Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93
Raspunsuri - Pagina 19
11_dye spune:
Buna dimineata!
Chiar daca soarele va fi zgarcit astazi, va doresc ca in ochii vostri sa fie luminite de bucurie!
Am fost deosebit de impresionata de mana de ajutor pe care mi-ati intins-o si de faptul ca m-ati acceptat printre voi

Jasmine, am sa tin minte ca ai fost cea care m-a intampinat![]()
Sarrah, intr-adevar, este greseala mea ca nu i-am propus aceasta investigatie si am lasat sa treaca atata timp ... O sa-mi mai atenuez din suparare cand vin sambata viitoare in Pitesti (maxim la o luna suntem prezenti acolo ...)
Elly, multumesc pentru experienta pe care mi-ai impartasit-o ... Sper sa nu am pb cu ovulatia dupa investigatie!
Magdita, istoria ta a fost mai mult decat relevanta pentru mine! Sincer, si eu am inceput sa am dubii, chiar daca laparoscopia a iesit decent (in afara de un fibrom pediculat, de care stiam de multa vreme, si care nu afecteaza, fiind situat pe peretele posterior)
Imi poate spune cineva care este diferenta dintre gonal si menopur, in ce situatie se recomanda fiecare?
Asa cum am spus, am facut o IA, cu stimulare cu gonal.
Astazi o sa dau buzna la cabinet, sa-i spun dr ca nu a reusit IA si sa-i propun histeroscopia. Parca zicea cineva ca nu se mai face la spital, din cauza defectiunii aparatului. Daca se face la clinica, aveti idee care este pretul?
Va imbratisez pe toate si va multumesc
sarrah spune:
buna dimineata,
magdita -
auzisem de neplacuta experienta dar nu stiam ca chiar asa au stat lucrurile....nu mai spun nimic, prietenii stiu de ce !![]()
noi2- pe C-tin Sandu Aldea este cabinetul lui Tutu, Clinica se afla la 3 starzi mai departe, pe aceeasi str. cu spit. Elias. monitorizarile, de obicei se fac la cabinet, numai in cazuri exceptionale te cheama la spital. pt monitorizare se plateste o singura data 200 sau 250 ron (in functie de cum esti imbracata, glumesc desigur)si mergi de cate ori e nevoie, pana se sparg foliculii. cred ca 250 este acum. bafta multa, sa ramai gravi din prima !
elly - eu cred ca te nidezi !
am visat azi-noapte ca mi-au iesit II liniute ! si ce fericita eram...mama, mama...parea atat de adevarat...cand m-am trezit credeam ca visez si ca nu e relitate
am incercat sa adorm din nou dar nu am reusit !!!
nu mi-au venit uratii dar nici nu-i astept ! trebua sa-mi vina duminica seara in mod normal...dar cum eu nu sunt normala...
tot imi fac teste, (cred ca si de-asta visez 2 liniute) si imi iese a doua linie f f f pala...cand spun f f f pala inseamna ca abia se vede...nu mai fac beta hcg...mai astept cateva zile !
felix, aerlilian, jasmine, lali, adriana, 11 dye, casamihaela si tuturor celor nementionete , o zi excelenta va doresc !!!
naida87 spune:
oooooo...vad ca fetele mele au fost ocupate zilele astea...
. Ok, acum sa va spun si eu ce-am facut ieri la tutu si cum cele 5 min cat am stat in cabinet mi-au schimbat perspectiva asupra "bolii" mele.
Asa...am fost ieri la dr tutunaru.cand am ajuns, mai era o doamna, dar cabinetul inkis.dupace am asteptat cam o ora, sa intre doamnele care erau acolo pentru monitorizare, am intrat(prima, desigur
).M-a cam speriat la inceput ca e repezit, dar ma asteptam sa fie o acritura caruia ii scoti cuvintele cu clestele, si nici vorba. Chiar mi-a vorbit foarte mult si a avut rabdare, si a facut analogii. Ideea e ca el mi-a zis ca diagnosticul de menopauza precoce e pus gresit! FSH-ul nu arata ca nu mai am ovule, ci ca ovarul nu raspunde la comenzile hipofizei; iar anti-muller-hormon cica e o analiza noua, despre care nu se stiu prea multe(e un experiment--pe care eu am dat cam 80 euro!!!!
). In plus, cand am trecut la echograf, am vazut ca de fapt aveam un folicul mare cat o zi de post(18mm), endomentru normal..totul normal.chiar mi-a zis ca zilele astea sa
, ca urmeaza sa se sparga. Deci, am venit cu moralul ridicat! Aaaaa...si mi-a mai zis ca inhibina b (180) e FFF BUNA!
Totodata mi-a dat un nr de tel, al unei dr homeopate(Vladutu sau cam asa ceva)sa ma vad cu ea. Si maine iar plec la Bucuresti la monitorizare si sa ma intalnesc cu dr asta de care ziceam. Vestea buna e ca dimineata mi-am facut un test de ovulatie(ca-s dotata rau cu de-astea
) si mi-au iesit 2 liniute!!!
Acum, na! sotul m-a pus sa imi fac programare la dr mea din bacau, ca are incredere in ea.Si ma duc si la ea, azi pe la 4:20.Sa vad si ea ce zice. Eu cred ca foliculul asta e de la trat naturist.Da, Doamne sa se intample minunea luna asta!
Multumesc pentru informatiile despre laparo...dar chiat ca m-ati speriat. Mi-e mi-e frica de interventii ca draqlui de tamaie!Dar sper ca in 2 sapt(sau cat o dura) sa vin cu vesti bune, si sa nu fie nevoie de laparo...Of, mi-e si frica sa imi fac iluzii din nou...
V-am poopat pe toate. Va zic ce am facut dupa ce ies de la dr...sa imi tineti pumnii!

elly_me spune:
Am si eu o intrebare: de regula, in ce zi a cm se face laparo?

Elly
Astept, astept si iar astept .....
magdita spune:
Naida
, ma bucur mult pentru vestile bune cu care ai venit de la dr.T. Bravo !
Sarrah
, sper din suflet ca in cateva zile liniuta aia fff pala sa devina fff vizibila
. Iti tin pumnii
.
Elly
, in mod normal laparo se face pana in ovulatie, altfel e riscant pentru o eventuala sarcina. Insa practic ea se face de cele mai multe ori cand este libera agenda
, if you know what I mean. Eu am facut-o in z 28 a cm, insa in z 27 mi-am facut beta si era 1. Deci am facut-o linistita. Insa daca te-ar programa in preajma unei eventuale ovulatii, in functie de cum calculezi tu, parerea mea e sa va protejati. E mai sigur asa.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

elly_me spune:
Naida- problema ta este asemanatoare problemei mele- numai ca eu am ajuns de la o vasta frageda pe mana unor dr. sa spun "nepregatiti" la acest subiect.
Eu am fost la dr. vladutu - este ok
Datorita trat ei acum am c.m. regulat (oarecum) si culmea luna asta am ovulat.
Asa ca mergi cu incredere "pe naturiste"
Sarrah- nu prea inteleg treaba cu nidarea (nu dati cu rosii in mine
)
Pe mine ma doare ff rau ovarul stang (cel pe care am avut folic)- de abia merg de durere- nu pot nici sa ma aplec
Si la toaleta cand ma duc ma doare 
Am mai citit si eu si nu am auzit pe nimeni sa se vaite ca o doare ceva cand a ramas insarcinata
Nu stiu ce sa spun - eu oricum eu sunt mai ciudata
Oricum rabd- ca mi-e frica sa iau antiinflamatoare- poate cine stie aveti dreptate.

Sunt in Z4 sau Z5 DPO.
PS- Sarrah- poate luna asta 

Elly
sarrah spune:
elly- ti-a zis Tutu ca s-a spart foliculul? daca da, e ok. si pe mine m-a durut f f tare(am stat 2 zile in pat)dar nu ma durea ovarul ci simteam o presiune, nu stiu cum sa-ti descriu, contractii in uter...si ...poate a fost de bine...o sa vedem. dar ia si tu un no-spa. o sa te mai lase durerea, eu asa am luat.
pipici
sarrah spune:
fetelor, m-am hotarat...azi mai fac un beta hcg...plec acum la Bucuresti. diseara va spun cum a iesit. sunt in a 31 zi de CM si a 16-a zi de la ovulatie...trebuie sa fie concludent rezultatul !!!asa ca diseara nu voi mai avea dubiiin legatura cu liniuta
uite liniuta pala, nu e liniuta pala...![]()
pupici tuturor!
elly_me spune:
Sarrah- vineri cand am fost la el mi-a spus ca s-a spart si ca tb sa-mi pun utrogestan
De vineri imi pun utrogestan.
Eu simt ca ma doare ovarul - dar de fapt, mi s-a inflamat toata burta (parca sunt gravida in 5 luni, si aseara m-a durut spatele fff rau, iar dimineata m-a luat si burta.

A venit soacra'mea in vizita - si dimineata chiar m-a intrebat- in cate luni esti??![]()
I-am dat cu "flit" si am repezit-o sa ma lase in pace.
Ma tot tachineaza: ca nu vreau sa fac copii .... si ma enervez cand aduce discutia pe tema: bebe
O sa iau no-spa: cate/zi??
Saru'mana

Elly
naida87 spune:
elly, multumesc pentru incurajare. Am sa merg pe naturiste, ca vad ca mie imi fac f bine.Mai fusesem la un homeopat in Bacau, si am fost f multumita de ea...dar incerc si maine
Apropo, stie cineva cat e consultatia la dr Vladutu?Sa nu ma sperii....
sarrah, eu cred ca luna asta vii cu vesti bune dupa cum povestesti....
fetelor, nidarea nu e momentul in care ovocitul fecundat se prinde de peretii uterului?....just checking....Pai eu cred ca e normal sa doara, elly, daca e asa. In plus, ai zis ca acelasi ovar care te doare a ovulat luna asta, nu? Atunci, nu are ce altceva sa fie.Succes!