Mamici si burtici din BAIA MARE (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilinca, uleiul de masline e bestial, daca il suporti ca miros si textura. Cred insa ca la bebe trebuie fiert si racit, dar nu sunt sigura.

Am sa fac si eu o expeditie la outlet, cu hainele de gravida si eu am avut mari probleme, cele din magazinele de la noi sunt horror. Eu am mai comandat de aici numai ca sunt cam scumpe.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Stefania & Dragos
Sa cresteti mari si sanatosi

Salutati-o pe Irlandeza si din partea noastra.

v-am pupat pe toate..iesim si noi la plimbare.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Ma bucur ca m-am intalnit azi cu voi...dar Irlandeza unde a fost? sau v-ati intalnit cu ea inainte?

Legat de scutece, ultima data am cumparat pampers care a costat 50.49...poate o sa dau si de un bon cu huggies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

fetelor ma bucur ca sunteti bine, ca v-ati distrat,anca urn mai da un semn de viata,in rest eu sunt ok, nu scap de stresul asta pana la trei luni astept sa treaca...marti merg la medic in 17.si va tin la curent.

va pup

Mergi la inceput

Buna dimineata

Dau o . Pe unde umblati, cam slaba activitate.

V-ati intalnit cu Irlandeza?

Hai, trezirea!!!

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza si multzam de ! chiar bine imi prinde mai ales ca printzesa asta s-a trezit de vreo 5 ori azi noapte!nu stiu explicatziunea dar adoi de la 6.30 s-a trezit decat la 9 cand i-am dat sa pape! o fi fost vremea ?!

anca81 nu ne-am intalnit cu Irlandeza caci a sunat-o apoi pe ancaurn si i-a zis ca nu poate sa mai stea ca avea ceva Patty!sper sa nu gresesc!asa ca ramane pe alta data!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

'neata si de la noi
La ce vreme este afara. Ma enerveaza la culme vremea asta, dar ce sa faci pana ce vine vara cu soare.
Am uitat ieri de sarbatoriti Stefania si Dragosi sa creteti mari si sanatosi.

Anca81 ieri nu ne-am intalnit cu irlandeza, a plecat mai repede dar poate ne vom intalni vineri.

Malinka drum bun, si sa prindeti un timp fara ploaie si ninsoare.

Clauco sa ne scri ce ai facut azi.

Ilinca chiar nu are rost sa cumperi tot felul de creme, eu am primit 3 game diferite si numai una singura este buna, adica dupa care pititcu nu face bubite pe piele, asa ca fiecare pititc difera si fiecare gama este diferita, iar chestia cu uleiul de masline este foarte buna, natural si fara chimicale.

Deci m-am hotatrat am sa incep si eu de crosetat, sper sa nu imi pierd elanul pe parcurs.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Uitati-va cum papa Carla banana & para. E o faza bestiala spre sfarsit

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

faza cu stranutul ni se intampla si noua de o gramada de ori!eda ce sa facem...stergem si gata... anca81 un pont daca vrei sa ti cont de el bine daca nu si asa e bine....incearca sa-i dai mancarea mai incet adica nu asa repede lingura dupa lingura ca la sfarsit o sa vomite tot!hai ca mananca bine deja!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Melly, nu mananca asa repede, acum a hipnotizat-o camera, da cu mana peste lingurita, se foieste etc. Nici gand sa manance atat de repede. Dar stie sa manance, inghite cum trebuie, nu mai are reflexul sa impinga afara. Numai cand vrea ea.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput