Ce parfumuri va plac !? (11)
Raspunsuri - Pagina 12

amira2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Cum sa zaca in dulap, vrei sa le pape moliile? ![]() ![]() Eu ce nu port dau, cam la 3 luni fac ordine si daca nu am purtat haina respectiva, o dau, chiar daca haina arata bine si imi este buna. Prietenele mele abia asteapta, chiar azi mi-au spus ca vor face o lista de asteptare ![]() |
ce bine semanam

amira2 spune:
i-am dus colegei parfumul.Inside(Trussaedi).
si acum parerea:miroase frumos, dar eu personal nu l-as cumpara. este fara personalitate.
se potriveste unei femei ingrijite dar care nu doreste sa se faca remarcata.

sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amira2 i-am dus colegei parfumul.Inside(Trussaedi). si acum parerea:miroase frumos, dar eu personal nu l-as cumpara. este fara personalitate. se potriveste unei femei ingrijite dar care nu doreste sa se faca remarcata. |
Inseamna ca am gresit cand mi l-am luat. Data viitoare imi iau CINEMA-YSL,o sa fiu ca un star de la Hollywood!

Sau, mai bine, Agent Provocateur...
O floare pt voi, parfumatelor, ca ati fost harnicute la scris!

vilma spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danamiha
S-a vandut ![]() |
Tocmai mi-am luat Flowebomb Extreme, 50 ml, 50lire. Azi m-am dat cu el, caci imi era dor sa-l port. E preferatul meu.
Imi doresc urmatorul Prada-Tendre.
Eu am comandat de pe amazon, dar nu parfum. a fost ok, am primit ce-am comandat.

sali spune:
citat din mesajul lui amira2 a avut careva un j'adore de la Dior? simt ca imi vine sa "pacatuiesc" iar ![]() |
Mai bine intrebi cine nu l-a avut...tocmai ce i-am facut vreo 2-3 pagini mai in spate o cronica nu tocmai favorabila, mai bine zis am vb de efectul devastator pe care il are asupra mea o persoana data cu acest parfum, altfel foarte bine cotat dar atat de des intalnit...
Nu m-am suparat pt recenzia pe care i-ai facut-o lui Trussardi,mai ales pt ca l-am mai gasit descris asa, chiar inainte sa-l cumpar.De fapt cam asta este parerea despre Inside.( un "non-parfum", pt o femeie care poarta gri, bej

danamiha spune:
citat din mesajul lui amira2 a avut careva un j'adore de la Dior? simt ca imi vine sa "pacatuiesc" iar ![]() |
Eu am J'adore, dar nu e genul meu

Sali, sunt sigura ca tu nu treci neobservata chiar daca nu esti parfumata

danamiha spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui vilma
Tocmai mi-am luat Flowebomb Extreme, 50 ml, 50lire. Azi m-am dat cu el, caci imi era dor sa-l port. E preferatul meu. Imi doresc urmatorul Prada-Tendre. Eu am comandat de pe amazon, dar nu parfum. a fost ok, am primit ce-am comandat. |
Cum e Flowebomb Extreme? Prada-Tendre l-ai testat? Am inteles ca e un parfum f.fin, elegant.

amira2 spune:
mda, pate primele capitole. am citit ceva, ceva..........oricum ,multumesc......incepuse sa ma tenteze.
referitor la inside, colega mea e foarte multumita, ii place. altcineva a venit data cu el;sotul il adusese din austria. astazi l-a vazut si a recunoscut; e la fel ca al ei.
acum sunt 100% sigura ca tipul de pe esentedelux este serios si parfumurile lui sunt originale.
singura greseala este, gramajul. ar fi extraordinar daca ar reusi sa aduca in sticlute de 30, 50 ml.