Oameni pe care ii admiram
Raspunsuri - Pagina 2
kariguld spune:
....bunica mea, care a plecat in alte zari...dar de la care am invatat f multe lucruri!
un alt OM, care mi-a schimbat cursul vietii si mi-a fost alaturi intr-unul din cele mai cumplite momente din viata, m-a ridicat din cenusa si datorita lui traiesc azi! dar si acela a plecat in alte zari....
si nu in ultimul rand, parintilor, tatalui meu in special care a dovedit verticalitate in anii comunismului, a fost si este un om de o calitate rara....acuma e un bunic devotat nepotilor. la vara il asteapta viata "grea", vin toti nepotii la el in Elvetia pentru doua luni, doar 9 bucati copii!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
crinuta spune:
Eu il admir pe Profesorul si chirurgul de exceptie Dinu Antonescu, care, in ciuda valorii sale, este un om de o modestie si generozitate rar intalnite.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important
Delidana spune:
Ii admir pe cei ce pun suflet in ceea ce fac. Acesta este si cazul uneia dintre profesoarele mele de la facultate - are un stil aparte si un fel de a te face sa pricepi ceea ce explica, in plus nu are acea rigiditate imbatosata cu aere de superioritate caracteristica altor profesori. Daca o fi sa ajung vreodata sa predau imi doresc sa fiu ca ea.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
ralcat spune:
Aida si Emma, ma inclin in fata lor. 
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
marius spune:
Eu admir omul simplu de pe strada. Oricare om pe care il vad traind si zbatandu-se pentru a trai cat mai decent, fara fanfaronade, fara tapaj. Admir necunoscutul ce trece zilnic pe langa mine nebanuind vreodata ca cineva, undeva, candva va spune doar atat:
Te admir omule!
PS - off topic:
Deus ... ce-am facut de ai scris ceea ce ai scris? Sunt un pic nedumerit.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
lisaelisa spune:
Admir oamenii care in orice situatie s-ar afla, stiu sa-si pastreze demnitatea.
Admir modestia si franchetea.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Deus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Eu admir omul simplu de pe strada. Oricare om pe care il vad traind si zbatandu-se pentru a trai cat mai decent, fara fanfaronade, fara tapaj. Admir necunoscutul ce trece zilnic pe langa mine nebanuind vreodata ca cineva, undeva, candva va spune doar atat: Te admir omule! PS - off topic: Deus ... ce-am facut de ai scris ceea ce ai scris? Sunt un pic nedumerit. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
imi place de tine , de calmul si intelepciunea de care dai dovada in toate mesajele tale....
si atat ca dupa intra lumea la banuieli :)poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Madanic spune:
Pe ei http://www.stjude.tv/patient_update.cfm. Si pe toti copii care se lupta cu o boala in stadiu terminal precum si parintii lor.
Curajul si optimismul de care dau dovada ma lasa muta de admiratie.
Madalina
mami de
Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"