Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el!!! Mi-au dat lacrimile pe la sf povestii!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna seara burtici, am intrat tot 2 in 1 sa va multumim pt gandurile bune.A fost o alarma falsa, vrea sa mai astepe un pic si eu ma bucur...poate depasim termenul ca ar fi culmea culmilor.
Simina ca le-ai tinut pe fete la curent.
Felicitari NOVUS SI MILIIE sa va traiasca bb , sa va bucurati , multa sanatate.
FloricDoamne ajuta pt joi, ne gandim la tine sa fie bine.
Tinem pumnii si celorlate mamici care au programat cezariana saptamana asta.
De Maya din pacate nu stiu nimic, sper ca e bine.
Va pupam pe toate, trebuie sa ne odihnim cat mai mult, pt. oricand poate veni bb si la noi nu te lasa sa mananci ,sa bei,de dormit nici pomeneala din momentul in care iti incepe travaliul.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dintre cele pe care le consider cam orori si speram ca scap fara, raportez pe langa nemernicele de alunitze si un buric pe jumatate bulbucat. Probabil pana nasc iese cu totul, ca trebui sa trag o banda scotch peste el. In schimb linie neagra n-am, nici macar gri. As fi vrut sa ma mandresc si ca n-am nicio vergetura dar mai tac chitic, ca de cate ori m-am umflat in pene ca eu nu am ceva, mi-a aparut ulterior. Daca ziceti ca vergeturile astea pot exploda si de pe-o zi pe alta, n-are rost sa ma consider scapata. Eu continuu sa ma dau cu ulei de masline, cand ma fac si ma uit asa, goala, in oglinda, parca-s un curcan de-ala imens jumulit si uns, gata sa fie aruncat in cuptor de Thanksgiving Day...
Galushca, e exagerata rau comparatia preputzoiului cu a clitorisului...ar insemna ca bietii evrei sunt lipsiti de orice placere sexuala, dar nu e chiar asa. Bine, asta numai un barbat ne poate spune exact, dar banuiesc ca majoritatea celor circumcisi sunt asa de mici, deci n-au ce face comparatie. Iar pe aia care zic ca e mai putina placere circumcisi, dar ei nu sunt circumcisi...de ce i-as crede?! No bine, sa nu insist cu subiectul, ca io nu-s mama de baiat sa-mi tot dau cu parerea

Ilinca, super comparatia cu pasaroiul de Thanksgiving!

Cat despre circumcizie, intr-adevar nu prea au cum sa faca barbatii comparatie, pt ca de obicei se face la o varsta destul de frageda, dar gandeste-te ca intr-un fel se simte pe piele uscata si neprotejata de preput si altfel pe piele ... "protejata"...

Zic si eu, cine stie, poate am fost barbat in doua vieti anterioare si pot face comparatie

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetitele, ma duc s incerc sa fac nani!
Va doresc noapte buna, somn usor si vise placute ( daca voi aveti parte de asa ceva, ca io am numai cosmaruri).

Dar sa nu uit: Greierash, nastere usoara maine si astea sunt pentru tine:

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

intrati p picasa l ghiocei si l mine sa vedeti un baiat cum rade...va pup si va multumesc tuturor...
simina,intra l ghiocei p picasa sa vezi ca iti multumeste si bb pentru colaborare...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Nikooooo, felicitari inca o data mamica curajoasa!
Mario este un scump si nu este de mirare ca te-ai indragostit pe loc de el!!! Sa fie sanatos, norocos... ca frumos este!
Cum sunt conditiile la spital?
Tarife??? ca n-am inteles decat 50 Ron la moase si 300 Ron la doctor! Asta e tot??? 300 Ron se da la nastere naturala???
Te pup si daca mai poti, mai da-ne detalii, ca suntem mai multe care asteptam info despre Filantropia!

Florinela, eu nu am luat niciodata in calcul pana acum cezariana! Sunt tare dezorientata...
Stiu ca noi avem cam acelasi DPN... Pe tine te-a programat pe 16 martie. A existat vreun criteriu pentru aceasta data? Ca mie mi-a zis ca e bine sa-l tinem in burtica cat mai mult aproape de DPN. Tie ce ti-a zis dr?

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

buna ziua dragelor...pana aku o sapt ,la ora asta abia faceam ochisori...acu is treaza de la 6...k ..deh...am cu ce....va zic repede cum am nascut k nu stiu povestea cand o voi realiza...
miercuri va ziceam de contractii...la 8 am plecat l spital si m-au trimis inapoi k nu voi nasste....am venit acasa si am mancat,am luat un nospa forte si m-am pus l somnik...pe la 00:00 incep contractii din 5 in 5 min ,destul de dureroase...pana la ora 2jumate dimineata...la ora 3 plecam la maternitate...ajungem...nici un medic...tocmai asistau ambii o nastere...mai asteptam 20 min...pana vine dl dr.Zugravu,alt dr minunat de la Filantropia...ma controleaza si imi zice k acum ramanem k avem dil 3 cm...ies...mihai imi
aduce bagajul...ma schimb si el se duce sa imi ia o sticla de apa...k aia prostii ,de apa am uitat...asa k pe mine m-au dus in sala de travaliu fara k macar sa il pup sau sa il imbratisez...asta e:(am tat in contractii pana l ora4si un sfert cu monitorizarea lui bb permanent...dil l 4:15 era 3cm jum...apoi dr a pecat si a zis k dk am nev de ceva sa strig k e p hol...teapa...k nu era... venit o asistenta sa imi faca o inj cu scobutil si pana l 7si 20 am ramas singura cu durerea mea...si a unei alte gravidute ce urla p kol de mi se sculase paru' p spinari...(sa nu va mai zic ca se auzeau niste gafaituri si eu credeam k dr si asistentele isi fac de cap,char ma gandeam dk ma apuca vre-o durere,sa ii chem sau sa ii las sa termine partida,la ce ma gandeam eu in travaliu...pn la urma vad o graviduta,aia de urla ca se plimba pe hol si gafaia dezici ca facea filme xxx)l 7:20 vine Zugravu...si imi zice k am dil 8cm...il suna pe Ediz si ii zice k dk ajunge in 30min ma mai prinde...:d...dk nu,sa stea linistit...oricum si dr.zugravu era ok...tanar...dragutz...numa' bun de...nascut:P
la 7 si 50 apare dl Ediz zambaret..."ce faci adina?"eu "nasc"....palavre,incurajari,etc...vin moasele,se prezinta...imi rupe apa la ora 8 si imi spune ca 10-15 min sa stau linistita k nu voi avea contractii...ok! in 5min am stat sa o conving pe una din moase ca nu este nevoie sa imi puna perfuzie...evident...nu am reusit...iar apoi am simtit cum vine o contractie...dr a zis k nu e de expulzie...iar eu am
ascultat ca un copil constiincios...dar a durat aproape 20 sec...la urmatoarea i-am zis k o sa imping...el ...nu e nevoie...fac ca mine si o aud pe moasa...:dle dr ,are dreptate...i se
vede capul copilului!!! vine dr.si imi zice k la rmatoarea contractie il scoatem...de parca
il scotea el...vine contractia si imping...taaaaareeeeee....si appoi ma taie...am simtit cum a parait pielea si nu pot zice ca a fost groaznic...a durut putin...doar k mi-a scazut tensiunea...el tipa sa nu il las...eu ii ziceam k nu il las dar nu mai pot impinge mai
mult,era maximum ceea ce puteam face,moasa ma punea sa trag de barele alea...mie imi era frica sa strang mana in care aveam perfuzia...ma ridica cealalta moasa sa imi dea apa...eu ii zic ca nu imi e sete...ea o varsa pe mine...eram cu bb jumate scos...si suna
mihai...moasa cauta tel prin pat...era pe sub mine...ea tot intreba de el,eu ii ziceam ca nu am chef de vb la tel...k la nebuni...nastere cu peripetii...cand a gasit moasa tel eu l-am
si scos pe bb,la care ea intreaba:resping???...eu ii zic:nu,k acum nu mai sunt ocpata!...era mihai in hol sa imi zica ca mi-a adus de mancare,dk mi-e foame cumva,ii zic ca am nascut,el:cand?,eu:acum!,el:cand acum?;eu:acum 20 sec!;el:esti nebuna!;eu:stiu!mi-l arata p bb,care mi s-a parut asa uraaat,si miiic,era saracutul rosiatic cu dungi albe...dinamovist ca
tacsu...urmeaza o ora de brodat l perineu...apoi cele 2 ore de masat la uter(aici le dau cashu l moase 50 ron fiecare,si l dr i-am dat a doua zi...300ron k nu a nascut el in lokul meu,plus k una din moase a vandut epidurala pe care eu o donasem unei fete,cu 200ron,s-a
scos ia o pauzarea)...si bineinteles o ora binemeritata de sooooomn...apoi m duce in salon,camera de hotel,tata...si mananc,apoi dorm de la 12 pana la 3 cand a venit tati si familionul...sa vada mandretea de baiat...toata lumea multumita...pleaca la ora 5 si l ora 6 mergem l bebel pt primul alaptat...mi-l pune in brate,il privesc si ma indragostesc pe loc...il pun la san si simt ca inima mi se umple de dragoste...nu am nevoie de mai mult de o secunda sa ajung sa
il iubesc...iar cine spune ca nu poti iubi in timp scurt,inca nu a avut un copil la san...se uita la mine atat de senin...cu ochisorii negrii ca niste margelute...a papat si a adormit...m-am uitat la el si ma uit si acum...este perfect si plin de dragoste...nu imi vine sa cred ce minunatie tineam ascunsa in burtica si nu stiam...il ador...este cel mai frumos lucru ce mi s-a intamplat in 20de ani de viata...

v-am luat cu bn ziua k era inceput msj de la ora13...

Niko, esti extraordinara! Te admir ca ai nascut fara epidurala ... iar povestea nasterii.. nota 10!!!! Am ras impreuna cu tati si ... mi-au dat lacrimile la sfarsit! Bravo, esti super!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am vorbit cu Monica (Ayla), transmite si ea felicitari pentru Novus si bb-lina Alexandra

Luana ,micuta luptatoare , evolueaza bine are acum 1670gr iar sapt asta va iesi din incubator, sunt poze noi pe site-ul Luanei arate foarte bine acum la o lunita!!!

Fizic face progrese si Alex(sotul Monicai)

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Asta seara am citit doua povesti frumoase si emotionante!
Nikoleta

Anca

Petra, copilul cuiva din familie a fost "rezolvat" inca din maternitate la cererea parintilor. Sotul meu cand il vede pe cel mic ca se joaca...in nisip, se uita cu o mila de nedescris. Deci noi nici nu ne-am gandit la asa ceva.
Eu sunt si impotriva gaurilor de cercei cand e copilul mic. Sa-si faca copilul cand vrea el, nu cand mi se nazare mie.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

ciresica,multumim de urari,eu atat am dat :
-50 ron la moase ...2la nr....100ron
-300 ron la dr(asa s-a dat si cand s-a nascut cu directorul spitalului)
-cate 5 ron asistentei de imi facea toaleta
-anestezist nu am avut nevoie
-dr neonatolog mi-a dat banii inapoi 100ron si a zis k banii sa ii tinem pt bb ca ea are salariu(asa a spus tuturor mamicilor ce au vrut sa ii ofere bani)
-i-am mai dat ,la plecare dnei ce mi-a adus bagajul jos,de la et3,5 ron k era sambata si nu functiona liftul,asa k a carat ditamai valizoiul ppe scari

cam asa e mersul...nu te seaca nimeni de bani,de purtat se poarta oricum de nota 20 toata lumea,nu mai zic de asistentele de la copii care se jucau cu bebeii si nu ii lasau sa planga...iar conditiile...imi aduc aminte cand am stat prima data la hotel...super...si nu la rezerva...pt k apropo,stiti care e difereta dintre rezerva si salon?un televizor si un frigider...si tariful......tv ai si acasa,iar alea 2-3 zile esti mai mereu chiauna,pui capul pe perna si adormi...insantaneu...iar mancarea nu are timp sa se strice pt ca o devorezi imediat...si oricum vine zilnic cineva,mai este si bucataria maternitatii unde au papa bun,eu luam seara cu fetele orezul cu lapte,si grisul cu lapte...a treia zi nu am mai apucat-o pe acolo...poate le dadea tort......
oricum e f bine...conditii de nota 20

Mergi la inceput