu ceva timp in urma, nu imi plac

daca tie nu iti plac atunci sigur sunt pe placul meu
Sa stii ca nu le-am mirosit dar ma incumet sa le cumpar.Cel putin Green Tea l-am lansat deja ca si comanda la intermediar
gabi

Sunt asa de curioasa daca iti va placea Green Tea sau coffee, ce o fi Mie mi s-a parut un parfum slabut, nepersistent, fara personalitate, imi permit sa-ti spun toate astea pt ca stiu ca nu te superi pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngsdana spune:

merge pe fragrancex.com sa utilizez cardul VISA (Ing Bank) in lei? Spre exemplu am folosit sa plasez o comanda cu acel card si observ ca a mers pana la ultimul pas, iar la order tracking este sub comanda "Processing". So a intrat comanda sau inca nu? didi help. or somebody :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngsdana spune:

aaa si inca ceva. cardul folosit este pe 0 , l-am folosit doar de proba :) ...so ..

Mergi la inceput