Teatru gratuit

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Fomalhauti,

Felicitari pt curajul de a fi luat atitudine.

Nu, nu este deloc teatru gratuit.

Este doar indignarea fata de lipsa bunului simt.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

pentru asemenea comportamente, ar tb facute oareshce emisiuni gen "nu da mita" si difuzate pe posturi radio/tv Dar cine sa se ocupe de asta? Cui sa ii peste de bunul simt? Nesimtitii, indiferent ca sint din magazine, ori pe strada, se bazeaza pe lehamitea generala, lehamite ce creste precum cozonacul la dospit, din zi in zi.

Vai si amar de cei ce mai au o bruma de bun simt!

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Nu sunt sigura, dar pe taximetristi ii poti reclama la primarie. Zic poate, ca nu stiu daca sanctiunile aplicate se refera doar la nereguli ce privesc comportamentul fata de clienti sau comportament inadecvat in general.
Propun sa le notati numarul si marca masinii si sa ii postam aici. Poate ii recunoaste cineva si ii facem de ras.
Desi pe astfel de oameni ii doare la un metru de cot de rasul lumii, nu au jena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Bravo!!!!!
Bravo tie ca ai avut curajul sa te lupti cu ei si cu nesimtirea lor. Si eu fac parte din categoria mamicilor care s-au certat cu soferii ce-si parcau masina pe trotuar. Si eu am fost insultata, si eu m-am certat cu astfel de oameni fara pic de bun simt. Insa, (si nu vreau sa ma judece nimeni pt. ce voi spune in continuare) in tara asta nu cred ca se mai poate face nimic, suntem calcati constant in picioare sub diverse forme si din pacate, autoritatile statului care ar trebui sa ne ajute, sa ne sprijine, sa ne apere (in cazul acesta-politia)...NU FAC NIMIC!!! Ba din contra te fac pe tine, cel care ai dreptate si pretinzi un minim de bun simt si respect de la cei din jur sa te simti vinovat!!! Vinovat ca ai curajul sa deschizi gura si sa-ti ceri dreptul la viata linistita si civilizata!!!! SA te plimbi cu caruciorul cu copil mic pe strada pe care circula multi nebuni-asa zisi conducatori auto- li se pare solutia mai buna decat sa parcheze sau sa invete sa parcheze in mod civilizat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

BRAVO, BRAVO, BRAVO
Macar sa vada nesimtitul ca nu e in regula sa insulte ca-n codru pe strada, unde mai pui ca era si vorba de o femeie cu copii mici. Am ajuns patria nesimtitilor, unde fiecare e ca pe mosia lui tat-su, macar o sperietura buna tot a tras daca si-a chemat 4 colegi.
Si o amenda cat ar fi ea de mica tot e buna, decat sa nu pateasca nimic.
Inca o data felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Am aceeasi problema! Ma enervez in fiecare zi cand sunt nevoita sa trec pe carosabil, printre masini care circula si care imi fac semne ca sunt nebuna, pentru ca nu am loc pe trotuar. Am zis de atatea ori ca o sa le iau la rand si-o sa le zgarii...dar n-o fac. Sunt de acord ca nu au unde parca, dar eu/noi ce vina am/avem?....

N-ai facut circ degeaba...te-ai racorit macar...mitocanii tot acolo vor fi si maine

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

conchita are pene albastre in fund.

Nu cumva sunt "multicolorate??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Clover, ce-i asta? Lamuriti-ma si pe mine ca sa nu mor nestiutoare.Are vreo legatura sau e o gluma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

OK, am deschis si alt subiect acum si am vazut acelasi mesaj deci cred ca e o gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Da sincer, ma asteptam sa vad ceva in legatura cu teatrul. Dar actiunea respectiva nu a avut legatura deloc cu teatrul.

In functie de gravitate, eu ridic stergatoarele sau zgarii masinile. Cu 112 e cam pierdere de vreme. Si dupa cum spuneam si alta data, zgariatul are efect. Si efect rapid, in timp ce 112 nu are efect.
Este de-a dreptul dezastruos sa incerci sa vorbesti cu cel de la volan. Pentru ca de regula astfel de oameni au un limbaj groaznic si risti sa te ia si la bataie.

Insa ceea ce nu apreciez, este ipocrizia. Foarte multi oameni te aplauda si te lauda cand vad sau le spui ceea ce faci, dar nu fac altceva decat sa stea. Multi nu sunt in stare sa ia o atitudine (macar sa sune la 112 si sa plece de acolo, macar sa streseze Politia) si nu vor face altceva decat sa beneficieze dupa urma actiunilor altora. Ei sunt doar galerie si nu participa deloc la viata sociala, dar in schimb au pretentii.

Mergi la inceput