Prietenie la plesneala*32*-O floare pe nume Emma
Raspunsuri - Pagina 6
MadameBovary spune:
Sorana, al meu era de zile senine
. Dau de
sa iti vina si tie mailu' ca uite ca la Delfi au venit rusii cand i-am trimis eu ![]()
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Alooo, daca nu ziceti nik intr-o jumate de ora, juuur, va trimit vantul si ploaia din Panamea |
auleo neicushoarooo....da ce pun eu ciomegili pi shaulili tali di nu ti vezi
si cand oi scoate eu bicili...ioti aistea
si cand te-oi alerga prin tot forumul ista...nu o sa-ti mai ramana timp nici sa respiri, dar-a mite sa trimeti ploi si vanturi la lume....din asta imi esti??? trimati vanturi...si daca semeni vant ai sa culegi furtuni...
beyyy nu va luati de cucu meu...ce stiti voi cate miracolea facut operatia asta....
vio daca vrei ceva concret de la mine ask me pe PM ca aici la alandala nu vede ochiu meu bine....si daca vede bine....neuronu ramas singur....ca eu am 5 neuroni....4 stau cuminti in locurile lor prin cele 4 colturi si altu e singurel...si se gandeste ce sa faca...ei asta ramas singur uita sa mai imi transmita informatia de la tine...
da voi ati reusit pirformanta sa ajungeti pe pagina 2??? sunteti harnice nu gluma....
kokiy si pt iubitu meu carioci di care i-ai servit searvit seara asta la cina???
misha vezi cand primesti coletu....sa imi arati prima pagina colorata de tine
ce sunt....cand am avut capitol di povestit nu imi venea chefu ca eram lipsa de vitamine...mai ales cea mai importanta "P" da cand toata lumea care termina facultatea isi scria licentili, citea, invata, studia, intr-un civant era trup si suflet pt licenta, eu imi dadeam licenta in colorat. primisem de la ex enamoradu meu o carte de colorat cu creoane colorate si toata lumea era tampita de cap ca erau in criza de timp....iar eu coloram....si dupa ce mi-am dat licenta in colorat....absolvita cu 10 bineinteles.....am inceput sa-mi pregatesc licenta in CS...adia in par-pace....jocu ala de impuscari....ei ce pasiune mai aveam pt jocu ala...
hehhhh viata....
da voi chiar asa...pe unde sunteti???
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
bey, sa dea raketii in ei de nemti, ca nu mai stiu ce sa faca sa imi mai ia un euro... deci a dat criza in ei rau de tot frate... azi au vrut sa ii faca eco la inima, ca cica poate sa faca hipertensiune pulmonara de la RSV
astia cred ca eu vin de la camp, si-au luat-o peste nas. mai nou cica sa ii puna perfuzie ca nu bea 800ml/zi. nu-i nimic, de acum bea
ce ma controleaza? in fiecare seara zic ca maine plec
da maine chiar plec, mama lor de nemtalai... deci asta e cel mai urat/prost/tampit spital pe care l-am frecventat in viata mea...
mi-am luat wireless, ca nu se mai putea.
va
si ne mai auzim !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:

la multi ani ripley,sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi!si multa sanatate la printese!
kay,multa sanatate soniei..si un mare
stii tu de ce!
delphi,ce-ti mai face vecina care se va muta?ce face gabitzu nostru?nu mai da pe aici?
vio,ce-ti face invatacelul...cum merg lectiile?
kari,un mare
de la noi,,,sa te faci repede bine!
marami,ce ai tras-o mama...
dev,micuta balerina...?
sorana,isteata copila ai...auziare dreptate coppilul...sunt prietenii ei nu ai tai...am citit pe undeva
tantza,multa bafta la examen..
misha,tot la munci..mai vin-o sii pe la noi...
kokyu...un mare mare
..stii tu de ce!![]()
dodo,nu mai stiu...
..cand tre'sa intorci sacul?
eu nu sunt intr-o dispozitie prea buna,un ingeras de un an si jumate a unei mamici din cta s-a dus la ceruri...am vrut sa merg la biserica,dar sincer nu m-am simtit in stare....e greu tare...si eu ma plang de problemele noastre,dar doamne fereste de mai rau...
va
pe toate si va doresc toate cele bune!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
marami spune:
imi iau vantul si ploaia inapoi
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
kariguld spune:
marami, a venit ploaia si la noi...ce puteri ai 
gata, la culcare! ca maine va duceti la trebi!
noapte buna!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
marami spune:
Am doar ploaie si
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Dodo-pui spune:
Buna tuturor
va ofer
,

.....![]()
Noi suntem cuminti in casa
.
Marami
citit raport
apoi hotarat lucru ati tremurat ceva
Mihaela pay de unde sa stii tu cand o sa nasc daca nu stiu nici eu
.Nu mi-am permis sa ajung la dr(n-am facut rost de cei 150 ron necesari)

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kariguld spune:
'neata stilatelor! sa va dau ceva energie pozitiva pentru azi!!

marami am citit cum a adormit fata ta in tren....
ai mei copii au mers intr-o zi cu metroul, acuma de curand si la un momendat, metroul a ajuns la "capat" (un fel de a spune, ca sunt anumite trenuri care merg pana la statia X, iar de acolo, astepti si vine altul) ei au vazut ca toata lumea coboara si raman ei singuri...dar au ramas acolo linistiti...
apoi, metroul a plecat si ei si-au dat seama ca acolo intoarce. au apasat pe buton sa vb cu conductorul (exista un buton in metrou pric care poti comunica cu conductorul in caz de urgenta) si i-au spus in engleza "suntem aici, suntem aici, HELPPPP!!" nenea ala le-a spus sa stea linistiti pe scaun, ca ii duce inapoi in statie. si s-a intors cu ei in statie!!!
ajunsi in statie, s-a dat jos si a vb cu ei, i-a intrebat de unde sunt, la, la, la....si desigur ca ma sunat pe mine :"Hallo, Frau ......." sa mor cand am auzit
ei, desigur ca au privit-o ca pe o experienta din desene animate...
dar pana au ajuns acasa imi faceam planuri inchizitoare pentru ei!
a doua zi ce credeti ca au facut? au plecat din nou cu metroul!
aici, si copii de 7, 8 ani circula cu metroul, nu's probleme....numai ca paranoia mea romaneasca e exagerata uneori!
hai ca plec la cursuri! va pup, sa aveti o zi buna!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andruskandu spune:
Buna dimineata!
Am venit si io aseara, n-am mai avut nici energie, nici loc la calculator
, asa ca beau acum o
cu voi...
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Si acu sa dau raportul promis Veni soacra, pleca soacra! Sambata, era vital pentru Diana sa mearga la Alba Iulia, la pretenul ei, ne convinge dupa multe lacrimi si rugaminti... trebuia sa ajunga acasa la 9 jumate, la ora 9 ma suna mandru ei : "Tanti Cristina, Diana cred ca a adormit in tren ca nu raspunde" Pfuuui, si pune-te si suna sa trezesti cascata, nimic frate, nimic, ne dadeam de ceasul mortii deja, sunam eu tac`su si Andrei, poate-poate raspunde la telefon, se face 9 jumate, liniste, se face zece, liniste, imi treceau deja prin cap cele mai negre ganduri. Pe la 10:20 suna fie`mea "Mama, ajung imediat in Tg. Jiu, am adormit![]() ![]() Am intrebat-o ce ar fi facut daca se trezea la iesirea din Petrosani, raspunsul pe care il asteptam de altfel : "Pai stii ca incetineste in zona "aia" si puteam sa cobor"![]() ![]() . M-am distrat copios si radeam in barba cand mi-a zis ca o inspaimantam cu atitudinea noastra calma, ar fi preferat sa tipam si sa o amenintam, ce stie ea ca noi deja o vedeam batuta, violata, aruncata din tren si ca ora aia cat am sunat a durat o eternitate pana i-am auzit glasul. Pai ce sa mai zbieri, pe cine sa mai certi, ii multumesti umil lui Dumnezeu ca este bine si ca nu s-a trezit la iesirea din Petrosani sa coboare cand incetinea trenul, ca este vie si intreaga dar cascata. A fost un semnal de alarma, intr-adevar am fi certat-o ca nu a raspuns la telefon, as fi amenintat ca nu va mai merge niciodata, niciunde neinsotita, nu ca ar mai pleca curand singura.Si acu sa va zic ce-i cu vanataile mele Emma este iubire, lupta continua Si Mihaita are nevoie de noi ***SONIA - docs` did miracles *** Si ingerii au nevoie de ajutor Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim! mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! |
Marami, vaaai ce-ai patit, saracuta, cred ca inca esti in dureri...
Despre fata ta, si eu trec prin acelasi risc seara cand vin de la munca... daca Doamne fere, adorm, ma trezesc pe la Sinaia, Brasov...iar pe mine n-are cine ma recupera...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006