Mamici si burtici din BAIA MARE (22)
Raspunsuri - Pagina 13
radcarmen spune:
Ilinca si eu am avut probleme cu tensiunea pe final de sarcina si dr. de familie m-a pus sa mananc la regim, adica cat mai putin sarat cu putinta si mancaruri usoare. Stiu ca si eu m-am speriat si de fiecare dara cand mergeam la control la dr de fam imi crestea tensiunea
. Deci mare grija la sare si papa usurel daca poti. Si eu sunt sub tensiune mereu dar in sarcina nu stiu de ce naiba mi-a crescut. E bine totusi sa ai un tensiometru bun si sa iti mai urmaresti tensiunea. Pe mine m-a pus dr de fam sa notez zilnic. Pupam burtica si bebelina si ai incredere ca totul va fi ok. 
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
AdrianaSM spune:
Fetelor, nu aveti cumva de vanzare un cantar electronic pentru bebelusi? stiu pe cineva care ar fi interesat sa cumpere unul second.
Daca cumva vreti sa vindeti careva, pls anuntati-ma.
Multumesc.
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
Malinka spune:
ilinca...bine ca e totul bine...cunosc asa de bine senzatia de panica care te termina in asemenea momente...cu 3 zile inainte sa nasc nu-l simtisem deloc pe bebe o noapte si jumate de zi...mi-a stat inima in loc de frica si doar eu stiu ce ganduri imi treceau prin minte...si nu m-am linistit nici dupa doppler si ecografie ci doar seara tarziu cand marc a binevoit sa dea din picioare...![]()
ariana2005 spune:
Adriana, multumesc pentru vorbele tale frumoase..
pe tine si Estera.
Ancaurn, probabil vom mai avea ocazia sa ne intalnim. Multumesc si tie pentru

Melly, chiar ca mi-ai facut si mie pofta cu coktailurile tale,..sa-ti fie de bine..la sala probabil voi veni de miercuri
Radcarmen,multumesc pentru

Anca81, noi vineri am avut serbarea de 8 Martie, a fost prima noastra serbare, m-a emotionat asa de tare, a fost...perfect
Dflavia, felicitari pentru progrese..s-o tineti tot asa..
Nikoleta, 
ilinca, ce sperietura..Doamne ajuta sa fie bine pana la capat..dupa cum ai citit si tu stii ce se poate intampla in caz de HTA, dar cum la tine nu e cazu ..de ce sa-ti faci griji..profita de putinul timp ramas..
PS: oricum mai masoara-ti tensiunea si la cel mai mic semn sau la cea mai mica presimtire, oricat de banala ti s-ar parea..fugi la spital, nu te lasa influentata de E NORMAL IN SARCINA..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
melly23 spune:
buna dimineatza!o
pentru cin' doreste cin' pofteste!eu savurez una cu frisca 
![]()
ce e cu linistea asta pe aici!pfui....prea liniste!!!!TREZIREA!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
nikolleetta spune:
'neata!
Nu pot sa cred....inca nu pot sa imi revin! Am dormit o noapte intreaga!
A adormit piti aseara la 22.30 si s-a trezit...dimineata la 8. Eu de la 6 nu mai pot sa dorm
.
Chiar am nevoie de o
!
Nicoleta
de
Rares (28.11.2008)
minunea vietii noastre
Ilinca_M. spune:
Neatza, neatza!
Multumesc de sfaturi, fetili. Asa o sa fac, imi iau tensiunea frecvent cand simt ceva in neregula, dar la mine tensiunea normala e 110 cu 60, chiar mai micutza cateodata, iar in sarcina o singura data mi-a fost 130 cu 70 dar atunci ma enervasem foarte tare, de aia mi-o si luasem, sa vad daca intr-adevar urca la nervi...se pare ca da
. Sare nu mai mananc de vreo 5 ani, m-am lasat vroind sa-l motivez si pe taica-meu caruia ii trebuia musai regim; nu pun sare in absolut nimic, nici pe salate de rosii cu castraveti, nici in supe, in nimic. Cred ca de aia cand mananc ceva cu sare "ascunsa", organismul meu se revolta. De ex. intr-o zi am mancar la Il Padrino o salata de cruditati, n-am pus sare deloc, dar avea cuburi de Feta si masline. Ei, a doua zi dimineatza m-am trezit umflata ca un balon, fatza si mainile, a trebuit sa beau 2 litri de apa sa ma mai dezumflu cat de cat pana seara. Recunosc ca asta e pacatul meu: nu prea beau apa in mod obisnuit, desi stiu cat e de benefic. Dar de vreo luna ma straduiesc din greu.
Ce vroiam sa va rog: sa-mi spuneti ce credeti ca e MUSAI sa am inainte de nastere, si ce pot lasa dupa? Voua ce v-a fost de mare folos ca ati avut deja? Ma refer la chestii gen: pompa san, tampoane san, termometru copii etc...
34
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Malinka spune:
neatza...ce putina activitate pe aici azi...
ilinca...pai, sunt multe lucruri pe care poti sa le cumperi pe parcurs...desi ar fi bine sa ai cam tot dinainte, ca dupa, nu prea o sa poti tu sa mergi la cumparaturi...e bine sa ai chestii de igiena pentru bebe, pentru tine, aici sunt incluse si tampoanele de san sau pompa, daca ai nevoie (apropo de pompa, eu am una de vanzare, e nou nouta, ii lipseste doar sticluta, dar se poate lua separat, daca te intereseaza iti dau detalii)...termometru poate nu ai nevoie dar e bine sa il ai in casa...de asemnea, scutece, servetele umede,
deci, cam orice poti sa cumperi pe parcurs...sau poate sa cumpere sotul, la mine el facea cumparaturile, dupa lista, multa vreme dupa nastere...
nikolleetta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Neatza, neatza! Multumesc de sfaturi, fetili. Asa o sa fac, imi iau tensiunea frecvent cand simt ceva in neregula, dar la mine tensiunea normala e 110 cu 60, chiar mai micutza cateodata, iar in sarcina o singura data mi-a fost 130 cu 70 dar atunci ma enervasem foarte tare, de aia mi-o si luasem, sa vad daca intr-adevar urca la nervi...se pare ca da Ce vroiam sa va rog: sa-mi spuneti ce credeti ca e MUSAI sa am inainte de nastere, si ce pot lasa dupa? Voua ce v-a fost de mare folos ca ati avut deja? Ma refer la chestii gen: pompa san, tampoane san, termometru copii etc... 34 Sophiahttp://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca, in primul rand nu am retinut unde o sa nasti, dar iti spun ce am cumparat eu inainte si dupa.
Inainte am luat patutul si ce tine de el, cateva hainute pentru spital, obligatoriu masa de infasat pentru cand ajungi acasa(nu stiu ce faceam fara ea ca si asa ma doare spatele ingrozitor), tampoane pt. sani(in spital nu mi-am pus pentru ca mi s-a facut rana), crema pt. mine si pt. bebe(desi am primit si de acolo a fost mai buna crema care mi-am dus-o eu).
Pompa de san am cumparat chiar cand am iesit din spital pentru ca acolo am folosit ce aveau ei. Totusi iti recomand una electrica si sa o cumperi dupa, ca poate nu ai nevoie de ea. Iti dai tu seama in primele zile dupa nastere.
Termometru si alte chestii se pot cumpara si dupa, ca doar sunt farmacii non-stop si sa nu se plictiseasca taticu' .
Nicoleta
de
Rares (28.11.2008)minunea vietii noastre