Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, la rugamintea IRINEI.C, pun pe contul comun doua poze cu Andrei, facute cu telefonul. In prima, e el bolnavior si blegut, in a doua, tot el, "ochila pentru 10 minute", cum a zis Irina.

bee, am pus poze de la botez pe contul comun.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene, multumim

Multi pupici frumosului Irinei si multe urari de sanatate, sa se faca bine puiutul sa vina amandoi acasa

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Pupam Grumetelul si ii uram multa, multa sanatate si sa se faca bine repede

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Porumbita, steamy showers = dai drumul la apa fierbinte in dus pana se fac aburi si apoi faci dus cu bebe. Probabil aburii ajuta la respiratie/laringe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumim Selene
da ce ochila simpatic are IrinaC. insanatosire grabnica

anca,si Anuta tuseste. ar trebui sa imi fac griji??

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, Andy a tusit numai o data, cred ca avea laptic in gurita sau ceva...de atunci nu a mai tusit...Acum cred ca depinde din ce cauza tuseste Ana, daca e de la lapte cred ca e ok, daca e racita atunci e altceva..in cazul nostru ma ingrijoram pt e si ragusit putin si atunci tusea e semn de raceala. Nasol cu noaptea nedormita, lasa ca trec ele si astea, pun pariu ca uiti de oboseala cand o sa iti zambeasca Ana .

Iulia, ai venit de la doctor? vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Anuta se ineaca si tuseste...ca mananca ca o haplea. azi m-am pus pe plans la cat de frumos a zambit,uiti tot!
nu are nimeni numarul Iuliei??
Hai Iulia

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Tocmai m-am intors de la doctor si surpriza: Carla e in breech, de fapt cu capul si un picior in sus si cu alt picior in jos. Altfel bine, merci, nu e stresata, are si lichid destul, nu e prea mare, are in jur de 3kile jumate. Maine la 12 (7 seara ora Romaniei) am planificata cezariana. Sunt OK, desi nu ma asteptam la asta, pana acum trei doctori mi-au spus ca e cu capul in jos (in urma examenului pelvian). Oricum, asta e, se pare ca voi scapa relativ usor. Acum mergem sa mancam in oras, sa mananc ultima mancare serioasa inainte de op.

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iulia ce surpriza! Doamne ajuta! Hai ca mai este putin, s-o fi intors copila intre timp, cine stie.
Bafta maine!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! si felicitari pt mamici fericite si bebei sanatosi!

eu activez la odiseea ghioceilor de martie-aprilie..dupa cum vedeti o luam pe urmele voatre cu repeziciune

povestea mea pe scurt..am fost convinsa ca am sa nasc la brasov in apa(am fost acolo la controale)totul ok..pana cand la eco de 32 sapt bebe avea circulara..am mai facut in saptamanile ce au urmat eco..si uite ca bebe in loc sa se desfaca de ea..si-a mai facut-o o data..deci dubla circulara..se prevede cezariana..si pt cezariana parca nu mai are sens sa bat drumul bucuresti-brasov si inapoi peste 3 4 zile..asa ca raman in bucurest..alta surpriza aici..dr care mi-a urmarit sarcina cu sarguinta..a zis k nu ne mai asista la nastere ea..ci k 'ne recomanda' la dr buni la orice clinik am alege sa nastem..si ..ne-a pikt fata..asta acum cateva zile..cand bebe e aproape de venire..asa ca astazi am fost la un dr f bun( o oarecare cunostinta de fam) care ne-a lasat o impresie extraordinar de buna, care ne-a explikt ca nu pot naste natural din mai multe motive 1. ca nu am bazinul foarte larg(asta este cea mai mica dintre probleme) 2. vaginul este lung si stramt (ceea ce duce la rupturi nasoale si incontinenta urinara mai mult ca sigur..de dureri nu mai zis) 3/ dubla circulara in jurul gatutului care poate duce la sugrumarea bebelului in timpul travaliului..risk mare
singura problema este ca naste la spitalul Caritas..si de aici si intrebarea mea..a nascut cineva la Caritas dintre voi fetelor? cum este acolo? ce preturi de practica? cum sunt asistentele, camerele..conditiile cu totul..acum sunt in cautari si strang informatii..deaceea am mare nevoie de cat mai mult ajutor..mia facut eco si a zis k daca ma hotarasc la cezariana intre 12-17 martie maxim (dpn 21 martie) trebuie programata..

sper ca nu v-am plictisit si sper sa-mi puteti raspunde!

va si va felicit ink o data!

pt iulia

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput