Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ramona..felicitari prietenei tale!!Refacere rapida si bebelina sa fie sanatoasa si mancacioasa!!Sa ne dai detalii,cum a fost nasterea..etc!!
Roxi..multumim ca ne-ai impartasit din experientele tale!!

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ely..parca ziceai ca pe 2 martie incepi si tu cursurile...Cum ti se pare?

Nici eu nu mai stau mult in zona..ca am cam exagerat cu treaba in seara asta si ma doare foarte tare spatele!!Ca sa nu se supere bebe si mai tare pe mine....la orizontala cu noi!!

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

roxi interesant ceea ce spui tu. esti asistenta sa inteleg?
dar cum ramane cu nemiscarea totala timp de 8 ore dupa rahianestezie. eu asa stiam ca trebuie procedat ca sa nu ramai cu dureri de cap.
hehe in seara asta cand ma cam ocoleste pe mine somnul nu mai e nimeni prin zona?

Vine bebica .... +30
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

Buna dimineata!

De la ora 6 nu mai am somn si m-am gandit sa va pregatesc si cu cofeina si fara, la alegere.

Ramona P, alinutza 23, nicuratze, maria bunica - va multumesc frumos!

Sa aveti o zi foarte placuta, lipsita de evenimente nedorite!

30+

http://bd.lilypie.com/zoHP0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata tuturor burticutelor!
sper sa ma scuzati ca nu am mai intrat de vreo 2 saptamani, poate chiar 3, spre marea mea rusine, dar am inceput lucrul si seara, dupa ce-mi terminam din treaba, nu mai aveam puterea sa intru pe net. sa nu va suparati pe mine!!
in premul rand, vreau sa urez multa sanatate fetelor care sunt racite si o insanatosire cat mai grabnica!
am vazut ca mai sunt pe forum fete care au parte de carcei pe timpul noptii. si eu patesc la fel, dar se intampla mai ales in scobitura talpii de la piciorul stang. in rest, suntem destul de binisor. am intrat din nou in concediu pt 2 saptamani, ca eram epuizata. bebe e bine mersi, se plimba cat e ziua de lunga. am fost si noi la control luni, am facut eco si dr. a zis ca e bine. i/a masurat femurul si are 51,1 mm. am uitat sa o intreb cam ce lungime are bb al meu acum. oare se poate aproxima lungimea lui bb dupa lungimea femurului??
in rest, noi tot cu pastile suntem, utrogestan, elevit, magne b6, iar nos-spa doar la nevoie. burta se intareste destul de des si nu pot dormi decat pe partea dreapta. daca stau cu fata in sus sau pe partea stanga, se intareste burta atat de tare, incat doar sotul mai reuseste sa ma intoarca.
fetele, iata ce mi se intampla mie: seara, ma intind in pat sa ma mai uit putin la tv. daca stau mai mult de 15 min si vreau sa ma ridic, nu mai pot face nici un pas. parca nu-mi mai simt picioarele de undeva din coloana. asa ca trebuie sa asez din nou in pat, sa stau asa cateva secunde si apoi sa incerc din nou. reusesc sa merg, dar doar tinandu-ma de pereti. apoi, incetul cu incetul isi da drumul si pot merge iar normal. a mai patit cineva asa ceva? poate sa-mi explice si mie de la e? oare apasa bb pe ceva centri nervosi?
va pup si o zi cat mai frumoasa!!!

24+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

am vazut ca in acest capitol s-a discutat mult despre anesteziile din timpul nasterii. eu am nascut primul copil cu anestezie generala. la 19,15 mi-au pus masca pe fata, am adormit in primele secunde, iar la 19,40 eram deja treaza si sotul ma intreba daca il recunosc. am inceput sa rad, dar el nu s-a lasat pana nu i-am spus cum ma cheama, cati ani am, adresa, etc... am ramas in pat toata noapte si a doua zi, pe la 12 m-am dat jos din pat si am inceput sa ma plimb. tot atunci, m-au si mutat in salon, impreuna cu fetita mea. m-am refacut complet ff repede, iar la 2 luni dupa nastere nu mai aveam nici burta.
acum insa, dr. mi-a spus ca voi naste cu rahianestezie, ceea ce m-a cam inspaimantat. asa ca intreb fetele care au trecut prin asa ceva: cum decurge acest tip de anestezie? doare cand baga ditamai acul in coloana? nu se poate atinge din greseala vreun centru nervos?? va rog mult sa-mi raspundeti, ca tare mi-i frica....

24+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

otilia exact de asta ma tem si eu la rahianestezie. astept sa ne rasp si celelalte fete.
of, fetelor astazi decat sa ma sune cineva la tel mai bine imi trimite un mail, un sms etc, ca nu pot sa vb deloc.

Vine bebica .... +30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salutare fetele

eu nu fac prea bine azi, ieri am inceput sa am contractii nedureroase dar destul de multe si m am cam speriat mai ales ca nu m am obosit mai mult ca de obicei.
Asa ca am stresat toata noaptea si nu am dormit bb, nici el, nu ma intrebati de ce ca contractii am avut vreo 3, 4...
Acum am ameteala si inima imi bate tare tare, si mi am luat rendez vous la 15:40 la ginecoul meu...

Am venit la servici ca acasa innebuneam si parca e mai bine un pic nu stiu ce am de sunt asa stresata.
Sper ca totul e ok, mai ales cu bb ca mi e frica ca e prea activ.

In fine

Otilia cand iti fac epidurala, acul cel mare nu l simti caci inainte iti fac anestezie locala unde inteapa. Normal ca trebui facuta de un anestezisc care stie ce face.

Pupici

NOI
Cristina 28 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

blue, stai linistita ca bb e bine. mie dr mi-a spus ca e normal sa incep sa am 3-4 contractii braxton-hicks pe zi. sa ma ingrijorez numa daca sunt mai multe. oricum bine ca te-ai programat la dr.
pupiceli!

Vine bebica .... +30

Mergi la inceput

draga blue77, multumesc pentru raspuns. stiu ca anestezia trebuie facuta de un anestezist., dar eu am intrebat pt ca vreau sa stiu care vor fi pasii pe care ii voi urma. vreau sa stiu la ce sa ma astept. nu vreau sa ma urc pe masa de operatii si sa stau ca un cobai la experimente. ma inspaimanta ideea asta.

27+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput