Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui didi

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Eu nu stiu cum este Kenzo amour... va rog o mana de ajutor, e mai fain decat Jugle-elefantul?

Mihaela

Dupa parerea mea, sunt doua parfumuri total diferite. Jungle este puternic, pe cand Amour este soft. Bine, pentru mine amandoua sunt superbe, dar depinde ce fel de parfumuri iti plac. Jungle este pt femei indraznete.., Amour pt delicate, romantice.

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata

didi, tu ai nas de parfumier, acum eu cred ca sali este o femeie indrazneata

Indrazneata, indrazneata dar care tocmai ce a dat o "mostra" de romantism cu postarea ei anterioara.
Acum, ce sa zic...Amour nu mi se pare chiar un soft, luat de sine statator. Comparat insa cu Jungle cred ca poate fi soft!
Oricum , m-am hotarat: la urmatoarea iesire mai dau o sansa lui Jungle, la mine pe piele. Pt ca l-am mirosit doar in sticla, m-a traznit pur si simplu dar cine stie ce surprinza imi ofera pe piele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Jungle, la inceput nu mi-a placut, dar dupa ce s-au mai dus notele de inceput, mi s-a parut bestial!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Jungle, la inceput nu mi-a placut, dar dupa ce s-au mai dus notele de inceput, mi s-a parut bestial!

Mihaela

Asa si este Imi place enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngsdana spune:

Hello again. Am comandat si eu de pe esentedelux un Kelly Caleche de la Hermes. Vai, nu-mi place deloc cum miroase. Am dat 2-3 fasuri si mi-a fugit nasul :).L-am luat mai mult la indemnul mai multor prietene.Nu mi se potriveste deloc. Daca ii place uneia dintre voi as dori sa scap de el, bineinteles nu la pretul de pe esente, ci mult mai modic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ngsdana

Hello again. Am comandat si eu de pe esentedelux un Kelly Caleche de la Hermes. Vai, nu-mi place deloc cum miroase. Am dat 2-3 fasuri si mi-a fugit nasul :).L-am luat mai mult la indemnul mai multor prietene.Nu mi se potriveste deloc. Daca ii place uneia dintre voi as dori sa scap de el, bineinteles nu la pretul de pe esente, ci mult mai modic.

Am fost tentata sa comand de la Hermes 24 Faubourg, fara sa il miros, bine ca nu l-am comandat pt ca am avut ocazia sa-l miros in parfumeria Douglas si nu imi place absolut deloc, am mirosit si altele si nu sunt pe gustul meu, unul singur imi place de la Hermes: Elixir des Merveilles.

Sa stii ca am luat cam toate "plasa" macar cu un parfum cumparat pe nemirosite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngsdana spune:

Se mai intampla sa luam si tepe:) Oricum cu ocazia asta m-am convins si eu ca sunt OK parfumurile de la esentedelux, desi am citit multe opinii diferite in cele 11 capitole:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Si eu am un parfum care nu imi place: Cartier - Declaration Edition Limitee 100 ml, e original, are holograma, este de la Prestige Parfum.

http://health-beauty.pricegrabber.com/sports-nutrition/m/700013299/

Daca va place facem schimb sau cum vreti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna parfumatelor,

Am nevoie de sfatul vostru - vreau sa-mi iau un parfum nou si nu ce am avut pana acum. Sunt tentata sa aleg intre Marc Jacobs - Daisy si Flowerbomb - Victor and wolf. Ma puteti ajuta cu niste sugestii, care vi se pare mai fain?? Flowerbomb am citit pareri pozitive, dar Daisy, l-ati avut, cum vi se pare??

Din ce am avut pana acum, mie cel mai mult mi-a placut Amour amour tentation - Cacharel si Gucci - Envy. Sunt diferite, dar f faine pentru mine, dar dupa ce am urmarit capitole intregi din acest subiect, recunosc ca sunt inca departe de a spune ca ma pricep la parfumuri.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daisy am eu... e ok dar nu-mi spune nimic. Eu nu-l mai simt. Parerea mea e ca nu merita investitia. Banii astia ii poti da pe un parfum cu adevarat deosebit si persistent.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleni_ spune:

multumesc frumos, mihaela
tot intrasem pe esente, dar cam acum o luna parfumul nu era. nici nu ma mai gandeam sa ma uit iar acolo de el
asa, alte sugestii mai aveti? v-as fi tare recunoscatoare

Mergi la inceput