Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
pogos spune:
si mie medicul mi-a spus sa nu iau rennie, decat cu moderatie si in ultima instanta. o pastiluta pe zi nu face rau, dar cica ar avea urme de nu stiu ce substnta care e nociva. o sa o intreb si va spun exact. a zis sa fentez arsurile cu altceva...dar seara cand e f puternica un rennie sau dicarbocalm are eficienta mai mare la mine.
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica
micaalsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ely_cta Mi-am adus aminte ce vreau sa va intreb de ceva timp,dar uit... Ati auzit de dozajul de anticorpi?Trebuie sa-l facem?Eu am inteles de la o prietena ca ea a facut acest vaccin,deoarece avea alta grupa de sange fata de sot,ea avea 0,iar sotul A.la al doilea copil a uitat sa faca vaccinul,si nu au vrut sa-i dea fata din spital pana nu i-au recoltat sange ca sa vada daca are grupa mamei.Daca nu avea,trebuia sa o mai tina in spital,pentru ca se face o forma mai avansata de icter.Eu am grupa 0 si sotul B,si am inteles ca in cazul asta,copilasul daca nu are grupa mea de sange,va avea o forma mai grava de icter.Stiti ceva? 15 sapt cu David Andrei |
Din cate stiu eu, dozajul de anticorpi se face doar in cazul in care RH-ul mamei e negativ si al tatalui pozitiv. Asa e la mine, il fac lunar. E practic o analiza de sange pentru depistarea anticorpilor prezenti. Nu stiu sa se faca la persoanele cu RH pozitiv.
Concurs cu premii super tari!!! http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=25907
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra
Galarina spune:
Ely, daca va hotarati pt aquagym anuntati-ma si pe mine, nu cred ca imi voi lua abonament dar la cateva sedinte tot vin. Stii de ce ma tem? De cate ori am fost la IAKI apa din piscina mi s-a parut cam rece. Poate daca ne zbantuim pe acolo, nu inghetam
Icmanu, ce ti-am mai zis dr. Raica de clinica privata? E gata in curand? Mor de curiozitate sa aflu pretul unei nasteri normale.
Pup
Cristina
Motana spune:
blanca, am citit ca in perioada asta se poate mari piciorul cu pana la 1 numar!! Sper sa nu fie cazul, cat despre umflatul gambelor sau asa cred ca e mai pe la final, nu? Sper...
noce, despre Omega 3 eu am citit ca e importanta in trimestrul 3, desi unii recaomanda pe toata sarcina. Atentie insa, sa nu fie din FICAT DE PESTE, caci asta are multa vitamina A, dar de cea rea, adica RETINOL, nu Betacaroten (care e buna). Din orice alta parte de peste e absolut perfect, si da, ajuta foarte bine la dezvoltarea sistemului nervos si pentru noi si pentru bebe. De aia se recomanda cu precadere in trim 3. cand sistemul nervos e la maxima dezvoltare. Daca nu scrie pe cutia ta, mergi cu ea la medic sa o "testeze".
pogos, da, eu intrebam de CMU, merci. Voiam sa stiu mai multe, bine mai ales despre nastrea in apa acolo, caci ar fi mai simplu decat la Brasov (in caz ca o sa vin). Dar stiu ca abia au deschis prin decembrie, deci nu stiu cate persoane au folosit acolo metoda asta. Or fi, dar nu le gasesc eu.
20+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
jojo_miha spune:
Nu-mi vine sa cred ca ati scris asa de putin .Eu am avut o zi de plictiseala si lene totala.Am vrut un tip anume de mar,eu nu mananc mere,nu stiu ce a fost cu mine.
Referitor la celule,desi initial eram ferm convinsa ca vreau acum nu mai stiu,am citit si bune si rele,o sa vb si cu ginecologul.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 19+tot cu
adrianafedorca spune:
neata
Motana mie la prima sarcina mi-a crescut piciorul cu 1 numar purtam 37 acum am 38, la cizme chiar 39 ...depinde si de calapod...faza nasoala a fost ca dupa ce-am nascut am ramas nu numai fara haine dar si fara incaltari, toate erau mici
sper s anu patesc si acum la fel sa ajung sa port 39-40
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
jojo_miha asa si eu am o stare de lene ...nici chef de scris nu prea am
am ramas iar fara copil, l-a luat mama ieri pt ca mi-e tare greu cu el, nu stiu cum m-as fi descurcat fara ajutorul lor...dar mi se face asa dor de el, ieri cred ca l-am sunat de 5 ori sa vad ce face
_
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
pooh spune:
Neata si de la noi!!!Off,nu stiu ce-i cu mine,ma trezesc din ce in ce mai greu....Pana o pregatesc pe fiica mea la gradi,imi trece somnul si nu ma mai pot baga la Adriana,Cezarica sta la ai tai fara probleme?Merge si la gradi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 21+
adrianafedorca spune:
pooh, Cezar sta fara probleme la parintii mei , doar ca-l mai apuca dorul de noi dupa cateva zile si cand sunam sa vorbim cu el incepe si plange ca vrea acasa
la gradi nu merge pana nu vine caldura cred ca prin aprilie o sa-l duc din nou, deocamdata mi-e frica sa-l duc sa nu raceasca din nou
_
it's a girl !!!
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Nu am reusit sa citesc tot din urma, asa ca scuze daca scap pe cineva la capitolul felictari. Felicitari pentru baietei Luanambro si Giova
Multumesc din suflet fetelor care m-au felicitat pentru baietel. Si acum sunt in extaz
Multa sanatate gravidutzelor care sunt racite
Patricia misca regulat bebelina ta sau ai simtit-o numai atunci? Eu in afara de momentele in care am fost la aquagym (probabil de la efort) nu am mai simtit nici o lovitura..dar astept
ely_cta tu parca intrebai de incompatibilitatea dintre grupe sanguine...uite aici ..gasesti subiectul discutat pe DC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80320&whichpage=3
Eu am inceput din greu cu gimnastica...ma obsedeaza ca o sa ma ingras rau, mai ales ca am si tendinta de ingrasare...si, nu ar fi vorba neaparat de estetica, dar eu am deja 74 kg la 1,58m. Ma simt super bine dupa gimnastica, dar cand ajung acasa sunt moarta..nu am putere nici sa deschid laptopul. Dar recuperez in week-end..
O zi buna la gravidutze
Alinutza 17+ viitoare mamica de strumf baietel