Mamici si burtici din BAIA MARE (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

La multi ani!
Multa sananate si momente unice alaturi de cei dragi!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Flavia si Ilinca, as vrea si eu un pachet de scutece Momi 7-18 kg daca se poate. ID-ul meu de mess e radcarmen.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

anca81 o sa incerc sa vad cand iesi si tu afara sa ne vezi cum aratam cu wrapul
ALINA MOCANUbine ai venit!
dflaviasi eu m-am gandit ca e primul 8 martie ca si mamica...ii spuneam sotului ca la prima serbare cred ca o sa plang de numa numa(de emotie normal).

Noi am facut iar o vizita bunicilor...si cred ca o sa-i facem prima baitza Sofiei in cada mare sa vedem ce zice

La multi ani tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No, super, ar trebui sa vorbim toate pe mess si sa hotaram care ce avem de luat; daca am strange "marfa" de 400 lei, ar fi gratis transportul;. Dar nu conteaza, ca si asa daca impartit la 3 nu e mare branza cu taxele de transport, prin posta e chiar ieftin, am inteles, dar sa nu depaseasca 15 kilograme, dar nici cu curierul ala rapid nu cred ca e prea scump.
Si, cum ati petrecut de 8 Martie? Sau inca nu?

33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

La multi ani, mamici, burtici, printesici si nu numai...cate o pentru fiecare...

mihor...sofiutza ta e o scumpa, seamana foarte, foarte tare cu tine si tati pare tare atasat de ea...super dragut... pune linkul cu poze la semnatura, sa va vedem si noi mai des...

ana...ne-am uitat toti 3 foarte atenti la filmuletul vostru, marc era foarte atent...ce dragut e alex, i-a iesit un ma-ma-ma...bravo... si ce mare a crescut...

ilinca...cum mai e burtica?

ancaurn...multumim de urare...

noi n-am petrecut nicicum...cu niste pupici dimineata de la baietii familiei, cu un buchetel de ghiocei si cam atat...voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Sara buna!

Noi nu am petrecut nicium. Am stat doar acasa ca sotul e f virusat si a mai si trebuit sa mearga pana la bunica sa la tara ca e foarte foarte bolnava.

Ilinca, mai comand inca 2 baxuri de scutece momi 4-9 kile. Poate adunam incet de o suma mai mare. Daca nu oricum se impart taxele deja la 4. Ca astea 2 baxuri is ptr nasa. Sper sa nu depasim 15 kile.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

seara,

deci noi am petrecut aseara ca in vremurile bune, am febra musculara de la dans, mama mama, si sa va imaginati ca muzica a fost naspa deci nu stiu ce faceam daca era muzica buna ...am dansat mai mult de dor .... a fost super dar eu is cam rupta acuma ca m-a trezit d-soara la 8 dim

deci Ilinca facem comanda, care e id-ul tau de mess?

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

cum ziua inca nu s-a terminat, marc s-a gandit sa-mi faca o surpriza (mda, ajutat de tati), asa ca mi-a daruit asta si tot cu ajutorul lui tati, ceva frumos. Parca e bine sa ai doi baieti in casa. :)
Noapte buna si sa speram ca saptamana care vine o sa fie mai senina.

Apropo, pe site-ul ala chiar sunt ieftine lucrurile, nu? Adica...eu m-am uitat la scaune de masa si premergatoare si am vazut preturi foarte mici. Si noi vrem, dar numai dupa ce ne intoarcem din Anglia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

buna seara
toata ziua plecati la tara, doar am dus-o pe bunica ca a avut grija de alex cat timp am fost noi la botez, iar acuma am avut si eu loc la calculator de sot (ar fi bine sa fie in casa 2 calculatoare cate o data), caci nu puteam sa merg la somn fara sa scriu si eu cateva randuri. Dupa cum ati vazut alex a zis o doua oara ma-ma. Vineri seara am fost la socri si acolo a zis prima data ma-ma-ma dar am crezut ca asa i-a iesit, dar sambata dimineta cum povesteam cu el a mai zis si am zis ca il filmez si uite asa i-a mai iesit ma-ma, si azi a mai zis.
va doresc noapte buna

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici, la mykids daca e peste 400 ron livreaza cu curierul si e gratis, merita .

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput