Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Asta seara am citit doua povesti frumoase si emotionante! Nikoleta Anca Petra, copilul cuiva din familie a fost "rezolvat" inca din maternitate la cererea parintilor. Sotul meu cand il vede pe cel mic ca se joaca...in nisip, se uita cu o mila de nedescris. Deci noi nici nu ne-am gandit la asa ceva. Eu sunt si impotriva gaurilor de cercei cand e copilul mic. Sa-si faca copilul cand vrea el, nu cand mi se nazare mie. 32+ |
Multumesc Kea! Oricum nu eram de acord cu chestia asta, dar eram curioasa care sunt parerile voastre!
Multi, multi
38+ cu
shasa spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Shasa, deci asa, am bagat frica in tine cu pariul!!!! Ia sa calculam noi.... 12 aprilie + 2 sapt [parca la 42 s-au nascut primii 2 indieni, nu?] = 26 Aprilie... te apropii de mine . L amine Vero s-a nascut cu 10 zile peste termen iar Tudor cu 10 zile inainte de termen... Acu', fiind baiat, dupa ce calcul sa ma iau: media primilor 2 sau termenul lui Tudor? Dc e varianta 2, imi iese 29-10=19 Aprilie, deci la concurenta cu tine :)). Cine intreba despre tarife giulesti, sunt 2 varinate: 1. Este un link postat intr-un capitol precedent, revin cu detalii. 2. Pune intrebarea la odiseea ian-februarie, sigur primesti raspunsuri calde. 31+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani |
ANCA, pai noi capritele cu trei iezi ar trebui sa rezistam cat mai mult pe baricade sa le incurajam pe mamicile incepatoare nu? Si dupa cum se anunta ne vom tine de manuta pana la capat.....Hai poate de data asta este cu noroc
Ti-am citit povestea! Daca as fi avut un emoticon cu jos palaria il postam de vreo 30 de ori pt. tine. Ma bucur ca ai luat cea mai buna decizie desi sigur nu ti-a fost usor. Un sufletel curat este o binecuvantare
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+
Ciresica5 spune:
Niko, multumesc mult , sincer mi-ai luat o piatra de pe inima!
Esti un exemplu viu pentru noi toate!
Ma bucur sa aud ca intreg personalul de la Filantropia este de nota 20! Bravo lor! Asa poate ca mai prindem si noi putin curaj...
37+ cu
shasa spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu continuu sa ma dau cu ulei de masline, cand ma fac si ma uit asa, goala, in oglinda, parca-s un curcan de-ala imens jumulit si uns, gata sa fie aruncat in cuptor de Thanksgiving Day... 33Sophia http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Doamne ILINCA nu esti normala
shasa spune:
NIKO nu te dezminti mami! Frumoasa povestea ta. Sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii si de aici inainte
shasa spune:
NIKO acum am intrat sa vad si pozele de pe picassa. Mario este superb Cat despre tine atat cat am apucat sa vad in poza in care il ti in brate, arati tare bine
Eseea spune:
Nikoleta felicitari!! Ai povestit super!! Am o mare mare RUGAMINTE : iti poti copia mesajele si la Nastere la Filantropia?
Mami de fetita si de baietel 38 +
shasa spune:
Pt Monica, Luana si Alex! Sper sa auzim doar vesti bune despre ei!
chatonel spune:
niko, m-ai dat gata si pe mine cu povestea... o citii de doo ori si-mi vine sa o-nvat pe de rost, lool! hai ca ne-ai incurajat pe toate, cu asa nastere frumoasa si naturala 100%! si vad ca nu zici nika de alaptat, inseamna ca e ok si mario suge frumos!
Fille du Sud 36 cu Dragonbella
J- 24
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Nico ai povestit asa de frumos Bravo mami!!!
Multumim pt informatiile despre Filantropia. Sunt foarte linistita ca o sa nasc acolo dupa ce ne-ai povestit tu
Olga 32+ David