Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
Sis, mor dupa asta...iar tu esti slaaaba ca ma si enervezi.
Mircea e minunat! Mi-e dor rau d eel.
Bai fetelor, ieri m-am uitat pe filmulete cu david cind era de virsta lui Mati. Era muuult mai vorbaret, umblaret, frumos...Pe bune, ce-am avut de l-am vazut dintr-o data "MAI"...??
Cred ca m-am ocupat totusi mai mult de el decit de Mati...Hmm
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Hai ca m-am prostit,dadusem alt link
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Hai ca m-am prostit,dadusem alt link ![]() Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
ei lasa, draga, te mai vedem si pe tine
Alysh, iubita mea, merci..oof, as vrea sa te ajut cu referatul ala dc se poate. ce zici? sigur vor mai fi ocazii de intalnire cu iepurasii!!

Adriana chiar asa, ce aducem? vreo preferinta pt ceva anume???

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Poate nu faceti poze multe-multe maine, ca ma supar rrau pe voi. Imi pare rau ca nu pot veni si eu, dar serbarea de la gradinita e mai importanta pentru mine.
Simona, si eu ma tot uita la poze cu Andrei la varsta similara cu Raducu, deja era pe picioare prin toata casa. Mai vorbaret si mai frumos ca Raduc nu era totusi ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
simonacip spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Poate nu faceti poze multe-multe maine, ca ma supar rrau pe voi. Imi pare rau ca nu pot veni si eu, dar serbarea de la gradinita e mai importanta pentru mine. Simona, si eu ma tot uita la poze cu Andrei la varsta similara cu Raducu, deja era pe picioare prin toata casa. Mai vorbaret si mai frumos ca Raduc nu era totusi Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Bai, deci iti spun ca ieri parca am avut o cadere.CIp imi tot spunea ca david era mai frumos, dar acum ieri le-am vazut pe toate ca intr-adevar era mai frumos, mai vorbaret, parca si mai inalt, mai, mai...
Dar probabil ca mi-e dor de David mic asa de aceea si reactia asta...Facem poze multe, sigur iar voua petrecere frumoasa la serbare

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
socrate spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Micaela06
Hai mai Miss a fetita aia era mult mai mare decat David, din ce vad eu in poze, Daria e cam cat Tiberiu. Cred ca as sunt fetitele, mai vorbarete Apa eu ii dau si cu biberonu si daca nu vrea si nu vrea avem noi un joc, deschide gurita si eu apas pe tetina si o stropesc, bine ca stropim si in jur, dar macar asa bea apa, puturoasa mea. |
Nu va faceti griji. Fi miu a inceput si el sa planga acu ceva timp la insistentele Marei. Se uita cu mult repros la Cleo cu privirea de "cucoana controleaza-ti fata", dar acum isi trag ocheade, zambesc, vbesc. Tb timp.
Acuma, na, sunt curioasa cu Daria cum s-ar mai purta Sebastian ca concursul de urlete de le Expo a fost minunat si sper unic.
socrate spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Neata fetele Vad ca ne-ati dat imbold si mie si Elenucai sa punem puii pe jos!! pupici tuturor. Am vazut numai minuni: frumusete de Robertezl de Simonix tuns de mami care are mare talent la coafat, dupa cum se vede... , scumpete de Lizuca de Elenuca smecheroasa cu bandana, filmulet cu Daviduce de Miss la atac.Cleo, wow, ai anulat scoala pentru intalneala...ieeeee ![]() Doloress, Inais ![]() Alysh nu poti face un efort sa vii si tu??? ca o sa ne fie dooor de tine! ![]() Aelita sanatate multa, sa te faci bine repede, ca cu 2 bb mici e greu sa stai in pat...Cum a iesit pestele?? nu ne dai si noua lectii, ca sotului?? fetele, va pup, ma duc sa pun puiul PE JOS> Ah, si avem si noi pozici proaspete AICI Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Ce mamica frumoasa si ce pui frumos. Abia asteptam sa va vedem.
Lorich spune:
La multe lunite Iasmina - scumpa si iubita! 9 luni in si 9 luni out

La multe lunite Ariana!
Alysh eu am vazut vestea si pe forum si la Tv, foarte bine, cica intai cele care au nascut in 2009 apoi restul. Sa vedem!
Vazut poze cu copii frumosi: Robertel (are cumva suvite?), Mirci in tandreturi cu mami, Lizuca, ce mi se pare foarte mare! Filmul cu David il vad cand se trezeste pruncul.
Elena sanatate multa, sa treaca, uite iti trimit niste "burta tare" de la Robert!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Micaela06 spune:
| citat din mesajul lui Alysh Fetelor, cred ca n-ati vazut vestea pe care v-am dat-o..... Vlady |
Am vazut-o io dar nu cred pana nu vad.
Oricum multumim de veste, o sa avem banuti...Am citi ca tu vrei sa-i iei forme de nisip, pai sta in nisip si se joaca? Nu baga in gura? Mie de asta mi-e groaza ca tot ce prinde baga in gura, parca o vad cu gura plina de nisip, birrr
Laura ce frumusel e Mircea si ce mama slaba are.

Simona lasa ma si tu esti slaba, lasa-ne pe noi astea peste xxl sa ne plangem, da? Auzi tu cu 2 bebeii poti vedea unu mai frumos? Adica eu daca ma gandesc la bb 2, ma gandesc ca nu l-as putea iubi asa ca pe Dau meu, ca nu ar putea sa fie asa frumos, destept, extraordinar ca ea.
Socrate lasa ca ii vedem vineri cum se comporta unul cu altu, in alt mediu nu abandonati acolo in carut.

Fetelor, intalnirea iepurasilor, adica tb sa venim costumati in iepurasii? Fii-mea, nu eu, normal

, scumpete de Lizuca de Elenuca smecheroasa cu bandana, filmulet cu Daviduce de Miss la atac.
nu ne dai si noua lectii, ca sotului??