Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Creata

Imi pare f rau pt. pierderea bebelusului tau. Mult curaj maine la chiuretaj. Sa-ti dea Dumnezeu cat mai repede alt copil, dar sanatos. Sincer imi pare rau si ma gandesc la tine.

Fetelor, acum am citit si eu ce ati scris toata ziua. eu la munca...nu pot mereu sa scriu pe forum...de cele mai multe ori abia am timp sa trag vreun ochi...Am de terminat niste rapoarte si deadline-uri...stiti voi cum e...

Despre DT, TT, eco morfo trim. I, eu le fac pe toate. Cum merg si la Medicover unde am abonament si merg si la dr mea de la Bucur cu care voi naste...ce nu imi dau unii imi dau altii. Asa ca...lunea viitoare fac DT cu ecografie la Medicover, martea viitoare fac analizele de sange pt DT tot la Medicover si martea peste 2 sapt. merg la ecografie pt trans. nucala la dr. mea de la Bucur.
Fac orice zic doctorii (sunt cuminte, asa-i? :P) si sper ca totul sa fie bine. Ce nu stiu daca as face e amino...pt ca e invaziva si exista risc de pierdere bebe. Dar sper sa nu fie cazul sa ma gandesc serios la asta.

V-am pupat si iertare pt ca nu prea am timp in ultima vreme sa stau mai mult cu voi. Dar citesc tot seara:)

Dana 11+

Dana 11+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Citat:
citat din mesajul lui coras

aa si mai simt ceva cand stranut sa ma intind parca mi se intinde ceva prin burta initial am zis ca sunt intestinele dar parca mi se pune un carcel asa la burta acu nu stiu dc e uterul pe ca nu stiu dc uterul se mai afla acolo unde stui io sau a urcat spre burta in susDoamne, tampa mai sunt

10+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

CORAS hai ca suntem tari e mai usor cu sfaturile decat cu practica. iubita durerile alea ca niste intinderi in burtica cica sunt normale ti se intind ligamentele deoarece creste uterul. si eu pates la fel. mai ales daca schimb brusc pozitia. mai eu am avut sapt trecuta cu greturi mai usoare dar de 3 zile mi-a fost cam rau. greata dureri de cap si o durere usoara de mijloc. iar noaptea in loc sa dorm ma ia foamea. am o prietena care e docor ecografician maine o sun oricum. daca mi s-a pus piticul.....

10+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cretzule cuvintele sunt de prisos acum .. iti doresc multa putere sa treci peste aceasta intamplare nefericita si sa ai credinta ca undeva acolo este bebe al vostru care va veni atunci cand va fi timpul! fii tare .. ai o mariuca vesela si superba si un sot minunat, sunt sigura ca or sa te mai faca sa uiti de durere .. te imbratisez cu caldura si ma rog pentru ingerasul mic!

tin pumnii sa treci cu bine peste chiuretajul de maine!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

a, inca o problema....ieri cand am fost la med de fam si i-am zis ca am inceput tratament cu antibiotice, m-a certat ca de ce n-am sunat-o si pe ea, ca ma punea sa repet urocultura si exudatul si la alt laborator, ca se intampla sa fie gresite rezultatele......eu una nici nu m-am gandit la posibilitatea asta, sincer...voua vi s-a intamplat?? stiu ca mai povesteati cate ceva, dar legat de analize mai complexe, nu de o simpla urocultura sau un exudat ...

Mie mi s-a intamplat sa fie gresite rezultatele. Saptamana trecuta ma plangeam ca mi-au iesit transaminazele prost(eu am si colecistul scos) si eram foarte suparata. Dr ginecolog m-a pus sa le repet la o clinica privata si au iesit bine (chiar in jumatatea inferioara). Sunt de parere ca ar trebui repetata orice analiza cu rezultat prost(mai ales daca au fost facute la stat).

Iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

coras, nu-ti mai fa atatea griji! Durerile pe care le simti tu sunt normale. Si eu am aceleasi probleme cand ma intind, mereu o fac cu grija si ma astept in orice moment sa simt carceii aia sau junghiuri. De rau sunt durerile acelea ca la ciclu.
Mai fetelor, pana la ce varsta se poate opri sarcina din evolutie?

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Creatza sunt alaturi de tine. Nu mi-a venit sa cred cand am citit. Citisem si mesajele de ieri pe care le-ai scris dar nu m-am gandit nicio clipa ca poate fi ceva rau, ma gandeam ca sunt totusi 11 saptamani.

9+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am scris mesajul fara sa citesc ultimele postari. CREATA nu vroiam sa par insensibila la durerea ta. imi pare rau si iti trimit o imbratisare. Sper ca maine iti va face anestezie totala...ca sa nu mai simti si durerea fizica. Imi pare sincer rau.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Multumesc tuturor care mi-au scris, ptr incurajare. Vai nici macar la dusmani nu doresc asa ceva.
Cum mai spuneam, la mare poti merge. Important e sa nu stai la soare la orele de varf(11,00-16,00), sa te dai cu o crema de protectie mare UV, sa bei multe lichide ca sa nu te dezhidratezi de la caldura, sa nu intri in apa daca apa e rece.

PAZZA deci, varsta e chiar frumoasa ptr a avea un copil. Pentru inceput important e sa iei www.desprecopii.com/info.asp?id=296" target="_blank">acid folic.E foarte important sa-l iei pentru a preveni www.sfaturimedicale.ro/spina-bifida-sau-ruptura-de-coloana-afecteaza-in-romania-peste-800-de-copii.html" target="_blank">spina bifida la copil. Se ia pana in sapt 14 ca atunci intra in functiune placenta. De pe la 12 sapt poti incepe sa iei si vitamine. Am vazut ca in Ro se ia Elevit. Oricum sa nu uiti sa intrebi pe doctorita sau doctorul tau despre aceste vitamine. Va trebui sa te programezi sa faci o vizita ginecologica ptr ca medicul sa vada daca ai colul uterin inchis, sa nu ai sangerari,etc. Va trebui sa t eprogramezi ptr o prima ecografie. Sfatul meu e sa te duci dupa 6 sapt sa o faci. Sa ai vreo 6 sapt si 3 zile de sarcina. Se calculeaza de la prima zi a ultimei mestruatii. Ca asa ai sansa sa vezi ceva la eci si sa vezi chiar activitatea cardiaca a samburelului. Pe urma, va trebui sa faci niste analize de sange. Sa controlezi daca esti ok cu hemoglobina, ca nu esti anemica, sa controlezi sa vezi daca nu ai anumite boli foarte daunatoare pentru samburel cum ar fi www.referat.ro/referate/RUJEOLA_4127.html" target="_blank">rujeola , www.eva.ro/sanatate/medicina-generala/toxoplasmoza-o-boala-periculoasa-pentru-viitorul-tau-copil-articol-4178.html" target="_blank">toxoplasmoza , HIV , www.desprecopii.com/info.asp?id=1010" target="_blank">citomegalovirus , www.romedic.ro/boli/Sifilis_ lues _0271.htm" target="_blank">sifilis. Va trebui sa bei cat mai multa apa.Ajuta la formarea lichidului amniotic si ajuta si sa previi o eventuala hipotensiune.Trebuie sa incerci sa nu mananci prea sarat, ca sa nu ti se ridice tensiunea, foarte periculoasa in sarcina. Trebuie sa eviti sa mananci prea multe dulciuri ca nu ajuta la nimic si te ingrasi. Trebuie sa mananci fructe si legume multe , importante ca sunt pline de vitamine. Trebuie sa speli bine de tot fructe si legume. Sa eviti sa faci gradinarit cu mainile goale. Trebuie sa pregatesti carnea cruda ptr mancare cu manusi ca sa eviti sa contactezi toxoplasmoza. Sa mananci carnea cat mai bine facute sa nu fie in sange. Ouale sa le fierbi foarte bine.Daca sunt putin crapte arunca-le ca risti sa fie pline de bacterii si sa iei salmonela. Sa eviti tiramisu ca e facut cu ou crud.....si deci riscul salmonelei....ma mai gandesc si-ti mai scriu.

PUPPPPPP TOATE FETELE....MA DUC LA BAITA PTR ALE!!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Am si eu o intrebare. Mai e cineva care ia sau a luat toata sarcina acid folic? Aici se recomanda si pe perioada alaptari. Eu iau de fapt folio, are in compozitie si acid folic si jod. Nu stiu exact de ce trebuie luat asa de mult, dar stiu ca astia chiar insista sa iei.

www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Vai, manu, nu am vazut niciodata atata dragalasenie si frumusete la un loc !!! Sunt superbe fetitele tale, m-au incantat la nebunie pozele ! Felicitari, sunteti o familie fff frumoasa !
Referitor la acid folic, din cate stiu eu, toate vitaminele prenatale il contin, deci cine ia aceste vitamine, isi suplimenteaza si portia de acid folic. Eu am luat sarcina trecuta doar Materna, timp de o luna (dupa cele 3 luni in care luasem doar acid folic si vitamina E), dar ma ingrasasem destul de mult si cum nu aveam carente de nici un fel, mi s-a recomandat sa intrerup.

Dupa o luna intreaga in care adormeam bustean de pe la 9-10, in seara asta, nu am putut adormi, am facut o tura pana la baie, am mancat un mar si somnul tot nu a venit. Ma gandeam ca deschid si mai gasesc noutati de la ecografiile de azi, dar nu.

Ok, sper sa adorm, va pupi, noapte buna !

Geani 12+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput