Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mai fetelor dar ati scris azi nu glumaNoi am fost afara si a luat prima balta din plin,asa ca am stat cu el ud si murdar cam o oraSper sa nu raceasca,dar nu m-am indurat sa nu-l dau in leagan si parcu e cam departe de noi.
Gata am terminat cu dentistul si ma simt super,mi-am curatat dintii azi.De acum 6 luni nu mai vad dentist,sper

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - tare scump Matei, ma bucur ca sunteti bine!

Moldo apropo de balti , am iesit in seara asta si Domi sa udat fleasca pana la genunchi, desi avea ciubote, izbea puternic cu picioarele in apa si sarea apa pana in cap si noi am fost apoi la cumparaturi cu el si a stat ud, nu stiam ca e chiar asa tare....

Hai Oana zi-mi , nu e bun pt ziua mea tortul?

Kriss- am vazut si eu Slumdog Millionaire, mi-a placut foarte tare.

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Alina - superbe pozele cu Matei... si eu zic ca parca seamana cu tine.

Si eu am fost in dupa-amiaza asta la dentist... mi-e o frica de mor de ei, si culmea ca maseaua cu pricina nici nu ma mai durea de cateva saptamani bune, dar n-am vrut s-o las sa-si faca de cap doamne fereste in concediu ... a fost super... luni ma duc iar, dar fara frica

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Miha nu stiu ce face,

Am facut piept de pui umplut si savarine

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Miha, si eu care credeam ca bei 100 ml de cocnag inainte de fiecare masa....

Imi spunea cineva ca SIGUR am probleme cu tiroida,de bag in mine ca sparta si nu ma ingras.Trebuia sa gasesc si eu o explicatie la chestia asta...
Citat:
Mai Miha, dar ce ti-a zis-o Robert.... Nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta.

Atunci am sa rad si eu... Rad si acu,dar cateodata imi vine sa-mi iau campii.
Pupici la gospodina mica!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Miha eu as merge si maine la pensat, dar daca nu poti maine atunci ramane pe luni? Eu as vrea sa merg dimineata, adica pana in ora13, tie cum iti convine mai mult?

Hai mai bine luni...Maine is si cu amandoi copilasii acasa si tre sa fac si tort pentru duminica.
Da,dimineata ar fi bine...ca dupa amiaza ma apuca lenea.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Frumosul mamei:
http://family.webshots.com/photo/2135145330100722791SJgufX

Era cam botosel...cred ca l-ati deranjat!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata! Haideti la o ceasca de cafea!
Vreau soare!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineta si de la noi

kriss mersi de cafea... vrem si noi soare

mariussimiuc ma omori cu retetele tale.... eu zic sa scoti o carte de bucate....vreau si eu reteta cu pui

ali felicitari, am vazut pozica... si eu cred ca seamana cu tine... ma bucur ca sunteti bine.

noi aseara am fost maraici... trezita din ora in ora....a inceput sa pape ceva mai bine... in schimb nu mai sta la nimeni.... ieri de ex. lam lasat cu soacramea 2 ore .. ca am fost la cumparaturi... nu a papat nik, nu a dormit deloc, a fost fff marait... cred ca devine alintat si mamos
cand am ajuns acasa iam regatit sotului ceva de mancare si lui Darius biberonul cu laptic si a stat sotul cu Darius... iar strunful a inceput sa planga si strigama'-mai.... iar dupa ce lam luat in brate a inceput sa se strinbe la taicasu

ma duc sa ii fac ceva de papa si revin

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Buna dimineata poftiti la o cafea buuunaa.Sunteti lenese azi sau zbarnaiti ca albinutele prin casaSi aici s-a stricat vremea ploua si e vant,ar fi trebuit sa fim obisnuiti pana acum dar tot nu-mi place

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput