Oameni pe care ii admiram
Raspunsuri - Pagina 4
StMihaela spune:
Admir fiecare copil. Sunt extraordinari.
Pacat ca (unii) cresc si devin doar oameni mari.

Andra.C spune:
Sincer le admir si ma inclin cu respect in fata Aidei si a Emmei pentru puterea si taria de care dau dovada

.
Tot sincer, le admir pe Mama si pe Buni, care desi au parasit mult prea repede aceasta lume, au stiut sa faca din mine un OM.
Si ar mai fi si sotiorul meu
, care da dovada de muuulta rabdare, mai ales atunci cand ne certam![]()
![]()
![]()
Andreea, mami de
Cata
Tzuni spune:
Eu admir si invidiez deopotriva oamenii fara complexe. Grasele care se plimba in mini si in iegari fara sa le doara undeva de' cum arata!
E clar ca se simt libere. Eu nu-s. De-aici admiratia si invidia! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
OrianaAlina spune:
Admir o doamna profesoara pentru integritatea dumneaei.
Intr-un liceu in care aproape toti elevii treceau cu nota 5, obtinuta dupa grele eforturi financiare, dumneavoastra doamna D. lasati corigenti si repetenti pe capete, iar cei care promovau mergeau la olimpiade
Ce pacat ca acum ati plecat sa fiti mentor pentru copiii altei tari. Invatamantul romanesc e mai sarac fara dumneavoastra.
De veti ajunge vreodata sa cititi aceste randuri (caci sunteti o impatimita a forumurilor romanesti) si va veti recunoaste, as vrea sa stiti ca dumneavoastra sunteti "vinovata" ca n-am dat spaga la politie, primarie sau administratia financiara.
Am vrut sa va urmez exemplul. Si aveati intr-adevar dreptate - "este dificil sa-ti croiesti drum drept printre tufele de maracini."
Admir medicii cu vocatie din tara noastra.
Sunt medici care-si practica profesia din devotament nu din necesitate, din dorinta de-a intelege complexitatea umana nu din avaritie, din iubire pentru pacient nu din dispret pentru acesta.
Ei isi vad profesia drept ceea ce este - un privilegiu... Privilegiul de-a face tot ceea ce un om ar putea face mai important pe Pamant - sa salveze viata altui om.
De as avea vocatie de medic, as face orice sa fiu in locul dumneavoastra si sa tin in maini o inima de om, sa i-o redau acestuia in cea mai buna stare. Ce pacat ca nu am aceasta vocatie, ca nimeni nu o are decat dumneavoastra...
Va multumesc tuturor ca existati si ca faceti din aceasta lume un loc mai bun.
absoluta spune:
Imi admir foarte mult parintii....
Imi admir foarte mult si sotul....
Il admir foarte mult pe d-nul Dr. Puia , datorita profesionalismului sau am astazi un inger de fata.....
maraki spune:
Ii admir pe medici( au cea mai nobila meserie 

)pe Aurora Liiceanu, Bebe psihologul, Cartarescu, regele Mihai! pt toti 

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ligeea spune:
pe doamna profesoara de geografie din clasele primare de la ea am prins patima calatoriilor lectiile ei erau lungi calatorii cu avionul sania, si masina printre continente ,ii placea foarte mult ceea ce ne preda si ne transmitea si noua pasiunea ei .Pe doamna profesoara din liceu -un dascal de literatura romana minunat ,pe dl Coposu si Dl Ratiu -aveam doar 18 ani cand am citit cartea lui Moscova sfideaza lumea , Dumnezeu sa ii odihneasca , pe toti parintii care accepta handicapul copiilor lor si nu ii marginalizeaza ,pe medicii si dascalii care iubesc copiii si sunt aproape de ei
Iasmin08 spune:
Eu am trecut de granitele admiratiei atunci cand am aflat tulburatoarea poveste a lui Rick and Dick Hoyt.
O dragoste de tata extraordinara, o poveste asa cum rar se poate vedea.
Mi-ar place sa plec de pe lumea asta privind astfel oamenii, cum privesc pe acestia doi, tata si fiu...![]()
Editez ca sa adaug un link, pentru cei care vor sa afla despre aceasta minunata echipa si pentru ce se lupta ei: http://www.teamhoyt.com/
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Natasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iasmin08 Eu am trecut de granitele admiratiei atunci cand am aflat tulburatoarea poveste a lui Rick and Dick Hoyt. O dragoste de tata extraordinara, o poveste asa cum rar se poate vedea. Mi-ar place sa plec de pe lumea asta privind astfel oamenii, cum privesc pe acestia doi, tata si fiu... Editez ca sa adaug un link, pentru cei care vor sa afla despre aceasta minunata echipa si pentru ce se lupta ei: http://www.teamhoyt.com/ Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Foarte emotionant! Multumesc de link!
Delia21 spune:
Imi admir...parintii...pentru ca au trecut prin foarte multe incercari.I admir pentru ca...1.tata vindea il liceu urzici culese de pe sant...si nu s-a lasat pana nu si-a terminat scolile,facultatea...cu medie maxima.@.Pe mama...la fel...pentru ca a avut prima pereche de papuci la 13 ani...si tot nu s-a lasat pana nu si-a terminat facultatea.deci pe amandoi i admir enorm pentru determinare.Au fost un exemplu si sunt in continuare pentru mine...o sa le spun asta..caci abia acum imi dau seama ca nu le-am spus-o niciodata
....si ar cam fi timpul.Apoi imi admir prietenii pe care dumnezeu mi-a scos in cale...si de la care am invatat sa iert,sa sper,sa ma bucur de viata....si la randul meu sa-i invat si eu pe altii aceleasi lucruri.Si nu in ultimul rand....ma admir pe mine,pentru momentele cand am crezut ca mor de ...suparare din cauza unor tradari...si nu i-am facut pe cei care mi-au cauzat asta sa se simta prost caci erau in casa mea....si depindeau intr-un fel de mine.Atunci ...mi-am dat seama ca am crescut...din moment ce...am fost in stare sa aleg sa nu fac rau nici macar cu un cuvat( nu le-am spus ce am aflat)....caci nimic bun nu iasa din 2 rele.Am dat dovada de control de sine....si de a privi situatia de deasupra...si ma bucur enorm de asta.Mi-am invins propriile limite....asa ca merit sa ma admir.