Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
inais spune:
Aelita sanatate multa si tinem pumnii sa iasa papa lu' nea taticu'!
Deci aveti dinti...sa va fie de folos!
Laura felicitari pentru dintisor!
Simonix pe cutia de lapte 3 scrie ca e de la 10 luni. Cel putin la Nestle-ul nostru! Eu am de gand sa trec pe 3 cand face 10 luni.
Elenuca simpatica Lizuca voastra!
Noi nu avem dintisori si nici un semn!...
...asa ca vorbesc in soapta! ![]()
Np buna sa aveti!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inais Aelita sanatate multa si tinem pumnii sa iasa papa lu' nea taticu'! Laura felicitari pentru dintisor! Simonix pe cutia de lapte 3 scrie ca e de la 10 luni. Cel putin la Nestle-ul nostru! Eu am de gand sa trec pe 3 cand face 10 luni. Elenuca simpatica Lizuca voastra! Noi nu avem dintisori si nici un semn!... Np buna sa aveti! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
ssst, sa nu te-auda zana Maseluta! E f. bine asha, dupa 1 an sa vina, incep si tiptil toti.
Reaalaura, si tu? That's my day!! io franez cam la 50m de intersectie, si apoi...mai e nevoie un pic de acceleratie sa inttru in intersectie. Si normal ca apas un pic mai mult.
da, fetelor, fifitsele is mai grabite, mai iuti, baietseii mai molai. Nu pt mult timp... si io am batut baieti, pe la 14 ani a venit tatal unuia in vizita la ai mei, si printrte altele: "Hai, mai, Claudia, mi-ai batut ficioru... zau asha... dar tare afectat ca desi era cu 1-2 ani mai mare a incasat-o si de fatsa cu fratii mai mici care tineau cu mine, evident".
elenuca,

deci io miine am anulat scoala de shoferi. Pt mare intalneala mare.
Intrebare de baraj, Adriana, ce sa cumparam/sa aducem?
edit: am vazut ex rabinul => baietel scumpel. Mai, mai, unde l-ai ciuntit? ca nu e asha frumos tuns ca mami? pai nici la frizer nu ii iesea asha uniform si fain, ca nu le creshte constant acu....vb ta, nu mai e rabin, e barbatu' cu telecomanda!!
si am vazut si pe Lizuca lui Elenuca, cu limba scoasa.... fetelor, fiica mea se cauta in gura. Isi baga dejetul si isi pipaie dintii. SI normal, srashneshte.
edit: si o
sa nu ziceti ca sunt afurisita.o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
elena_g spune:
Neata!
De bine ce-i ziceam ieri lui DANICRIS ce se da la diaree ,de ieri a luat-o si Tudor rau tare.Am mare noroc ca bea ceai de menta (inainte il refuza)si parca,parca dimineata era ceva mai bine dar tot aiurea.II dau morcov si faina de orez,deocamdata nu i-as da medicamente si nici nu i-as schimba laptele-si asa are doar 2 mese de lapte pe zi iar dimineata a papat mititelul doar 80 ml.Dr.mi-a zis sa nu-i dau carnita pana nu-i trece burtica.
Eu am citit ca aparitia dintisorilor nu are nicio legatura cu diareea sau febra.Voi ce mai stiti?Asta scrie in cartea dr.Spock si mi-a fost confirmat si de catre un medic de la infectioase. Deci ?Se pot asocia?De la ce o fi facut?Ca nu i-am introdus nimic nou in alimentatie....i-au trecut petele de tot si acum asta.....
Alysh spune:
NEATA,
DAU SI EU O CAFEA BUNA SI O VESTE SI MAI BUNA
: INCEPAND DIN ACEASTA LUNA SE PLATESC INDEMNIZATIILE DUPA NOUA LEGE!!!!
AU ANUNTAT ADINEAURI LA REALITATEA!
Vlady
Reallaura spune:
Neata fetele
Vad ca ne-ati dat imbold si mie si Elenucai sa punem puii pe jos!! pupici tuturor.
Am vazut numai minuni: frumusete de Robertezl de Simonix tuns de mami care are mare talent la coafat, dupa cum se vede...
, scumpete de Lizuca de Elenuca smecheroasa cu bandana, filmulet cu Daviduce de Miss la atac.
Cleo, wow, ai anulat scoala pentru intalneala...ieeeee 
Doloress, Inais 
Alysh nu poti face un efort sa vii si tu??? ca o sa ne fie dooor de tine!
Aelita sanatate multa, sa te faci bine repede, ca cu 2 bb mici e greu sa stai in pat...Cum a iesit pestele??
nu ne dai si noua lectii, ca sotului??
fetele, va pup, ma duc sa pun puiul PE JOS>
Ah, si avem si noi pozici proaspete AICI
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Alysh spune:
ACUM SCRIU RAPID SI UN CONSPECT PE CARE IL PREGATISEM ASEARA:
Laurita, mergem intr-un parculet aici, printre blocuri, unde nici nu p[rea circula masinile, e ok, are o gramada de leganuse, tobogane, balansoare si nisip. Azi ma duc sa-i iau si eu forme de nisip, galetusa si unelte lui Vlad ca ieri atenta la cele ale altor copii.
Msbb, bravo pt ca ai fost asa curajoasa, eu cred ca lesinam inainte sa lesine copilul.....off ce momente. Sotul meu zicea ca poate ar fi bine sa ajungeti si la un imunolog.
Am vazut poze frumoase cu baieti de Leeloo si de Ralu-t, frumosi baieti aveti dar nu va ascund invidia pt pletele lor. Vrem si noi![]()
Prag, exact asa gandeam si eu despre mama la un moment dat, mi se parea caraghioasa cum se maimutarea si cum facea ca toate animalele pamantului
, Doamne! Are 53 de ani mama si probabil ca se simte inca f tanara de face asa, deci pana la urma e ok! Dar si eu m-am mirat asa la inceput....
Danicris, exact hamul acela il vreau, din pacate nu mai e disponibil. POate gasesc la targ.
Alex_sara, ba bucur ca-i intrat si ai mai dat vesti despre voi...sper sa ne vedem cand s-o mai incalzi.
Vlady
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_g Neata! De bine ce-i ziceam ieri lui DANICRIS ce se da la diaree ,de ieri a luat-o si Tudor rau tare.Am mare noroc ca bea ceai de menta (inainte il refuza)si parca,parca dimineata era ceva mai bine dar tot aiurea.II dau morcov si faina de orez,deocamdata nu i-as da medicamente si nici nu i-as schimba laptele-si asa are doar 2 mese de lapte pe zi iar dimineata a papat mititelul doar 80 ml.Dr.mi-a zis sa nu-i dau carnita pana nu-i trece burtica. Eu am citit ca aparitia dintisorilor nu are nicio legatura cu diareea sau febra.Voi ce mai stiti?Asta scrie in cartea dr.Spock si mi-a fost confirmat si de catre un medic de la infectioase. Deci ?Se pot asocia?De la ce o fi facut?Ca nu i-am introdus nimic nou in alimentatie....i-au trecut petele de tot si acum asta..... ![]() |
Iubita, pai primul lucru cind are diaree tb schimbat laptele. Eu zic sa nu-i mai dai lapte dc vrei sa-si revina repede. Pupici si sanatate, ii poti da niste hidrasec de 10 mg, 3 pe zi
il sting la burtica. Tb sa-i faci o analiza a kktelului dc vrei s avezi exact de la ce a facut. Sa nu fie rotavirusul...
In ce priveste legatura dinti-febra, am o prietena al carei baiat facea febra la eruptiile dentare. Si diaree.
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Alysh spune:
Laurita , sunt superbe pozele din parc! Sunteti niste frumosi toti trei. Iar intre tine si Mirci e asa o tandrete si o comunicare, transpare perfect in poze.
Da, la Riviera o sa venim, dar cica iar vin ploi.
La Adriana n-am cum sa ajung iubita, am doua randuri de invitati saptamana asta, de mers la cursuri, de pregatit un proiect pe care sa-l prezint marti in fatza colegilor si am niste emotii groaznice , nu am efectiv CAND, m-ar scoate complet din circuit sa mai fac si efortul asta. Data viitoare daca se mai fac iepurasii, vin!!! Sper doar sa nu fiu in sesiune atunci. Offf
Vlady
simonacip spune:
V-am citit prinduri, am vazut-o pe SImonix cu noua coafura, iti vine super iar fiu-tu e mortal,la fel Tudorica de Ralu_t, are o expresie de ginditor minunata, e foarte foarte serios. Si am vazut-o pe scumpa mea Lizuca, cit de mare s-a facut ea...nu-mi vine sa cred si e asortata si cu clamutze in par...Mami Elenuca, bravo! Deci mergem si noi, s-a decis, s-a hotarit?? Bineee.Te astept pe mes la o discutie mai amanuntita sa vedem unde ne intilnim miine
Dc nu pe mess, vb la tel.Ma bucur, abia astept.
PS Imi pare rau ca nu ajunge ALysh

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
elena_g spune:
SIMONACIP....sa nu-i mai dau deloc laptic?Si ce sa-i dau diseara?Cand am mai avut problema asta ii dadeam fara lactoza acum daca i-l schimb mi-e teama ca nu o sa mai pape deloc lapte( asa am patit si atunci).Forte greu a inceput sa pape din nou lapte normal.Habar nu am...urat mi-a fost episodul acela si acum iar...offff.Hidrasec se elibereaza fara reteta?Cam cat timp se da,pana ii trece sau un nr.de zile?O fi de la dintisori?