Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
ooka spune:
salutare
Mada
, sanatate la familion sa treceti repede peste virusu asta!
Capri, mama eroina ce esti,
si multa putere si o tona de somn, distribuit coerent Ilincai![]()
Noi am fost iar in Parcul Ioanid, de fapt in Gradina Icoanei, plimb pocu' ceva ce n'ati vazut![]()
In rest imi face capu damburi damburi cu tata, dada, papa, aia si iaia![]()
mami de Sofi
Gini75 spune:
Boti, Serbanica, LA MULTI ANI!
Intreba cineva de cartof dulce, eu cumpar din Cora sau Carrefour.
Anaxena
, cum sa fie sugarul neconsumator? El produce gunoi, merge cu liftul, consuma apa, gaze (daca nu sunt contorizate separat), etc.
Sanatate bebeilor bolnaviori!
madina71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralu79 Madina, Sonia- la multi ani cu intarziere si cu scuzele de rigoare. primiti? ![]() Ralu mamica iubitei Miruna Elena |
Primim, primim, cum sa nu???? Multumim!
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui Gini75 Boti, Serbanica, LA MULTI ANI! Intreba cineva de cartof dulce, eu cumpar din Cora sau Carrefour. Anaxena , cum sa fie sugarul neconsumator? El produce gunoi, merge cu liftul, consuma apa, gaze (daca nu sunt contorizate separat), etc.Sanatate bebeilor bolnaviori! |
In care carefour/cora? Si pe unde exact sunt plasate? Eu la caref colentina stiam ca sunt pe langa peste, dar ... nexam

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
Referitor la strabism, este normal la varsta lor si ochiul este tinut "pe pozitie" de un muschi, la fel ca ceilalti si trebuie sa se intareasca si el. Si fiica-mii i-a fugit un ochi pana pe la 1 an, dar fugea destul de vizibil si de des, acum nu are nimic. Deci, nu va mai intristati din cauza asta.
Dav a fost rau astazi, cu muci, nu prea a mancat, sa suga niciatat, pt ca era infundat rau in nas si daca sugea nu avea pe unde respira si asa ne-am distrat noi azi.
Imi doresc din suflet ca maine sa fie mai bine, desi cred ca o sa anulez plecarea la munte, mi-e teama sa nu apara vreo complicatie si sa nu gasesc nici un doctor la cucuietii din deal 
Si imi doream atat de tare sa merg ![]()
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui anaxena intrebare: de ce se baga copilul sugar si neconsumator la intretinere??? cine-mi explica Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Si mie mi-au bagat amandoi copiii la intretinere, desi fii-mea sta acasa max 10 zile/sapt. Stie cineva cate zile trebuie sa fii acasa pt ca sa platesti intretinerea? Si care naiba e legea aia?
Eu zic ca folosetste lift, produce (tone de) gunoi, apa, caldura, gaze daca nu sunt contorizate individual.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
LA MULTI ANI BOTI, Garga, Serbanica!!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
madina71 spune:
Parca stiam de 15 zile ref la intretinere... Nu sunt sigura, legea nici atat n-o stiu... Mie pe Lucian deocamdata nu mi l-au bagat la intretinere, noi figuram cu 3 pers...
Am luat si eu suc little bee de la kaufland, e bun, scrie pe el bio dar Adrian n-a vrut sa bea, cu chiu cu vai a luat cateva guri... Lui Lucian nu i-am dat...
Scutece absorbante pt bebe: o buna perioada am fol pampers, de vreo 2 luni fol pe cele produse pt carrefour, cele cu marca 1, sunt ok, nu s-au iritat de la ele, pe exterior au un fel de plastic, in interior sunt ok... costa in jur de 35 ron 56 buc la marimea 4 cat iau eu pt Lucian... Astazi am luat de la Kaufland alta marca, Wickies daca nu ma insel le zice, ca nu le am aici langa mine, astea sunt si mai avantajoase la pret: 37 ron 72 buc... Sa vedem cum sunt... Oricum, am zis ca nu mai iau pampers ca sunt mai scumpi, eu iau la dublu si mai bine din banii economisiti mai iau altceva... Pe criza asta!!!!!!! Si oricum tot la fel ii kk si ii pisha si pe aia mai scumpi si pe aia mai ieftini....
Slaba miscare pe forum!
violeta29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss27
Si mie mi-au bagat amandoi copiii la intretinere, desi fii-mea sta acasa max 10 zile/sapt. Stie cineva cate zile trebuie sa fii acasa pt ca sa platesti intretinerea? Si care naiba e legea aia? Eu zic ca folosetste lift, produce (tone de) gunoi, apa, caldura, gaze daca nu sunt contorizate individual. Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze Aventurile strengaritei Yvonne BLOG ![]() Bazar pt Sonia si Andrei ![]() |
O persoana este trecuta la intretinere daca sta la o adresa mai mult de 15 zile consecutiv.
Vorbeste cu seful de scara, ii explici situatia, si faci o cerere ca sa o scazi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Tecky spune:
Salutare!
LA MULTI ANI BOTI!
LA MULTI ANI SERBANICA!
LA MULTI ANI PEPENASILOR SARBATORITI ASTAZI!
Va multumesc pt urarile pt Raluca,nu-mi vine sa cred ca a facut 8 luni.
I-am cumparat cadou o pereche de pantofiori si un dres cu Minnie.
Eu de cand merg zilnic la kinetoterapie nu mai am timp sa intru pe net,de fapt abia mai stau cateva ore pe zi si cu Ralu.
Cel putin am satisfactia ca ma simt bine in urma sedintelor de kinetoterapie.
Didi ma bucur ca Aida este perfect sanatoasa.
Anaxena mie de luna asta mi-a bagat-o administratorul la intretinere pe Ralu.
Mada imi pare rau ca va chinuiti cu totii.Sanatate multa!
Va pup