Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee Dannah bine ai venit Si pe mine ma dor incheieturile mainilor, de obicei dimineata cand ma trezesc, insa pe parcursul zilei imi trece. Apropo de sani si de colostru, eu imi fac masaj cu crema Mustela pe tot corpul dupa ce fac dus si doar atunci ma dau si pe sani; alt masaj nu mai fac. Colostru a inceput sa am cam din luna 6 si acuma de cateva zile, vad ca a inceput sa imi vina destul de mult, ca ma trezesc noaptea ca stau in baltoaca Am vazut ca folositi crema Garmastan...eu asa am inteles ca este pt rana sfarcurilor din timpul alaptarii. 37+Ariana poze |
ADEE ai dreptate! Garmastan se foloseste pt. vindecarea ranilor care apar in timpul alaptarii. Mie dr. pediatru mi l-a recomandat pt. tratarea ragadelor mamare si nu pentru prevenirea lor. Deci din cate stiu eu dat inainte nu cred ca are mare efect. Asta este ceea ce stiu eu. Atat stiu atat va spun.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+
shasa spune:
NOVUSALEXANDRA
FELICITARI!!! SA AI PARTE DE O REFACERE RAPIDA, SI MULT LAPTIC! iAR BEBICA SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA DOAR BUCURII! ABIA ASTEPT S VAD POZE CU FATA MEA.....CA DOAR ESTE SI A MEA NU?
INCA O DATA FELICITARI!!!!
simina_kin spune:
Vaiii de mine cat imi place sa primesc si la randul meu sa trimit/scriu asa vesti bune.!!! Ma simt ca o "moasa" pt bb-ii pe care ai anunt. Am deja 2 bb la activ, pe care ai .Cine mai urmeaza???
Poze
alina.n spune:
Simina esti o draguta, cu siguranta si noi iti vom intoarce favorul...iti dai seama cati bb-i tre sa faci ca sa ne dai la fiecare cate un SMS ?
Petra
33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
shasa spune:
GEORGYIULI am vazut pozele cu burticaArati foarte bine!!!!!! In afara de burtica nu ai pus nimic pe tine! Nici un gram cred. Felicitari!
shasa spune:
Chiar Simina!!!Pe unde scoti tu camasa? De unde atatia piticuti, ca doar trebuie sa ne dai ocazia sa ne revansam nu?
Si iti multumim pt. ideea pe care ai avut-o.
Cat despre pariurile despre care vorbeati....eu ma abtin ca desi am termen pe 12 aprilie tare mi-e teama ca Petru seamana cu fratiorii lui si nu va iesi decat peste termen din burtica...deci tare nu as vrea sa ajung sa fiu eu ultima in listuta! BAAAAAAAAAAAAAAAR! Poate macar asta este hotarat sa iasa la timp....
gigelica20 spune:
M_Monique, Pisik06 sau oricine imi poate da o sugestie...cat se da pentru o cezariana la Giulesti???
Gigelica +35
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Simina esti o draguta, cu siguranta si noi iti vom intoarce favorul...iti dai seama cati bb-i tre sa faci ca sa ne dai la fiecare cate un SMS ? Petra 33+ cu Maria-Natalia Vine barza! |
Cred ca atunci cand voi avea eu bb o sa afle tot DC-ul nu numai odiseea!!! da mai rpd va afla cand vor aparea liniutele
Poze
anca_nicolae spune:
Shasa, deci asa, am bagat frica in tine cu pariul!!!! Ia sa calculam noi.... 12 aprilie + 2 sapt [parca la 42 s-au nascut primii 2 indieni, nu?] = 26 Aprilie... te apropii de mine . L amine Vero s-a nascut cu 10 zile peste termen iar Tudor cu 10 zile inainte de termen... Acu', fiind baiat, dupa ce calcul sa ma iau: media primilor 2 sau termenul lui Tudor? Dc e varianta 2, imi iese 29-10=19 Aprilie, deci la concurenta cu tine :)).
Cine intreba despre tarife giulesti, sunt 2 varinate:
1. Este un link postat intr-un capitol precedent, revin cu detalii.
2. Pune intrebarea la odiseea ian-februarie, sigur primesti raspunsuri calde.
31+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani