Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
Leeloo21 spune:
buna seara fetelor! banuiesc ca dormiti toate la ora asta..ee..eu n-am somn..si se pare ca nici bebe mic..
in primul rand felicitari novus mamica fericita! multa sanatate ca-i mai buna decat toate
nikoradeam de una singua aici cu laptopul..si tati repede..ce e? ce e? si am reluat povestea sa rada si el..foarte frumos ai povestit..si ai avut o nastere exemplara! felicitari!
naste cineva la Caritas?
dupa ce v-am povestit ca vineri am aflat ca dr din bucuresti nu ne maia sista la nastere..ci ne 'recomanda' unor colegi buni de-ai ei..in functie de ce maternitatea la care alegem sa nastem..bebe e cu dubla circulara..ea a zis ca se poate naste si natural la dubla circulara..ceea ce era contrar a tot ce am mai auzit pana atunci..astazi am fost la un dr foarte bun ..ce-i drept..un fel de cunostinta de fam..
dr este exemplar..ne-a placut exceptional de mult de dansul..m-a controlat ca nimeni altcineva (am fost consultata de 3 medici diferiti in sarcina) el mi-a zis din prima ca dupa marimea mainii mele el zice ca as avea bazinul mic..eu l-am contrazis..pt k nimeni nu mi-a mai zis asa ceva..si astfel mi-a facut 'inspectia' colului, a bazinului si a vaginului..in aceasta ordine..col micsoral la 2cm, bazin (ce permite nasterea vaginala), vagin insa lung si stramt..ceea ce ar duce la rupere destul de nasoala si mai mult ca sigur de aici la incontinenta urinara..el a zis ca nu este pro cezariana (in mod normal) insa daca m-ar fi vazut de la inceput (dinainte sa stie de dubla circulara) m-ar fi sfatuit s afac cezariana..
nu vreau sa ma lungesc mult si imi cer scuze daca plictisesc..insa mi-a placut mult de acest dr si vreau sa stiu daca sunt dusa cu zaharelul sau nu..
mi-a facut si eco la el in cabinet, bebe este de 37s 4z..perfect (nu ca la alte eco la care mi-a iesit mai micut de fiecara data cu cateva zile,cam 5) 2850gr..si a zis ca pt cezariana (daca la asta ma hotareasc) intre 12-17 martie (dpn 21 martie)
dansul naste la Caritas..deaceea si intrebarea de mai sus..si tare mult vreau s ava intreb de ce preturi se preteaza acolo..pt ca el ne-a dus la 2500ron doctorii care asista (neonatologul,anestezistul,profesorul,mana2 si el) dar pe langa asta el lucreaza cu un kit de fire (pt cezariana) ..sper sa nu gresesc denumirea, insa intelegeti voi despre ce este vorba, care este in valoare de 350 euro..voua vi s-a spus de asa ceva? sunt fire resorbante de foarte buna calitate..asa ne-a prezentat produsul (ca sa zic asa) deci duce nasterea la 4500ron..ceea ce este mult fata de ce plateam la brasov (2500ron)
oricum..ma abonez si eu la grupul fetelor ce fac cezariana (papa nastere in apa)..m-am dat eu mare si tare ca vreau natural..na ca bebe a vrut altfel..pana la urma e mai bine cred pt amandoi..nu risc nimic din sanatatea lu' bebe!
multumesc pt rasunsuri fetelor..legat de crema Garmastan..si mie mi-a fost recomandata pt a o folosii si inainte..pt hidratarea mameloanelor si desfundarea canalelor..nu ma deranjeaza sa ma dau cu ea..si eu o folosesc..oricum cand ma dau pe tot corpul cu creme..dau si pe dansele..deci sper sa fie hidratate suficient!
va pe toate!
p.s. daca stiti de un forum sau de un subiect unde s-a vorbit sau se vorbeste de Caritas..va rog sa-mi spuneti si mie..am sa postez o intrebare legata de acest sub si la odiseea de ian-feb!
Cristina cu bebe mic 37+
nasterea in apa
pozici dragute
silvia4 spune:
Buna dimineata, fetelor! Astazi sunt matinala, m-am trezit de la 6
Niko, frumoasa poveste! La fel cum mai ziceau fetele, in prima parte a ei am ras si spre sfarsit mi-au dat lacrimile de emotie! Iar bebitzul tau e superb!
Ayla, ma bucur pt micuta Luana! Sa o tina tot asa si in curand sa va duceti acasa! Iar pt tati ma rog sa treaca cu bine peste problema pe care o are!
Greierash, cred ca te pregatesti sa-ti intalnesti minunea! Mult curaj! Uite niste agitate de la mine:
Silvia 36+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
silvia4 spune:
Azi am facut 37 de saptamani! Inseamna ca bebelina mea a ajuns la termen, nu? Parca asa se considera.. De acum in colo poate veni pe lume oricand! Sper sa mai stea putin totusi la caldurica
Silvia 37+ Natalia (cred)
petrean spune:
neatza
Felicitari novus pentru bebelina, sa fie sanatoasa si papacioasa
Aseara am primit mesaj de la Silvi8 ca s-a nascut fetita ei Crina, 3200 grame, apgar 9. Mai multe detalii am sa aflu azi..ca nu am sunat ca era deja trecut de 12 noaptea.
Bun venit pe lume Crina si Alexandra
Bogdana
38+Catalin si Vlad+ Andrei Luca -15.12.2006
POZE
silvia4 spune:
Felicitari, Silvi! Ce mult ma bucur pt tine! Uite ca ai reusit sa treci peste toate greutatile si sa-ti aduci bebelina pe lume la termen! Sa fie sanatoasa Crina si sa va bucure inimile!
Multumim Bogdana ca ne-ai anuntat! Daca mai afli ceva sa ne mai spui! A nascut natural, ca stiu ca ea asa isi dorea?
Silvia 37+ Natalia (cred)
lysbeth spune:
Bun venit ghiocel Crina
Ma tot ganedam ca prin saptamana 28 abia asteptam sa-mi fac bagajul pt maternitate
Acu sunt in 35 aproape sa trec in 36 si inca n-am pregatit nik din el
Ar cam fi cazul nu?
34+ Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani
anamariame spune:
Buna dimineata!Ca niciodata, sunt foarte matinala astazi, am intrat sa va spun ca a nascut Silvi8, dar vad ca stiti deja Prin urmare, o felicit, si adaug proaspatul ghiocel pe prima pagina!Bine-ai venit pe lume bebelina Crina!Ana-Maria 32+AMR 8 saptamani
carmenada spune:
Neata, haideti la o cafeluta cu laptic
Novus, Silvi8, felicitati pentru ghiocei, sa dea DD sa fie sanatosi si norocosi
Leeloo, imi pare rau sa aud ca pe ultima suta de metri trebuie sa schimbi toata abordarea, dar daca asa este mai bine pentru voi nu ai ce face. Imi inchipui cat iti este de greu, dupa ce atata timp ti-ai dorit altceva.
Niko ai trecut atat de usor peste un moment care pe noi... ne cam ingrozeste. Felicitari pentru curaj si multumim pentru poveste..
Azi schimbam si noi semnaturica ..
Carmen 35+
Ilinca_M. spune:
Tufete, am primit de cateva minute sms: PISIGRI e la dilatatie 3, nu prea doare, incearca s-o lungeasca dar probabil va aste azi sau maine!
Ioi, am emotzii...pregatiti agitatele si pentru Pisigri si sa fie totul bine!!
33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M