*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

David de Olivia26
Alexandru Andrei de Ihotu72

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui brie

mar ysa, la steamer nu iese supa, pe cand eu am nevoie si de lichid. daca fierb in apa putina.....iar nu iese supa. ca sa fierb un morcov doar 15 min nu se inmoaie si nu i-l pot pasa.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

merge pasat f usor cu mixer/blender.

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Sa va spun eu ce-am patit ieri..am plans vreo ora dupa...Noi avem patut de plasa, asa ca tarcul de la Chicco.Il am de la Codrin.Nu are "etajul".Cica se pune direct in partea de jos salteaua.Da mie mi-e frica de curent.La Codrin am pus plapumi, paturi, ca sa inalt...atunci nu am gasit etaj sa cumpar separat.In fine, acum folosesc acelasi patut..din motive financiare.Dar tatal meu mi-a facut asa un cadru de lemn sa pun salteluta.E la nivelul la care ar veni etajul.Si ieri...doar ce pusesem salteluta noua..si domnisoara mea..atata s-a sucit...ca a cazut printre saltea si plasa de la patut direct dedesubt....Asta a fost cat am fost eu la wc.Deci 3-4 minute..Am inlemnit cand am vazut patutul gol si copilul dedesubt.Nu stiu daca intelegeti...dar mie mi s-au taiat picioarele.NU mai reuseam sa scot odata tot din patut sa iau copila.Am injurat tot ce mi-a iesit in cale, si patutt, si pe cine l-a luat, si pe cine mi l-a facut, si capul meu si salteaua noua... Diana oricum nu a zis nici crr..nimic, ea radea apoi la mine in brate.
Am dezbracat-o am verificat-o am pipait-o...Nu am vazut nimic..da inca sunt asa nauca...off...ce mama tampita sunt....

Nici patutul, carutul, leganutul noastre nu sunt noi.Le-am cumparat la juma de pret de la o colega, tot din motive financiaare.Pana acum nu am avut motive sa ma plang.Cred, totusi,ca la voi salteaua a fost prea grea pt cadrul respectiv.Am crezut, cand zici ca vrei sa cumperi saltea, ca o pui la nivelul de jos, ca cel de sus, nici in cazul tavitei originale, nu suporta asa greutate. Bine ca Diana este in regula, ca nu a patit nimic, ca eu cred ca paralizam daca nu-mi gaseam copilul in patut.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
poze noi cu elefantul
http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=24

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Cred ca e cel mai mare si pufos cozonacel! Mumos, mumos, mumos!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani pt David de Olivia26[ pup] si Alexandru Andrei de Ihotu72!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Flowers,
poate ca si aerul usact din camera a fost de vina.trei suflete dormind in aceiasi camera,plus caloriferul electric,oxigen putin.toate in combinatie cu oboseala ta...
Lorelay,
Diana doarme singurica din cate imi amintesc eu.n-ai putea sa renunti la salteaua 'minune',sa nu cumva sa se mai intample vreodata cand nu esti pe faza sau noaptea,doamne fereste.

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
Ginye sanatate multa pentru Stefi, bine ca a scapat de atele si vaccin.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Multumim frumos!
Ai grija de tine! Oboseala isi spune cuvantul!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

hello

vorbiti de raceli si de apa in urechi. va zic ce am citit eu.

racelile se fac din virusi. asta e clar. ce influenta are totusi frigul si de ce in multe limbi "raceala" vine de la rece. daca iti e frig corpul nu mai poate lupta la fel de eficient cu virusul prins si atunci cedeaza si te imbolnavesti.
raceala in spatiu septic nu exista oricat de frig ar fi. cica au facut niste experimente pe tema asta cu o statie de explorare de la polul nord unde cercetatorii stateau semi imbracati la temperaturi foarte joase. nu se imbolnaveau decat cand aveau musafiri veniti din afara statiei.
deci cumva credinta po****ra ca raceala se face de la frig are logica ei. la fel si cistitele - bacteria tu o ai pe acolo. daca insa iti e frig la picioare sau la mijloc nu mai circula bine sangele si e zona mai expusa.
dar pentru a raci musai e nevoie de un virusache

apa in urechi - se zice ca face otita. poate cauza in ideea ca daca ramane apa asta e mediu de dezvoltare bun pentru bacterii si de aici otita. majoritatea otitelor insa nu vin din afara - apa in urechi sau tinut fara caciula ci din nas. mucii se duc spre urechi, canalele la copii sunt inguste si nu se elimina bine, si pac otita. la unii copii se pun tuburi de drenaj in caz de otite repetate. astea tin canalele mai largi si lasa totul sa circule liber.
o alta modalitate sa faci otita e sa te scobesti cu bete de alea in urechi cu consecventa mizeria se impinge inapoi in loc sa fie lasata natural sa iasa de acolo.

gata prelegerea, ma duc la dus si revin

aaa, mai am: in belgia raceala cu muci si tuse usoara dar fara febra si alte complicatii nu e considerata boala sa tii copilul acasa. la gradi si cresa ai cam tot timpul cate 1-2 mucosi. nu fara motiv alerg eu de 2 ori pe zi la fimea sa ii dau lapte cu anticorpi
vestea buna e ca dupa 3 ani se imbolnavesc mai greu si pe la 6-7 ani sunt imunizati de pot alerga in noiembrie in tricou afara si nu au nimica.

si editez - am venit odata in ro cu laura racita si m-am simtit ca naiba cand unei prietene i-a fost frica sa se vada cu noi sa nu raceasca fata ei. tocmai fusesem in vizita la o alta prietena cu 3 copii din care 1 bb mic si 2 fete la gradi si m-a intrebat daca am tinut-o pe laura departe de copiii ei. normal ca nu i-am dat pe bb sa pupe, dar fetele ei erau la fel de mucoase ca a mea, nici nu ne-am pus problema eu sau mama lor. m-am simtit insa de parca venisem cu ciumata si trebuia sa ne ferim de ea

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Alra, sunt total de acord cu tine. Ce bine ca ai rabdare sa scrii!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Otilia,
ai suport in care sta la 45 de grade in cada?de care?
tu vb serios cu 2 mere in a doua zi de diversificare?

poarta-ma mami

N-am suport, de aceea eu intru eu in cada cu ea, eu sunt suportul ei . Chiar spunea cineva ca plange daca e pus bb pe burta in apa, eu daca o pun pe burta mea nu mai comenteaza. Ma tenteaza cel de aici, nu l-am comandat inca, sper sa nu se impiedice Ana de partea oblica.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

flowers, multumim frumos. Da, ai dreptate si stiu cat de greu este. Poate tu mai ai pe mama ta langa tine, dar eu aici in bucuresti nu am pe nimeni. Suntem doar noi 4 si e tare greu. Acum, de ex, Brianna e bolnavioara, tuseste, ar trebui sa ma duc pana in piata sa iau o ridiche neagra sa-i dau, sa mai iau niste fructe, legume proaspete pt supa celei mici.....si cu toate ca piata nu e departe nu pot pleca decat cu ele dupa mine.Trebuie sa-l astept pe sot sa vina si de obicei nu ajunge mai devreme de 19-19.30 de la birou. Ma chinui de 4 luni sa ajung intr-o duminica la biserica sa-mi fac molifta si sa vb cu preotul sa-mi faca o sfestanie......si multe multe altele. Ieri am incercat sa ma epilez acasa si mi-am facut un brat, plangea aia mica, mi-am facut o axila, vroia cea mare nush ce, cand ma intorceam in baie ceara era intepenita.Ca sa nu-ti mai spun ca am facut 4 drumuri la scoala pt inscriere cu copilul dupa mine. E greu....dar merita cand vad ce comori am in casa.

Poate totusi reusesti si gasesti o varianta si ajungi la medic pt analize, e destul de importanta si sanatatea ta!

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput