Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)
Raspunsuri - Pagina 19
danyelle005 spune:
Buna dimineata!
Multumim pt cafele; aseara ne-am culcat tarziu, am terminat de vazut toate episoadele de la Knight rider
Alynta am vazut frumosul mamei
Kriss am copiat filmul aseara, poate ne uitam in seara asta.
Moldoveanca, Michelle sper sa nu raceasca baietii; si noi am fost aseara la plimbare prin balti, i-am dat fasul si nu s-a udat desi a luat cateva trante.
Miha as face si eu savarine, dar n-am forme. Atunci ramane pt luni, sun azi pt programare.
Oana asteptam poze cu noul look.
Lacramioara ce ai mai bucatarit cu Stefy?
Ani pai de acum are personalitate flacaul![]()
Irina ce mai face ochioasa ta?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Miha am facut programarea pt ora 11.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mihharo spune:
Buna
si de la noi... cam tarziu, dar pic de somn, as'noapte n-am dormit deloc
... acum ma chinui sa-l conving pe Albert sa-si bea ceaiul de ceapa, care, fie vorba-ntre noi, e oriiiibil... dar asta e, doctorul nu ne da voie sa luam pastile, asa ca ne conformam.
Ma bate gandul sa-l scot la plimbare, mai ales ca niste mancare gata facuta si-a anuntat sosirea (mama, draga de ea) da' am si eu un serial la care am ramas cu niste episoade restanta... Battlestar Galactica (super, vi-l recomand... lung, da' merita!)
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
iulia-stefy spune:
Salutare!
Daniela, multumim. Si Stefy tot dezbracata se simte cel mai bine, dar ... nu prea e pe vrute...
Kriss, multumim pentru recomandare.
Alina, in sfarsit vestile despre Matei. Ma bucur ca e bine. L-am si admirat....
Teo, noi am fost azi prin balti... si tot fleasca am ajuns si noi acasa... si eu pe langa ea, ca sarea in balta si sarea apa peste tot... inclusiv pe mine.
Miha, multumim. Si am vazut si delicatesele.....
Ani, dar ce smecher e Darius....
Daniela, de acum urmeaza bucatareala.... inca doarme. Azi vreau sa fac din practic o reteta... I-a placut sotului poza cum arata
Islere... Si maine facem sfinti....
mihharo, si eu uram ceaiul de ceapa inainte, dar reteta din BUnicuta stie tot mi-a schimbat parerea. Pun o ceapa taiata in patru, 4 nuci sfarmate, dar cu tot cu coaja, la fiert. Dupa ce s-a redus zeama la jumatate pun miere si scortisoara si ii mai taie din gustul pe care il stiam din copilarie cand ma punea sa beau. Acum il beau de bunavoie. Incearca, poate merge si la el. Multa sanatate.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Alina,
ici la frumosii mamei.
Vad ca toti copilasii au incercat baltile...
Ce sfintisori pregatiti astazi?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
alice_is spune:
Salutare
Intru mai rar, dar cand vin, vin cu vesti bune...A intrat indemnizatia deja, si cu maririle de rigoare
. Asa ca spor la cumparaturi
de 8 martie.
Vad ca v-ati intalnit, ma bucur pentru voi.
Byu am retinut ca te duci la interviu. Tin pumnii...
S-auzim de bine
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Alynta, m-am indragostit .Deci eu spun ca Matei seamana cu tinemami fericita de Vladut Dominic |
Asa zic si eu! Da- au 4d de putin timp! Si e ieftin! 1milion! Am inteles ca in alte parti e 5 milioane!
Multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 30+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mihamora, Mihharo multumesc!
Miha cred ca era suparat pe dra dr! L-a examinat in 2 reprize si l-a cam " inghesuit"! Multumesc!
Lacra, Alina, Celia multumesc de aprecieri!
Azi a fost pomnirea bunicului! Noroaie si iar noroaie! David a evadat afara si s-a facut varza! Cazuse si in maini! Dar a fost tare fericit! Initial programasem praznicul in curte, dar vremea rea ne-a gonit in casa, unde s-a facut foarte murdar! Acum suntem la Targu dupa o baita reconfortanta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 30+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Daniela multumesc! Unde vati pensat? Si eu ajung fff greu sa ma fac la sprancene!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 30+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Vreau sa fiu prima care face urarile:
La multi ani tuturor mamicilor! Sa fiti fericite si sa aveti parte de copii ascultatori, de care sa fiti mandre! 
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 30+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!