Mamici si burtici din BAIA MARE (22)
Raspunsuri - Pagina 16
Malinka spune:
neatza...
e o scumpa carla...si mie mi se pare ca ii dai prea la foc automat si...cu un linguroiiii...oare de ce te plangi tu? 
anca81 spune:
Heeeeei, nu mananca asa
. Acum veti spune toate ca sunt ... crazy ca ma tot plang. Dupa ce am inchis camera a inceput foiala. De azi inainte ii tin camera in fata
.
Malinka, linguroiul ala e bestial, cel mai bun pe care l-am avut. Si am vreo 8 modele
. Are coada lunga si e foarte flexibil varful.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Chiar, Malinka, ce cauti pe net????
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
melly23 spune:
du-te mai si ada-ne ciocolate si prajiturele si suveniruri de la englezi!
![]()
![]()
![]()

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
dflavia spune:
neata, neata ... la amiaz
vai Anca da ce bine papa Carla
e o scumpa si ce cuminte sta daca m-ai vedea pe mine cum fug dupa ea prin toata casa cu lingura
, da si chestia cu stranutul si noi o patim, e haios desi murdareste tot si eu rad de ea
multi 

eh azi nu ne-am mai putut intalni asa ca Malinka iti urez drum bun si shopping-areala placuta, sa te gandesti la noi ca si noi am fi vrut sa fim acolo 

Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
Na' ca prea ne-ati laudat, acum la pranz n-a vrut sa pape decat vreo 50 g de cartof cu morcov si carne. Adevarul ca a iesit bleah cartoful ala dat prin blender, era asa lipicios. Cred ca il voi zdrobi cu furculita data viitoare, acum i-am dat prima data. Voi cum faceti cartoful?
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
nikolleetta spune:
'neata si de la mine ![]()
Am o durere de cap ingrozitoare si nu am chef de nimic.
Anca81, e foarte scumpa Carla. Ce se distreaza si ea!
Nicoleta
de
Rares (28.11.2008)
minunea vietii noastre
dflavia spune:
nikolleetta sper ca ti-a trecut durerea de cap si nu e din cauza de bebe nepepecios/dintos/colicios ![]()
ilinca 

am montat deja baldachinul e super, multumim mult
Mami de
Stefania 11.05.2008
dflavia spune:
Anca81 eu ii fierb cartof cu morcov sau telina sau alte legume si le pasez cu furculita, mai pun si un pic de unt sau ulei cand ii fac pireul si iese bun bun, intr-adevar cu mixerul cartoful e lipicios bleah
Mami de
Stefania 11.05.2008