FIV IASI (2)
Raspunsuri - Pagina 4
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginabulina De ce tb sa faci si celioscopie si histero?Eu credeam ca daca faci celio nu mai e nevoie si de histero.Sau in caz ca o sa gaseasca ceva la histero o sa apeleze si la celioscopie??? |
Gina am inteles ca la histero se vede mai bine cavitatea uterina dar nu se vad trompele, iar la celio se vad trompele si restul cavitatii
...Mereu sperand si visand la un
...Just me
Maria
ginabulina spune:
Nu am inteles exact ce vrei sa spui depsre semnele de pe burtica.Ele se vor vedea toata viatacel putin cea de la buric,doar daca faci operatie estetica...Cea din dreptul ovarului la mine abia se mai cunoaste dar nu va disparea cu timpul.Am intels acum de ce faci amandoua investigatiile si sa stii ca in privinta banilor eu zic ca nu tb sa-ti faci girji,chiar nu trebuie,n-or sa te lase sa mori acolo pe masa oricum ti se face investigatia.
pysypisi spune:
Buna fetelor ca si voi am o problema nu reusesc sa raman insarcinata.Am sa va spun pe scurt istoricul meu:in urma cu 3 ani am avut o sarcina extrauterina am fost operata clasic si urma acestei interventii m-i sa extirpat o trompa,am fa cut 1 an de zile pauza la recomandare dr si apoi am avut cam 8 luni de incercari esuate.Am inceput iar cu investigatiile,am fost la Lupascu din Iasi am facut toate analizele care m-i le-a recomandat si acre au iesit bune,apoi am facut HSG pentru a vedea permeabilitatea trompei,aici au fost probleme am avut niste dureri groaznice si mi-a recomandat celioscopia.In urma acestei interventii dr.mi-a spus ca sa rezolvat totul si ar mai fi mici probleme cu ov,mi-a dat pt o singura luna 5 pastilute clostilbegyt si ca am glera redusa.In urma ultimului consult mi-a spus ca am unda verde la bebe si ca trebuie sa reusesc...Din pacate au trecut 8 luni de atunci si nimic...Acum am mers iarasi la dr meu si mi-a dat trimitere la Onofriescu.Asi vrea mai multe detalii despre el ca mesdic.Va multumesc!!!
pogonici1977 spune:
pisi..citeste de la inceput FIV IASI..si vei afla mai multe detalii despre dct Onofriescu, eu til recomnad cu mare caldura, eun dct bun, dar probl e sa ai cev acunostiinte despre infertilitate atunci cand te vei duce la el, iti spun asta ptr el nuti explica nimic, ci tu trebuie sai pui intrebari..
iti spun din experienta...
Vrancioaia spune:
Buna,
N-am mai fost de cateva luni pe-aci. Am reusit intre timp sa raman insarcinata, vineri s-ar implini 40 zile. Insa ma nelinistesc unele intepaturi in ovarul drept si varsaturile care sunt foarte acide si si-asa am rani de la gastrita, mi-e teama sa nu dau in ulcer. Sfarcurile mi-au ramas sensibile, dar parca sanii in general nu mai sunt asa de durerosi ca in primele 2 saptamani...e si asta vreun motiv de ingrijorare ?
Joi am programare la ecograf...abia astept sa vad daca totul e ok.
Va pupic
Spor la 
amir10 spune:
Buna dragele mele, nu am mai scris de cateva zile pe aici.
Intre timp, am ajuns la omini, la dr. mihaila, ai avut dreptate ginabulina, e super, mi-a placut mult, glumeste ca sa te destinda si imediat mi-a facut o schema de tratament.
Toate bune ca bune, m-a rupt Puregon la bani, ca nu ma asteptam sa imi dea chiar din prima luna stimulare. Si ma asteapta si inseminare...
Pe cine a mai facut, cam cat ajunge pe luna trat+ consultatie + inseminare?
Noi, asteptand sa fim macar 3...
pogonici1977 spune:
vrancioaia...........te rugam frumos sa ne spui cum ai ramas inasarcinata???? ai facut FIV la omniclinic???? ai facut vreun tratament?? sau e o minune de la Dzeu...
hai te rugamm povestestene minunea vietii tale din burtica
ginabulina spune:
Amir ma bucur ca ti-a placut dr.Cum de ai hotarat sa faci inseminare tu i-ai propus sau el a hotarat?DIn cate stiu eu inseminarea costa 850leisi pe langa asta mai platesti toate ecografele pe care le faci pentru monitorizare.Deci inca 800mii la fiecare ecograf.Cat ai dat pe puregon,ti s-a recomandat de 50 sau mai mult?Eu nu am facut decat cu clomifen stimulare si de aceea nu stiu orea multe.Ai cumpart de la ei puregonul?Bafta multa la inseminare
amir10 spune:
Ginabulina, dr a decis sa facem inseminare cu stimulare puregon, eu venisem setata pt laparoscopie, dar el a spus ca daca HSG a fost bun, nu am avut alte boli, nu are nici un sens sa trecem direct la laparo...
Eu cu clomifen am mai facut stimulare (sub urmarirea altui doctor) si de aia a decis sa facem cu Puregon 50 (deocamdata 1 pe zi, mi-a dat 6 doze - 6 mil, cu tot cu stilou pt injectare si cartus+ace - e drept ca la sensiblu costa 550, dar te mai pui....). Si asta doar pt 6 doze, probabil ca mai iau cateva, in functie de raspunsul ovarelor la stimulari. Puregon imbunatateste si calitatea ovocitelor si nici nu are efect antiestrogenic cum are clomifenul (subtiaza endometrul).
Eco am dat 100, consultatie 100, dar a fost pt prima data, sper sa ma coste mai putin de acum.
Dar in Cuza voda, dr. nu face inseminari?
Scriau fetele de la capitolul "inseminare" ca la giulesti costa 200 o inseminare.
OK, ca iar ma intind, bafta la toata lumea, mai ales la fetele care merg la chisinau.