Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

camelia daniela, chiar ma intrebam pe unde "hoinaresti", fara sa stiu ca ne filezi asa, discret , din umbra...
Ce naiba e cu diferenta asta atat de mare de pret ( 50 USD) la Desir intre big si strawberry ca eu nu inteleg! Ar trebui sa sar imediat pe babanu sa-l comand de pe bigd., sa intru in comanda de pe 23 martie, fara avans. La el ar trebui sa coste 20 USD- bineinteles ca il aduce la pret redus- ( redus cu 69%) + 10 USD comision = 30 USD, adica super pret.
La Flowerbomb nu pot sa compar ca pe bigd. nu este EDT la 100 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Mie mi se par scumpe parfumurile pe strawberrynet, am cumpar de la ei doar Balenciaga Cristobal, era la reducere 50%.

Sali, mi-a placut explicatia ta cu cele trei sticle de Amour Kenzo

Fetelor, care comandati de pe bigdiscount, pt mostre nu platiti comision asa ca la o comanda de un parfum cereti si vreo 10 mostre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Mie mi se par scumpe parfumurile pe strawberrynet, am cumpar de la ei doar Balenciaga Cristobal, era la reducere 50%.

Ai Balenciaga Cristobal si nu spui?
Sau abia acum ne spui? O sa te acuzam de tainuire... Sau daca ai spus, eu unde am fost ?
Indura-te si zi ceva de el,sa aud si eu o parere la cald ca m-am saturat cat am bantuit pe net si am citit ce zic toate femeile planetei... Si daca poti, fa-mi si mie damblaua : aseamana-l cu ceva, cu alt parfum.
Treaba cu mostrele chiar functioneaza ?
Dar cand ai luat miniparf ( Houbigant-ul spre exp. ) ti-a luat comision ? Intuiesti urmatoarea intrebare: cat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Ai Balenciaga Cristobal si nu spui?
Sau abia acum ne spui? O sa te acuzam de tainuire... Sau daca ai spus, eu unde am fost ?
Indura-te si zi ceva de el,sa aud si eu o parere la cald ca m-am saturat cat am bantuit pe net si am citit ce zic toate femeile planetei... Si daca poti, fa-mi si mie damblaua : aseamana-l cu ceva, cu alt parfum.
Treaba cu mostrele chiar functioneaza ?
Dar cand ai luat miniparf ( Houbigant-ul spre exp. ) ti-a luat comision ? Intuiesti urmatoarea intrebare: cat?

Am spus de Cristobal, manumanu mi-a spus de el, ce rau imi pare ca de cand are gemeni nu mai scrie aici, se pricepe asa bineEi ii place mult Allure si Poeme, iar Cristobal e printre preferintele ei, daca ai avea timp sa citesti toate capitolele...
Ma duc sa ma dau cu el si revin. Azi m-am dat cu Poeme si inca il simt. Ce pot sa-ti spun ca e un parfum deosebit, m-am dat acum cu el, e asa placut, putin dulce, dar nu tipator, hm, miros si scriu, are ceva din Kenzo Amor, e delicat, elegant si sofisticat, sali, eu zic ca ti se potriveste Eu am luat 50 ml cu vreo 75 Ron, dar dolarul era tare micut atunci E EDT, motiv pt care nu l-am folosit din toamna, chiar acum l-am scos din cutie, cred ca merge pt primavara, l-am folosit si vara.

Eu mostrele nu le-am comandat pe bigdicount ci pe fragrancex, de ex geniest si-a comandat o mostra 2 dolari si ceva si a primit-o, transport gratis, trebuie sa studiati pe site ce sample/vial sunt si comandati, la Flowerbomb de ex nu aveau mostra si atunci am comandat minuparfum. Daca comanzi pe bigdicount mostre, ma gandesc ca trebuie si un parfum, nu doar mostre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu nu stiu cum este Kenzo amour... va rog o mana de ajutor, e mai fain decat Jugle-elefantul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Eu nu stiu cum este Kenzo amour... va rog o mana de ajutor, e mai fain decat Jugle-elefantul?

Mihaela

Dupa parerea mea, sunt doua parfumuri total diferite. Jungle este puternic, pe cand Amour este soft. Bine, pentru mine amandoua sunt superbe, dar depinde ce fel de parfumuri iti plac. Jungle este pt femei indraznete.., Amour pt delicate, romantice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Multumesc mult, inseamna ca trebuie sa merg iar pe la Sephora pe la testere. Eu acum adunam bani pt elefant.:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Mihaela

Dupa parerea mea, sunt doua parfumuri total diferite. Jungle este puternic, pe cand Amour este soft. Bine, pentru mine amandoua sunt superbe, dar depinde ce fel de parfumuri iti plac. Jungle este pt femei indraznete.., Amour pt delicate, romantice.

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata

didi, tu ai nas de parfumier, acum eu cred ca sali este o femeie indrazneata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Am nas, dar cu compunerea am stat prost intotdeauna..
Adica nu prea reusesc sa explic ceea ce simt.

Mergi la inceput

danamiha,cand v-am descoperit erati deja departe, nu mai stiu la ce capitol...Am parcurs din urma dar nu imi amintesc expres de Cristobal B.,atunci urmaream in principal identificarea unui sait de incredere( iti amintesti,poate, dubiile mele de inceput cu privire la esentedelux).Pe urma m-am alaturat si totul a fost just great.
Oricum ramane o incantare sa recitesc din cand in cand, pe sarite, din cate un capitol...

Pe mine m-a atras Cristobal tot in felul acela pe care nu pot prea bine sa-l explic, pur si simplu am anumite parfumuri care nu stiu cum miros dar la care revin din cand in cand,le intorc virtual pe toate fetele, mi-e drag de ele fara sa le fi mirosit vreodata, rezoneaza cu ceva din mine, nici eu nu stiu sa spun cu ce si-mi spun "Oare cum m-as simti daca as purta acest parfum? ".
Asa cum iti permiti un moment de visare, vazand un barbat frumos, sa-ti lasi imaginatia sa umble pret de cateva clipe intrebandu-te : "Oare cum m-as simti ...daca as purta acest barbat?"

Asa si cu Cristobal Balenciaga, care pur si simplu ma atrage. Ca sa nu mai zic ca are un ambalaj nemaipomenit, este genul meu, sper ca arata la fel de bine si in realitate ca nu l-am vazut decat pe net.
Nu mai zic ca Balenciaga pt mine e un nume magic, mi-a ramas intiparit in minte din revistele frantuzesti pt femei de prin '90, in care marile case isi promovau parfumurile, pe cate o intreaga pagina. Eram fascinata de acele reclame, femeile mi se pareau incredibi de frumoase, aproape nepamantene. Asa am facut cunostinta cu Byzance ( Rochas), Vent Vert( Balmain) sau Fidji.
Inca retin textul de reclama de la Fidji : "Femeia este o insula. Fidji este parfumul ei".
Scuze daca am scris mult , pur si simplu mi-am amintit toate aceste lucruri si m-am simtit bine scriindu-le aici.

Mergi la inceput