Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
dma2007 spune:
ok pica va astept!
invitatia e valabila si pentru celelalte mamici...care vreti, care puteti ...va asteptam pe la noi... dar peste o sapt sa ne intorcem
pai atunci mai fetelor hai sa facem un club: pepenasi fara seminte (bebelusi fara dinti)
minunea mea
dma2007 spune:
tocmai am aflat...prietena mea a nascut un baietel!!!!!!!!!!!!!!uraaaaaaaaaaaaaaaaa!
sunt super fericita.....
am niste emotii...maine seara o sa-l vad...
minunea mea
struluta spune:
Hello mamici,
In sfarsit dorm pruncutii...amandoi

...deci:
Am pus aseara niste retete (poze) pe picasa din revista "Ce Papam"...nu sunt nu stiu ce dar in lipsa de inspiratie e ceva![]()
Cu iesitu', pauza, de 2 zile stam in casa ca dupa flendureala de luni nepotelul meu s-a racit, ii curg mucisorii siroaie...sper sa fie ok pana maine sa putem merge, ca eu am un chef de duca
Iriss, tare, tare rau imi pare ca sunteti bolnaviori, sper sa va faceti bine si sa puteti pleca la munte...stiu ce mult ai asteptat 'evadarea'...
copilas frumos si mamica scumpa!
Pica:ce flori superbe...sa va tina D-zeu sa fiti mereu asa
Dma: felicitari pt prietena ta! Sa fie sanatos, papacios si sa creasca mare!
Mada: sper ca sunteti mai bine
Oana: lasa piticu'n pace
dai un pm cu id tau de mess?
iriss27 spune:
dma, felicitari pt baietelul prietenei!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
Stru, nu mai pelcam la munte, David nu este foarte bine si nu vreau sa risc, mai ales ca este o cabana in creierii muntilor, si nu cred ca e vreun doctor prin zona, in caz ca se agraveaza ceva.
Am sunat pritenii care sunt acolo si mi-au zis ca bate vantul tare si ca mai bine ramanem acasa in conditiile astea.
Sunt putin mai consolata, desi imi doream de f mult timp, cred ca este a 3-a iesire la munte anulata 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
dara_d spune:
ANKA ce veste buna astept sa trimita astia banii, ca decizia eu nu am primit-o.
Fetelor nu am mai avut timp sa intru ca am inceput sa fac niste tratamente corporale asa ca nu am timp , merg de 3 ori pe saptamana.
ANNAbaby sa speram ca ai rezultate si eu astept sa vad ce rezultate voi avea dar eu nu fac electrostimulare ca nu am voie ca inca alaptez.
CAPRI felicitari pentru dinti , ce te mai chinui, sper sa treaca repede perioada asta si sa apuci sa te mai odihnesti si tu.
Nici Denisa nu are nici un dinte.
TECKY sa fie de folos terapia ta.
DEja denisa se maraie asa ca nu mai pot sta.
MADA multa sanate voua si fetelor sa va insanatositi .
DIDI ma bucur ca nu e nimic grav cu AIDUTA.
Va pup pe toate ca plange deja .

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dana81 spune:
BUNA!!!
Si noi tot fara dinti![]()
Dar raportez una bucata copil matzait si smiorcait care tipa noaptea si sta cu mainile in gura...asa ca poate apare vreun dintisor, cu toate ca gingia e la fel..
ANKA ce vesti bune...nici mie nu mi-a venit decizia cu toate ca am depus dosarul la inceputul lui ianuarie
I-am dat Clarei aseara iaurt MILI cu omega 3 si i-a placut mult, vad ca ii place acru sau fara gust, dulce nu vrea deloc, i-am luat si borcanele de la HIPP cu afine si piersici ca sa i le dau cu branzica.
Azi mancam cartof dulce cu ousor si praz![]()
La multi ani ANA SOFIA si ADINUTZA
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Kimmy spune:
Sper din suflet ca-si fac niste dinti aparitia si la Timi ca de 3 zile ma omoara.Nu sta deloc singura,vrea numai in brate si plimbata!Nu mai apuc sa fac nimic.Toata casa e cu curul in sus
,am spalat dar inca nu am apucat sa le intind,si mai am si de gatit.
Fug sa pun pe foc acuma cat doarme,ca dupa aia nici o sansa.Mi-a plans o gramada ca si papica ei s-a facut mai greu,si eu trebuia sa stau cu ea,si cat fugeam sa amestec,urla de parca as fi lasat-o in voia sortii.
Multa sanatate puiutilor,parintilor si fratiorilor bolnaviori 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ella_72 spune:
Mamicilor dragi...
si de la noi. Nu suntem asa harnici la scris, dar de citit , citim mereu.
Ce mancarica mai papa pepenashii vostri ? Galbenusul de ou cum il dati , fiert tare sau mai molicel ? Ou de tara sau de la supermarket ? Noi inca n-am mancat ou ...Mai veniti cu idei....apropos....avem 6 luni si 11 zile .
Va pupam si revenim ......
Ella , mami de Tudor 
ella81it spune:
Buna!

La Targoviste ploua
si nu pot iesi din casa
.
Acum bucataresc dar mai tarziu ce fac?Aveam chef de o plimbare![]()
Am facut sosul ptr. lasagne acum vreau sa fac niste eclere ca tot ma plictisesc.
Multumesc fetelor ptr. raspunsuri,mai m-am linistit ,oricum sper sa se rezolve pana la 1 an.
DIARUX multumesc,esti prima
ELLA_72 eu ii dau lui Alex galbenus fiert tare si i-am dat si de tara si din magazin.Eu i-am dat galbenus de ou de la 8 luni!
DANA 81 si noi tot cartof dulc papam azi dar cu peste
.
Nu stiu ce iaurt sa-i dau lui Alex
I0am dat o data un gigantino si de cateva ori un iaurt de la natura.Lui ii plac alea gigantino
,ce parere aveti ?Gresesc daca ii dau?
Ma duc sa fac eclere.
Revin....
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex