INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Profa - cam mica valoarea! trebuie sa repeti la 2 zile sa vezi daca se dubleaza. Sa speram ca nu e de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

anaconda, cosi,multumesc !Intre timp am vb.si cu dr.meu.Nu stie ce sa zica,mi-a zis sa iau in continuare progesteron,si sa refac testul peste 3 zile.Cica e bine ca nu-i valoarea 0 la bhcg......am sa mooooooooooooooor pana joi sau vineri.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Profa , joi dimineata...la urgentza...
Bafta !

9 +

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sensibila sper ca de data asta sa fie cu reusita. Cand ti-a facut injectia? Cu cate ore inainte de ovulatie? Despre ce supozitor vorbesti? Pupici

Cosi stiu ca a venit martie, dar ciclul nu a venit. Am inceput sa iau Duphaston ca sa vina si sa iau din nou drumurile catre medic.

Nu am mai scris pentru ca nu am nimic nou de comunicat. Cum sunt pe felie, cum incep sa dau raportul. In cateva zile, vine si ciclul.

Pupici si multa bafta la toata lumea

Mergi la inceput

Dankutza - martie e abia la inceput, asa ca timp berechet!

Si eu cred ca Sensibila va reusi acum, doar avea 2 foliculi superbi. Asa ca s-a sincronizat perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

evanescence
nu ma cunosti pentru ca eu nu am scris aici,datorita faptului ca sotul meu e azoo...asa ca eram mai mult pe acolo...
hai sa-ti spun povestea mea...in cateva cuvinte....la sfarsitul lui august 2008 am descoperit ca sotul meu e azoo...soc,durere,nu ma asteptam sa fie asa de grav desi stiam ca problema o are el...
tel la szeged,programare de abia in 25 noiembrie...spermograme,tratament,rezultat din nou zero....februarie 2009 biopsie testiculara cu dr.papos istvan la szeged,rezultat 1 dar nici ala sanatos...asa ca acumurmeaza luna asta iad szeged....daca ai cea mai minima sansa sa aveti un copil al vostru,incearca sa faci fiv+icsi....si dupa aceea iad...stiu ca banii reprezinta o problema....si pe noi efortul financiar ne-a secat...dar asta este...macar am incercat si nu o sa avem regrete in viitor...eu acum incerc sa vad ce am mai putea face,pentru ca tehnologia avanseaza tot mai mult pe zi ce trece...mulat bafta
cosicel
ai dreptate,decat sa adopti un copil,mai bine incerci sa faci iad,macar are jumatate din tine...asa zice si sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

dankutza – ms mult si te asteptam si pe tine cu vesti. Am facut Gonasi la ora 12, inseminarea pe la 1, iar foliculul cel mai mare cred ca s-a spart seara, pt ca durerile si presiunea le-am avut de la ora 19 pana seara tarziu. La giulesti se da un supozitor din cate am inteles pt relaxare si durere, sau asa ceva din pacate niciodata nu retin cum se numeste. Acelasi supozitor dar in cantitate dubla mi l-au dat si cand am facut HSG.
Sper sa fie totul ok mai ales ca Dr. Moisa imi tot spunea ca am venit la marele fix. Mai ales ca eu trebuia defapt sa ma duc vineri la monitorizare dar nu am fost in bucuresti. Chiar m-a intrebat cand am coborat de pe masa ce stimulare am luat si eram panicata ca nu zicea nimic, credeam ca am pierdut momentul. I-am zis ca am luat ovamit si siofor. Oricum luna trecuta am facut inseminarea in z23 iar luna asta in z19 din cauza stimularii si probabil si HSG.
Ms mult Cosicel
Sincer sper din tot sufletul sa se prinda ca nu cred ca mai fac alta inseminare si daca mai fac o sa mai fie maxim 1. Daca nu se prinde insemna ca nu e sa am copil si cu asta gata.

Pupici la toate fetele si bafta la burtici

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Cosicel drag...sigur ca mai arunc un ochisor si la voi, nu v-am parasit de tot.
Evanescence am mai vazut si pe la alte subiecte si aici ca ai amintit ca ati vrea sa faceti cu donator, dar nu ai zis sa nu am vazut eu decat acum ce rezultat aveti la spermograma.....2milionane!!!!! pai stati mai bine decat noi cu mult! Noi avem 1.2 mil!!!! si aia mai mult de jumate dusi cu pluta. S-au vazut si sarcini a la naturelle cu 1 milion. Sigur ca trebuie sa discutati sa va puneti de acord, sa luati in calcul toate variantele, inclusiv adoptia, dar NU poti sa renunti cand ai 2 milioane. Mi se pare absurd. Asta zic eu, este o parere pur persnala. Clinicile din Austria au spus clar: cu mai putin de 20 milioane NU se face IA pt ca sansele de reusita sunt aproape nule, si nu are rost sa faci stimulare si sa speri degeaba...ca te defectezi la cap, si altele. Dr meu din Romania mi-a zis ca "la carte" spune ca nu se faca IA daca ai mai putin de 7 milioane. Evident cartile lor difera putin dpdv al continutului dar...no coment. Probabil in Romanica ratele la masini/case sunt mai mari si mai dese Noi am facut IA pt ca stiam cat de grav este (am dus ultima spermograma cand eu incepusem deja stimularea). Si dr a zis ca e pacat sa mai intrerup daca raspund asa de bine....poate se intampla vreo minune. Am citat

Asa ca sfatul meu este sa nu mai faceti IA, te stimulezi degeaba, ca mor de singuratate outele tale. Luati o pauza, strangeti bani si mergeti pe FIV+ICSI. Daca exista o sansa cat de mica...ca copilul (scuzati cacofoniile) sa fie al vostru, al amandoura...take it. Mie...si precizez MIE mi se pare egoist din partea mea sa fac IA cu donator numai pt eu vreau copilul ACUM...daca totusi mai exista o speranta sa fie al nostru! Sa nu te superi pe mine te rog...este doar parerea mea, nu dati cu pietre...

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Scuze ca m-am intisc ca o placinta si vad ca am mai si mancat ceva cuvinte in graba de a scrie mult...

Am facut IA pt ca NU stiam cat de grav este

Nico

Mergi la inceput

Hudak - tu ai dreptate, dar stii ca barbatii sunt niste specimene mai ciudate! Unii refuza sa accepte ca mama natura le-a jucat o festa, si-i dau inainte ca nu le trebuie copil, desi, sunt convinsa ca-si musca degetele. Altii, mai realisti, incearca sa-si pastreze luciditatea, nu dorm cateva nopti, pun totul in balanta si accepta ca solutia cea mai buna e asta, pentru ca, haideti sa fim cinstite, o femeie cred ca, nativ are ceva de mama in ea, si pana la coada se prea poate sa aleaga ca vrea copil....si se termina casnicia!

Mergi la inceput